Я втомився чекати допомоги від своїх дітей, вони просто подрібнити мене, але я не переносить його, час навчити їх урок.

У якому віці від літньої людини офіційно вважається старі? За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, це між 75 і 90 років. Перед цими номерами вік ще на позначці «старші». Але, по суті, це лише формальне позначення віку, щоб говорити, для зручності. Після всього, є люди, які навіть у 80+ років, можуть дати старт голови, якщо не молодий, то середнє п'ятдесят років неодмінно. А в Японії атмосфера відрізняється: є дев'ятдесят років, які займаються звичайною фізичною працею і роблять її з задоволенням.

Але це не означає, що кожен бажаючий повинен виїжджати з балкона і порушувати світові рекорди. В кінці людина може мати бажання просто взяти перерви від правої праці і зробити деякі речі, які він завжди мріяв. Стан і, звичайно, спадкоємці повинні допомогти. За свою користь, що так багато роботи було зроблено і було витрачено величезну кількість зусиль. Дебт червоний, кожен знає це.

Більшість мого життя мій чоловік і я працював в галузі. Знизився знизу, потім чоловік став головою магазину. Коли країна знизилася, це було важко. Але ми кладемо два малюки на наші ноги, і ми не робимо нічого кримінального або гасіння. Я пишаю своє життя, і я чесно прогадую чоловіка, з ким я відчув щасливого.

Peels I'm 71 тепер. З здоровою пам'яттю я думаю нормально. Хоча я бачу, як деякі з моїх однолітків потрапляють в деякі внутрішні кризи, змінити і стати старими жінками, про які краще не думати на всіх. З того, що тільки змушує мене сумувати і трохи рубати. Немає нічого сказати про однолітків, чоловіки покинуть перед жінками, це факт. Якщо це не для шкідливих звичок і важкої роботи, які знають, що це буде.

Дуже добре, дуже добре. Або ж, це до недавнього часу. Руки і ноги непристойні, нічого болить, навіть зуби практично всі самі. Але 6 місяців тому я почав мати деякі дрібні боти запаморочення. Кілька секунд, і це знову. Я не доглядав, але потім почався мігрень. Я не звик до них. Довгий час лежачи. Як нудно і неприємно це!

Peels Doctors - сказав він, що я потрібний рутальний догляд за своїм віком, свіжим повітрям та мінімальною активністю. Потім буде легше для мене, і головного болю, якщо вона не відходить, обов'язково знизиться багато. Я в основному здоровий. Доброго дня! Але якщо ви подивитеся на це, то це не так. Що таке, що мені ніхто не дивиться. Я не маю на увазі, щоб зберігати себе. Хоча дві вулиці від мого дому живуть сином і родиною. А якщо ви приводите кілька кілометрів, ви можете відвідати дочку.

І вони не відмовилися допомогти мені. Не прямо, звичайно, але вони зрозумілі, що вони дорослі, з родинами та дітьми. І вони просто не встигли мені. Вони можуть дати вам гроші, так. Але нічого більше. І знову, ми в буквальному сенсі між собою. Вони також мають можливість приїхати на машині. Не існує бажання відвідати хвору матір, адже голова сповнена особистих турбот.

Я не міг, що думав довго. З любов’ю і турботою про дітей. Незважаючи на те, що ти можеш хвилювати свою руку, так само як налаштовується в наш час, дайте її до звичайної школи, і там – що ви хочете, зробити це. Але ні, ми попросили вчителів, щоб триматися з ними на додаткові заняття. Не безкоштовно, звичайно. Вони наймають вейпери. Якщо тільки вони вийшли в хороший університет і отримали шанс досягти чогось в житті. Не сказати, що будь-який з моїх дітей захопити зірки з неба, але вони не бідні.

Єдине, що ми навчимо їх сто відсотків, було безпечно. У всьому, від робочих моментів до побутових проблем. І так як ми купили їм нерухомість як весільні подарунки, кожен з своїх квартир був написаний для мене. У разі розлучення скарг немає. Яке майно? Все написано на мою матір'ю, я нічого не знаю, щоб справити її!

Але з віком м'якість в моєму характері випаровується. Від мене і я відкинувся від них. Вони стали дорослими, незнайомцями. Якщо до того, як я очікував їх, просто покажіть, як день пішов, тепер це вже тягар для мене. Навіть онуки, які я використовував, щоб бути готові носити на дні, тепер стали дратівливими підлітками. І це не точка зору поганої старої жінки, просто навчайтеся зіткнутися з правдою! Це правда.

Габаритний зображення

Який вік є літньою особою, яка офіційно вважається старою? Я думаю, що мій вік прямо там. Так, діти вирощено, час віддати їм боргу. З тих пір, як вони не мають часу для своєї матері, я можу просто пом'якшувати їх, а їхні сім'ї з їхніх квартир і провести відпочинок, як я хотів би. Зупиняючись, що я хочу вражати? Мапа Я буду подорожувати. Мапа Підпишіться на єдину елітну пансіонат. Як я сказав, що я не схожий на однолітків, але принаймні турбота є гідною.

Після всього, як піти в відпочинок в іншій країні, діти швидко дадуть гроші. Автомобілі, дорогі речі, все необхідне. Я не маю достатньо для моєї матері. Мій син і дочка, слухай своє рішення, починав його прямо на мене. Вони не люблять. Я повинен бути боятися з них? Всі за законом, крім того, мене заробили. З батьком. Я просто візьміть шахту.

Я не думаю, що мій погляд буде змінитися. Просто розчаровує. Якщо вони хочуть, вони будуть орендувати ще один будинок. І в цілому я думаю, що у них є гроші купити, просто життєрадіс, щоб вийти з під подушку. Неважливо, що відбувається поруч. Я жив для когось ще занадто довго і нічого не з нього. Це час для цієї старої леді, щоб подумати про себе.