Коли я подарував малюкові, наша родина випаровується, і батьки залишили мене, щоб подарувати себе.

Жінка, яка народила дитинуУ сім'ї є певні пороги. Що думають люди. Це народження спадкоємця її і її чоловіка. Це дуже сильний удар для здоров'я і абсолютно нова модель поведінки в майбутньому: тепер потрібно подбати про дитину, годування, плаття, освіченість. Незвичайний бездітний чоловік, всі ці пухи просто невідомі і недоступні.

Однак, якщо все зрозуміло з обов'язками, важливо розуміти, які права мають мати. Але це не так просто. Забуваємо, що жінки досить різні з країни. Всім відомо. Що таке ситуація в середній родині? І все залежить. Особливо фінансова ситуація свого чоловіка. У другому - від встановлених відносин в пари. Іншими словами, як чоловік і дружина погоджуються, тому це буде. Як ви особисто думаєте?

Моя історія - це нічого, але крі для допомоги. Ні, мої дорогі, заспокоїти. Я не запитую всіх грошей. Я просто хочу поділитися з вами, що я прийшов до 28. І якщо ви щасливі, отримайте пораду від досвідчених людей. Я ніколи не думав життя сім'ї. Хоча я не вірю в казки перед, я навіть не міг думати, що в реальності все це так.

В юності і через двадцять років я не ходив в клуби, я не шукав дружби. Я не хочу торгувати за трифлами і чекав на долю, щоб знайти мене. В цей час я навчався і жив з батьками. Я не маю братів або сестер. Так було приміщення для всіх. Я не хочу переїхати в будь-яку точку. Чому жити один, коли мама і тато допомогти вам?

р.

Молоді Дівчата А потім, від нещасного випадку я зустрів Олега. Красивий, добре занурений хлопець, 2 роки старше мене. Він змогла доглядати за більш ніж половину своїх однолітків. Я не соромлюся говорити про роботу в офісі. І одягом було зрозуміло, що він мав гроші, і це, незалежно від того, що плюс. Я теж працював в музичній школі. Але зарплата, як і будь-який викладач за цими днями, була Я не використовую, щоб витрачати гроші.

Ми швидко зібралися, побачення за рік і половину. По-перше, вони мучать так неприпустимо, що я навіть не встиг приїхати до мого почуття, коли Олег подав мені кільце і отримав на одному коліні. До цього ми подорожували, поділилися думками, але ми не живемо разом. Так я був трохи страшним, де був нас. Дорослий життя, ви знаєте. Але я сказав так. На весілля вже зустрілися наші батьки, і обидві сторони домовилися.

Я хотів пам'ятну урочисту частину для себе. Таким чином, на гроші, виділені до нас на свято, додали суму, отриману від кредиту. Ми молодий, ми тягнемо. Не буде нічого запам'ятовувати в старій віковій категорії. Ми дали квартиру на весілля подарунок. Однокімнатні, але з ремонтом. Я задоволений всім в часі. Велика ванна кімната, напівстінний телевізор, сучасні шафи і стіл. Все правильно.

Жінка, яка народила дитину І так, я зізнаюся, шість місяців ми проживали з душею Олега до душі. Ми прогуляли багато, зварилися разом, навіть сусіди завжди сказали нам, що красива пара нас. Мій чоловік поділився все з мною, і я ніколи не зажадав йому за гроші. Він просто кладе гроші на столі на початку місяця, і я можу використовувати його, як я хотів. Це те, що кожен нормальний чоловік повинен зробити до своєї жінки.

Але потім я вагітна. І це було початок катастрофи, що відбувається в моєму житті прямо зараз. Перш за все, Олег різко змінив в характері. Він тримав пізнання від роботи, тому що нам потрібно більше грошей. Я природно набрякла. Так що тепер я зносила розтяговий костюм і навіть не міг виглядати на самому дзеркалі. Це означає, що мені потрібно більше грошей, щоб зберегти свою красу. На мій сюрприз Олег відмовився. Через однакові економії.

24099 р.

Звісно, у мене є типові «загнічення вагей». Я хотів один і інший. І ви знаєте, що? Це тільки в романтичних мелодрами, що чоловік, на першому дзвінку дружини, яка очікується дитини, йде в інший кінець міста для «таких» тортів. В реальності він перетворюється на іншу сторону і продовжує руйнуватися. Додатковий букет з еустованих троянд або коробки з цукерок був як свято для мене.

А коли Аріна народилася, речі ще гірше. Я не втратив ваги, тому ця проблема залишалася актуальною для мене. Гроші стали ще меншими, і після того, як чоловік пообіцяв, щоб він був наділений на нову позицію. Я шкода, ми не закриваємо. І навіть до звичного дому додано багато разів більше бізнесу з маленькою дочкою. Миття, приготування їжі, прогулянка в супермаркеті для їжі. Де дана романтика, яка використовується в повітрі? Попри все, жінка, яка народила дитину, також потребує уваги.

Допомога та підтримка Peels Так, крім того, я зрадився батьками. Природно, з появою дитини наша сім'я просто катастрофічно почала брак місця в квартирі. Два дорослих і дитини. І все в одному номері. Чи не так нормально? Я спробував отримати мами і таду, щоб перейти до заміського будинку. Не менше за пару років, поки Арина виростає. Але вони повертали мене. Вони, ви бачите, незручні переміщення там взимку, коли це холодне і вологе. Тільки влітку, коли це тепло. Але не можна купити обігрівача, жити трохи життя села? Для моєї бабусі. Немає нічого.

Я не хочу говорити про мій мати-в-право і мати-в-право, вони відразу відмовилися, і тема була закрита. Ось як ми живемо: в герметичності, на одному. З'явилися перші вітчизняні кварелі. Я не знаю, чи є вони внутрішні. Олег, наприклад, може дозволити пару раз на місяць, щоб піти в бар з друзями в п'ятницю. Я не маю можливості. Ми дочка.

Пельс, так що я розповім вам, як це таке. Сім'я життя зовсім не цукор. У мене немає ідеї, як багато нюансів. Я дивився на майбутнє через рожеві окуляри. У мене є друзі, які також діти. Так вони страждають як я, але просто не показувати? Я хотів би дізнатися, як поліпшити ситуацію. В іншому випадку я не знаю. Диван і знайти краще чоловіка? Він знає, як зробити дружину щасливою, незалежно від чого.