Алексей був водінням, коли він отримав серйозне повідомлення від своєї дружини.

Цей обструктивний сюжет, в якому я нехайно взяв участь, почався з того, що Лукес несподівано назвав сусіда. Жінки сказали, що вона побачила, як в машині до Олексія, чоловік Люцинія, отримав «нечітну дівчину». Яскраву дружину відразу ж назвав Алексей, але він був водінням і не відповідав негайно. У той час як він регулював правий ряд і парковку, Лукія вдалося надіслати повідомлення до свого чоловіка: «Я знаю все!» Я мушу для розлучення

Алексей був водінням, коли він отримав серйозне повідомлення від своєї дружини. р.

Про нас розповів наш читач. І сьогодні видання. "Сайт" поділитися ним з вами.

Повідомлень про чоловіка Lucia є дружиною мого брата Alexei. Вона занадто ревнистий і гаряча, але категорично заперечує її. У мене є два діти і я думаю, що шлюб хороший. Боротьба в сім'ї часто буває. Скандали між подружжям не можуть бути, якщо Лукія слухала менше свого друга Валя, який живе поруч. Валентина була ревнощою з чужого щастя і на будь-якій можливості спробувала кинути «чорну кішку» у свою родину. У цей раз, теж.

Моя подруга запрошувала мене на вечірку бачолету, і я вдягнувся на випадок. Ми приїхали до іншого кінця міста. Так як студенти не змогли дозволити собі послуги таксі, я стояв на зупинці і чекав на мікроавтобус. Моє корузинове покриття по роботі. Він визнав мене і запропонував мені їздити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З Я прийшов до міста недавно, жінка не знаю мене. Валентина побачила «розфарбовування маслом»: в машині одруженого чоловіка сидить елегантну дівчину. Госпів дівчина вважає її «дуетом» розповісти про новину дружині «децейд». І Лукія не займе багато часу, щоб його виписати. Вона підозрювала, що вона була підказка, що жіноча фантазія!

Небезпечний гнів Alexei серйозно сердився, коли він читає повідомлення про дружину, і прокинув смартфон з вікна. Після пари хвилин він заспокоївся і хотів би диал Лукія, але це не вийшло: екран тріскається від впливу на асфальт. Я сидів на спині, намагаючись не дихати. «Я хочу, щоб я взяв таксі!» - думав в голові. Я попросив мого брата обережно, що сталося. Але не було відповіді, бо він не знає про те, що сталося. Я зумів отримати ліос, щоб викликати дружину з мого телефону. Вона відповіла тільки третій раз. Заслуховуючи голос чоловіка, ревній жінка атакувала його з звинуваченнями і пропашками.

П'ята - Чому ви думаєте, що я обманю на вас?! - витіснений непристойний Ляш.
- Валя особисто побачила вас з нечітким коханцем! – злодій Люсія так, що навіть я міг почути.
- Коли? брат зробив помилку.
- Десять хвилин тому! і з'єднання зламали.
- Ліоша, вона йде про мене!
- Вірка, що змушує їх думати, що ви нечітки? Гарний - так, але все пристойно! - брат добре дивився в дзеркалі заднього огляду. - Чи можна пізнати за партію?
- Так! Недбалий.
- Давайте на обличчя

Я відчув невимушений, хоча це не мій збоїв і спробував проаналізувати ситуацію.

Ми приїхали до свого будинку і пішли до другого поверху. З наступного коридору молода жінка дивилася те, що сталося таємно. Lyosha відкрив двері і замовив сусіда. В очікуванні мелодрами, Валентини перехрестили поріг квартири з словами: «Ми втратили шамму!»

- Вика, віолончелі! - Перегородки ранні крісель Лукія. Вона бажала сказати щось інше, але Олексій не слухав її. Він перевернувся до свого сусіда:
до Чи то дівчина ви побачили з мене сьогодні?
- Жінка подивилася на мене з судом від голови до тебе.
до Це мій брат Вікторія! Тепер, Валентина, отримай з мого будинку!

Подруги З тих пір Лукія не спілкувалася з сусідом. Припинено скандали між подружжям. Я бачу це, тому що я часто відвідує їх.