Після вильоту мого батька-в-завдяки, мама-в-завдяки просить нас до «привабливого життя століття», тільки вона 50 років, дуже рано купити вінки.

Багато людей зіткнулися з такими життєвими ситуаціями, коли вони відчували, що хтось у їхньому внутрішньому колі зраджувався на них. Так, це буває, немає нічого ми можемо зробити про це. Зазвичай. Кошик Маленькі діти намагаються. Але, наприклад, вони не можуть піти в школу з причин здоров'я або щось схоже. Розуміючи, вони не мають достатньо життєвого досвіду. Вони думають, що з боку їх патологічних трюків ніхто не зможе помітити.

Але коли дорослий намагається обдурити, він вже виглядає трохи дивним. Це гасіння. Але що ми можемо зробити в цих обставинах? Написати дорослу рукою - і зв'язку, швидше за все, буде просто зупинитися. Що робити, якщо ця людина занадто важлива в житті? Або навіть родич? Ситуація, за всіма засобами, є втратою. Ви можете, звичайно, тримати тихий і попередив, що нічого не сталося. Але в майбутньому, ймовірно, станеться знову. Скоріше або пізніше це питання доведеться вирішити. Але потрібно ретельно продумати перед тим, як почати будь-які активні дії. В іншому випадку ситуація загрожує значно гірше.

Мої п'ятдесят-річні мати-в-праві нещодавно почали перевозити себе як нещастя, покинутий жінці. Це як стара жінка, яка в поганому здоров'ї, що ніхто не любить, особливо її єдиний син і його дружина. Я і мій чоловік. Чому? Моя думка це: жінка хоче увагу, турбота і просто нудно. Але мій чоловік не погоджується з мною, і на цьому фоні ми почали мати більше і більше конфліктів. Це ніколи не сталося.

Ілона, фактично Ілона Андріївна, але вона просить називатися її назвою, не знаю, що це означає працювати. Так, мій батько-в-завдятель працював на три роки: для себе, дружини та сина. Саме тому він загинув в такий ранній вік. Тим не менш, йому вдалося купити двокімнатну квартиру, машину і підняти тільки дитину до ніг. Ми не сказали йому багато, але тепер я знаю, що він зробив свою роботу 100%.

р.

Його дружина, в свою чергу, подбали про будинок. Це єдиний спосіб думати про це, вірити мене. Вона ніколи не навчалася варити, крім декількох страв «дути». Для очищення звертається до принципу «особа не схожа на поросяту», хоча я сам не відмив її для цього. А виховання сина також часто займався батьком. Саме тому я люблю чоловіка. Я не можу стояти слабкі сини мами.

Але тепер, що Єлона, вона, здається, відчувати себе самотнім. І вона приймала моду від часу до загартування. Не можна їсти, ні пити, ні пити і інші хитрощі. Я назвав мій син і сказав йому, що я зламав ноги. Він прийшов. Виявилося, що її нога була дрібною, не навіть синусом. Але це просто болить "розбірний". На цьому тижні були історії. Травня більше. Відчувається, як вона відходить до кроку.

По-перше, мій мама попросив мене додому з чоловіком. Моя квартира У нас є два номери. Вистачить три місця. Але я шкода. Два заміжні люди, які люблять один одного, потребують окремого місця проживання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хто ми дійсно не хочемо, щоб тут була вирощена жінка, яка думає, що вона дала все.

Так мій чоловік і я почав боротися. Я був повністю проти нього. Ілона без жарту запропонувала наступну схему: запрошуємо її до свого будинку, і вона орендувала її квартиру. І з моменту свого пансіонату, всі гроші, отримані від зміни, повністю переходять в її кишеню. Я повинен варити, мити і т.д. по списку. Ми пов'язані.

Я втомлюся, щоб зробити більше і більше аргументів проти руху Ельни. Мій чоловік каже: "Для дітей, не можна зробити номер?" Для чого я відповідав, що в таких умовах вона буде надзвичайно складною для них. Але чоловік не розуміє. Тексти пісень, а це означає: Він вважає, що це дійсно вирішує себе. Я працюю протягом дня і подаємо їм мами вдень. Я не маю нічого робити, я?

Габаритний зображення

Я вже помітив, що вона намагається не говорити мені. Я зрозумів, що діалог не буде між нами. Так я почав підштовхувати сина. Поверніть його зради, немовляючи матері. Я не думаю, що ти будеш міцно. Але це ще не наша ситуація. Мій чоловік, якщо він був, приніс її тут довго. Або перемістити з нею. Я знаю напевно, і що турбує мене...

І тепер він отримав нову глузну фіксацію. Хочу отримати кредит від банку і змінити квартиру на трикімнатну квартиру. Не менше без ремонту. Він отримав до того, що чоловік безпосередньо говорить: якщо я хвилював, що я втратив права на власний житловий простір, то він готовий перезаписати все в моє ім'я. Що б не сталося. Навіть якщо ми розлучаємося, нова трикімнатна квартира буде повністю за мною. За законом. І не страждав.

Пелеса природно не підходить мені на багатьох точках. Він не може зрозуміти, що його вирощений і надії не хоче жити з кимось іншим. Це просто не вписується в голову! «Чому ви спілкувалися так добре, що це змінено?» Я не розумію, що тривалий зв'язок є одним і живим.

Побачити, що ця ситуація змінила своє ставлення до чоловіка. Він любить свою маму стільки, що робить мене поганою. Чоловік повинен любити дружину більше, ніж що-небудь. Потім діти. І тільки потім батьки, брати і сестри. Я завжди мав цей світогляд, і буде. Але тепер я подивився на нього з різними очима і, на жаль, намальовував деякі висновки для себе.

Якщо це продовжується, я не боїться нічого хорошого прийде з нього. На додаток до відчуттів, тільки печатка в паспорті затримала нас. Як довго я можу зберегти свою внутрішню теплоту до чоловіка? У таких умовах я не впевнений. Я не бачу будь-якого поліпшення. Я не хочу обдурити. Я хотів би розповісти про мої думки, перш ніж це занадто пізно. Може бути, принаймні, це буде прибрано його. В іншому випадку у нас є велика проблема.