Люди зустрічають, люди розсіюють. Незважаючи на статус зірки, знаменитості також люди, і в їх особистому житті, як звичайні люди, іноді стикаються труднощі.
Уявіть, що знамениті пари не порушать. Яка пара знаменитості відзначає свою ювілей сімейного життя в 2010 році?
Елізабет Тейлор і Річард Бартон.
У 2010 році відсвяткувала свою 35-річчя.
Два впалі в любов на перший погляд і одружений двічі. Перша зустріч відбулася в 1961 році в Римі, де відбувалися зйомки Клеопатра. Перші любовні сцени показали, що при зображенні пристрасті, актори не грали на всіх. Поцілунки так проголосували, що режисер мав постійно працювати: «Стоп». Але той факт, що в той час як обидва актори вже одружилися: Бартон був одружений з Сибіл Вільямсом, Тейлор був одружений з Еді рибалок. Після того, як вона дізналася, що її коханець не збирався розлучити свою дружину, з якою вони мешкали протягом 12 років, вона зробила невдалу спробу самогубства. В кінці Єлизавета зуміла втілювати англійського чоловіка Річарда, а в 1964 році вона перетворилася з господині в законну дружину. У всіх фільмах, для яких вони запропонували великі збори: серед численних «пасних» фільмів були такі удачі, як «Хто страшна Вірджинія Вовф?» і «Обговорення шприца». Першим шлюбом Єлизавети і Річарда тривали 10 років, але все ще закінчилися розлученням через невідповідність Бартону і алкогольну залежність обох подружжя. Як Тайлон колись сказав: «Діворце – це захворювання, що вилікується шлюбом». Тому, менше року пізніше, 10 жовтня 1975 р., вони задружили другий раз, хоча другий розлучення не довге. Пара відокремлюється менше року після шлюбу. У 1984 році загиблими днями.
Mel Gibson і Робін Мур
У 2010 році відсвяткувала свою 30-річницю.
У 1980 році актор одружений Робін Мур. У цьому шлюбі вісім дітей народилися, але ще він не може стояти – після 28 років шлюбу, пара зламала. Не можна витримувати постійні недобросовісності чоловіка, Мур подав для розлучення 17 квітня 2009 року. Gibson і Moore були відокремлені протягом 3 років. З 28-річної Оксани Григорієва, яка вже була вагітна. У червні 2010 року стало відомо, що між Мель-Гібсоном та Оксани Григорієвою розпочали правову боротьбу над тим, хто має підняти свою спільну дочку Лукії. Адвокат Gibson був дуже визначений. Крім того, є ромби, які Gibson хоче відродитися з його екс-дружинкою Робін.
Мадонна і Шин Пенн
У 2010 році зірка пара відсвяткувала свою 25-річницю.
Все пам'ятає цю пару в одному слово: скандал. Пін і Мадонна розповіли про шлюб, який прослужив лише чотири роки, як самозахист.
У 1985 році в павільйоні студії Warner Brothers відбулася доляльна нарада, де було знято відеоматеріал Girl. У 1985 році Пенн і Мадонна одружилися. Як актор Мартін Шен пізніше згадував, весільна церемонія, яка відбулася 16 серпня 1985 року, була нагадує В'єтнамську війну - через шум муфтових вертольотів з папарасі неможливо почути слово, але Пенн стояв його землю - він хотів на відкритому повітрі церемонію. Як Чер, який був гість на весіллі, пізніше згадував, повернувшись до будинку, повернувшись з гарматою і почав зйомки в повітрі, тільки потім вертоліт вилетять. Будь-який весільний фотограф дасть що-небудь працювати на такому весілля.
Одруження тривало лише чотири роки і завершилася розлученням у 1989 році. Причиною цього був алкоголізм Пенна, його вибухонебезпечний характер і незламний ревнощ. В поліцейських загонах з папаразою. Спочатку Мадонна подобалася диким темпераментом Пенна, його безболісність, але потім вона зрозуміла, що вона потрапила в. Його ревнощі не знали, він побив всіх, хто прийшов по руці, включаючи дружину.
Мадонна пізніше розповіли журналісти, я вірю, що він і я - це душі. Але я не вірю, що ми будемо разом в кінці.
Billy Joel і Christie Brinkley
У 2010 році зірка пара відсвяткувала свою 25-річницю.
Billy Joel одружений supermodel Christie Brinkley. 23 березня 1985 р. Урочисте відкриття на човні на човні, що пливе біля Статуту Ліберти в Нью-Йоркській бухті. У грудні пара мала дочку, Alexa Ray, яка була названа Рей Чарльзом.
Але в 1994 році родина зламала. Ми разом з тим, щоб підтримувати один одного в критичних моментах, і щоб мати когось, щоб розраховувати на майбутнє.
Том Круїз і Nicole Kidman
У 2010 році відсвяткувала свою 20-річницю.
Nicole Kidman і Tom Cruise одружений 24 грудня 1990. Весіллі, які брали участь тільки найсвіжіші друзі, грали в горі хата в Колорадо. Але після 10 років досить щасливого шлюбу, Cruz несподівано файли для розлучення. У зв’язку з цим, акторські бали до «законних протиріччях».
П'ять років після розлучення Кідман розповість прес: До мене він просто Том. І Я кохав його. Я ще люблю його.