Дуже приємно приїхати з коханою людиною, але моя дочка не була щаслива з приходом.

Договір про шлюб Це допомагає захистити моральні та фінансові інтереси однієї або обох сторін. Так чому це, для самої частини, обробленої такою негативністю? Вважають, що шлюб один раз і для життя. Так, не підходить офіційна статистика, але ще. Тому більшість людей вірять, що якщо ви маррі з деякими попередніми офіційними домовленостями, то всі магії любові зникнуть. Замінюється реальність загального почуття.

І хто потребує спільного почуття, коли метелики, що блукають у животі, люди роблять найбільше свято життя? І для гостей, деякі з яких дивляться на перший і останній раз у житті. Це на заході, де люди вірять більше в силу грошей, близько 70% шлюбів є умовними. У нашій країні цей номер набагато більш скромний. Якщо це добре або погано ще одне питання.

Я не можу зробити себе, як це на 57 я не можу одружитися? З вітальнею, будинок і навіть деякі заощадження. Чому я повинен зробити так багато роботи, витрачати стільки часу і енергії, що в моєму віці я був заборонений щось? Але до тих пір, як я дивую, час йде і нічого зміни. Тексти пісень, а це означає: Це не життя, це божевільний. А вовк.

Про 17 років тому, коли моя дочка і я ще живу в місті, нам не було нічого. Тільки однокімнатний номер «Хрущовка» на околиці і необхідність змінити щось в житті. Моя дочка все ще навчалася в той час, і я добре знав, що для того, щоб втекти з усього цього розпаду, вона буде стрибати до маррі першої особи вона зустрічала. Скільки прикладів я бачив, я не можу розраховувати. А потім нещасливий шлюб, п'ятий чоловік, пучок крісел і голодуючих дітей. Хто хоче, що життя?

Так я вирішив запозичати гроші з будь-якого, що я міг, і я пішов до Бельгії, щоб працювати. Так як Катя вже був дорослим і досить незалежним, я не хвилююсь про її або квартиру. Вона не буде задоволена den, але вона стане більш зрілою: вона дізнається, як особисто тримати чисто в будинку і готувати себе щодня. Звичайно, я відправив гроші на неї, але покоївка, повірити мене, напевно не буде достатньо.

Я зберіг велику зарплату. Але не для того, щоб з'їсти його або купити деякі непотрібні речі. У мене була мрія: хороший будинок, навіть в сільській місцевості. І можливо, недорогий автомобіль. Це буде корисно. Приблизний розмір для всіх своїх "Лебідок" міцно тримається в свідомості, щоб для повного щастя було необхідно запастися терпінням і міцністю. І робота, робота, робота.

І я вийшов з цього режиму тільки тоді, коли мій дочок сказав мені, що вона збиралася одружитися. Я знаю, що це було серйозним. Ми навіть сказали, що мій майбутній син-в-право, і я вирішив взяти трохи перерви. І в домашніх умовах я віддав деякі гроші, які я мав так, щоб молоді люди почали будувати будинок. Великий приватний будинок, який ми можемо вписуватися. Катя була здивована з моєю задумкою, і її чоловік сказав, що він мав деякі друзі в будівельній галузі, які можуть бути використані нам. У будь-якому випадку з'явилися речі.

Я пішов працювати знову, залишаючи свою дочку і син-в-праву на фермі. Але незважаючи на свою постійну роботу, я все одно мав новину. Я не знаю, як поділитися ним краще. Я зустрів чоловіка. Наш співвітчизник, який працював за кордоном, також досить довго. Але, ось неприємності, вже будучи в іноземній країні, він мав розлучення: дружину знайшов ще одну, місцеву. І вони відчували більшу частину своєї загальної економії. Але як людина, Андрій дуже хороший. Я побачила його прямо.

Спочатку ми були просто друзі, потім вирішили зустрітися, відсвяткувати щось. Я не пам'ятаю один з тих свят, які існують тільки на папері, і є загальним приводом, щоб піти в бар. Наші відносини починаються як студент. Але це була така ситуація, яка допомогла нам як дорослим. Не ховавши нічого і не залишаючи ніяких вигідних викидів.

І в кінці я сказав Катя про свою любов, думаю, що вона повинна підтримувати мене. В той час мій дочок не займав мене серйозно. Вона була більш стурбована іншими новинами: будинок був практично завершено, були тільки внутрішні очисні роботи і придбання меблів. І ви можете переїхати, не проблема. І я був, звичайно, дуже щасливий про це. Я хотів би сказати Катя щось інше, але тоді я думав, що було занадто багато, щоб говорити про це. Не сказав нічого.

Зійшовши додому, особливо назавжди, був задоволений. Немає кисті, щоб думати про що-небудь. Навіть незначні неприємності, такі як іржавний драйвер таксі або незручне місце на площині, викликали тільки посмішку. Я поїхав додому з яскравими думками, високі надії і чоловіка, яким доля дав мені. Я дуже щасливий. Ми не робили багато грошей, але нам було щось в магазині. Що ще потрібно два люди в любові?

р.

Моя дочка не підтримала мене на всіх. Побачивши мій супутник, її посмішка зникла, і її обличчя приймали сумнівне вираз. Цей варіант Katya не підходить.

до І що це людина буде жити з усім, як це?
до Так, дорого. Андрій буде жити в нашому будинку. Не хвилюватися, є кімната для всіх.
до Але він просто випадковий пасажир! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Катя, він збирається купити машину. І прийшов мій син-в-право! Тож нехай не сперечатися, океї?

Незважаючи на вірність, моя дочка не припинила. Вона серйозно вірить, що Андрій нічого не більше, ніж свінгер. Він просто хоче використовувати мій сліпий любов, щоб виправити свої фінансові проблеми. Уявіть собі, і це називається дочкою. Вона наполягає на тому, що ми зареєстрували договір. Я ніколи не сказав їй одружитися. В іншому випадку Катя вимагає жити в нашій старій квартирі на околиці міста, яка орендована всім сортам студентів.

р.

Чому ви думаєте? Той факт, що Андрій лише 43 роки. З дорослим, який бачив життя. Але він не здивує мене своїм розумом. «Молода молода» – слова моєї дочки. І якщо це не було проблем з документообігу на дому, бо я довіряв дочку з цілим бізнесом, наша розмова з нею буде короткою. Проблема набагато серйозніше, ніж один може очікувати. Я намагаюся виїхати звідти, але поки це не працює. Що робити, коли я втомився всіх цих років?