На роботі з'явився новий співробітник, коли я подзвонив мені за прогулянку, дивився, але вирішив прийняти її пропозицію.

Любов є всі віки покірний, так що жирність Він може чекати на кожен куточок. Неважливо, як старий людина, що його статус або релігія є. В цілому стосунки досить серйозні. Вони дивляться по-різному в різних країнах. Наприклад, в мусульманських країнах, згідно з Законом Шарії, вважається великим гріхом, якщо це виводиться з дому. І в США і Європі вважається поганою формою, щоб почати відносини на роботі. Це може слідувати відпустимим або серйозним відбиттям.

123456Наступний

У нас також є дієслова угода між працівниками, щоб не було захоплень. По-перше, через це страждає робочий процес, команда може розбити на кілька таборів і почати «захопити» один одному. І працює етика, як ви знаєте, є командним бізнесом, що стосується всіх.

Не часто нічого цікавого Ви сидите в офісі, ви почуєте на таблицях весь день, а потім ви йдете додому. Зважаючи на те, що більшість моїх колег є жінками, ніхто не виходить на піну п'ятницю. Друзі дуже зайняті, і моя дружина перестала веселитися з мною після того, як наші діти пішли вчитися в іншому місті. Тепер ми просто два люди в 50 хто підтримує загальне життя. Ось картина.

Так я був маленьким некомфортним, коли Карина збив на мої двері один день. Нова, молода дівчина. вона була в 30-х роках, але вона все одно виглядала як студент. Вона запросила мені прогулятися після роботи, бо я допоміг їй багато іншого дня. Я провів половину дня, вводячи її до нового проекту. По-перше, я любила себе, трохи відволікаючи від рутини власної роботи. Так я сказав так. Але щоб вийти прямо для нього? Дивний.

В першу чергу, наша комунікація не була встановлена, як я підозрювала, що вона була або якась відверта, або Каріна намагається сидіти з одним з своїх нових співробітників, і в мене вона бачить союз. Я дуже старий для всіх цієї роботи, і я знаю, що я не буду просуватися. На жаль, в офісі завжди є спалах братства. Так, всі місця, які йому потрібні. І я вже досягла всіх моїх вершин.

Але тоді я зрозумів, що дівчина хоче говорити. Вона не вживала ніяких кроків, тому я можу відбити її або підозрювати її. Крім того, ми насправді мали хороший час. Пройшов через міську площу, розказав про фільми, книги. Вона навіть спробувала купити кав'ярню, але я вирішив розбити рахунок. Я вважаю себе європейським в цьому відношенні: два дорослих повинні мати можливість платити за деякі продукти харчування. Ми знаємо, плюс або мінус, скільки ми заробили.

Все, що в будь-якому місці було чудово. Я пішов додому, щоб мати дружину, і навіть спробував мукати з нею трохи. Немає натяків, просто продовжити настрій. Але відповідь була просто типовою строгістю і домашньою розмовою. Потрібні оплатити комунальний номер, в пару днів потрібно зателефонувати дітям, одяг миється, обід на столі. Ми ніколи не будемо говорити про це. Це просто випадок, як клініка.

Я був дуже щасливий, що наступного дня Каріна прийшов до мене знову під час обіду. Сайд вона була нудна з тітками в обліку, тому вона досить обідала з кимось цікавіше. Я навіть жартував, що вона, ймовірно, плутає мене з деякими великими босами, оскільки вона любить мої дурні історії. Але Каріна знала все, що обов'язково. Що мені подобається? Я не знаю. Наша вікова відмінність повинна бути не менше 15 до 20 років. Чи можна ви уявити?

А ще ми спілкувалися, тим більше ми дізналися один одному, чим більше дратівливих я відчув, коли я ходив в вхід власного будинку. Через занадто багато змін, він був практично нестерпним. Моя дружина повинна запідозрити щось, тому що вона прийшла до мене в один день і попросила, якщо я був океї. Я дійсно почався знову, приділивши менше уваги їй. Але це просто через те, що вона поводиться з собою. Ви не завжди можете грати з однією метою, це нудно.

Я не хотів боляче її, і, по суті, немає причин. Прогулянка з молодою колегою незаконно? Ми не говоримо про будь-який сором'язливий. Але моя дружина ігнорувала мене і просто вирушила на дні. Чому? Діти пішли. Зараз вони дорослі. Вони потребують освіти.

Каріна знала я одружився, і що моя дружина була такою ж віком, як мене. Але наші розмови ніколи не були про будь-які особисті питання. Я не хочу тягнути її з моїми проблемами, і вона тримала німих про неї. Але коли вона розмовляла, я відчував некомфортний. Молодий друг шахти скаржав, що чоловік тільки хотів одну річ від неї, і нічого не сказав. І вона страждає від неї дуже багато, і з мене це легко для неї.

вона також називається мій дружина старий гуса, тому що вона не бачить мене як людина. Не дивлячись на те, що ми можемо зробити щось серйозним. Прогулянка і розмова чудово, але Каріна живе окремо і не розуміла мене за каву. Не знаю, чи мріяв я. А потім мій супутник знову звернувся до дружини. А епітети звучали не найпристойніші. Найневиннішими словами були «патетичні» і «наукові». І що мене зловив.

Ми вже багато років, підняли наші діти, і тепер це молодий, але випереджений, непристойний жінка називає її. Що пекло зробив я знайшов в цьому білку? Але я не хочу, щоб почати боротьбу і сказав, що я мав важливі речі, щоб зробити. На наступний день я ніколи не залишив свій офіс на обід. І за Каріна, я раптом мав раптове скорочення часу. Я не знаю, що це не так. За кілька днів вона все ще прийшла в з невідповідним поглядом, але я просто попросила її залишити. І вона дала мені самостійно.

Тепер я купую більше квітів, щоб мати дружину і зіпсувати її різними порадами. Ні, вона не зробила її виглядати молодшим. Він не входив в руки, як тільки я отримую додому від роботи. Але вона стала м'якою, м'якою, і вона дійсно показує. Я пам'ятаю, чому я любила її. І повірити мене, це дуже важливо для чоловіка. Коли ви знаєте, що є людина близько до вас. Каріна добре, але варто подарувати сім'ї для них? Не знаю, що не варто. В іншому випадку ви ніколи не мали сім'ї. Просто симулятор і нічого іншого.