Артур Смолянінов визнав, що він не був простий для нього, щоб залишити все і літати за кордоном, але він не має жатки.

11 травня 2023 р. Росфінмоніторинг оголосив російський актор Артур Смолянінов екстреміст і терорист, крім «title» іноземного агента, який отримав у січні цього року. Смолянінов досі захищає антивоєнну позицію і засуджує порушні дії російських органів проти України.

Цікаво, що час нового статусу актор жив у Сполучених Штатах протягом декількох місяців. Нещодавно Смолянінов розповів про плани майбутнього. Чи повернеться художник до Росії? Ви дізнаєтеся більше про це.

Артур Смолянінов визнав, що він не був простий для нього, щоб залишити все і літати за кордоном, але він не має жатки.

З початком повномасштабної війни РФ проти України багато російських зірок засуджували дії агресора країни і залишили їх батьківщиною. Серед них був 39-річний Артур Смолянінов, який ви, ймовірно, знаєте з картин «9 компанія», «Spirit Less», «Heat» і «Різдвяна». У недавньому інтерв'ю, чоловік прийняв, що рішення про визнання було дуже важко.

Актор Instagram думав довго і сумнівно. Але остання солома була мобілізація. До цього Артур сподівався, що все зупинилося. У падінні 2022 він пішов на Латвія, а потім перейшов в Америку, щоб побудувати життя з нуля. У Росії багато кінокомпанії розірвали контракти з ним після небезпечних заяв.

Митець сказав, що він ніколи не пошкодив рух. Він сказав, що він завжди мав проблеми з вибором меншої сторони, але в кінці все пішов прямо. «Особливе ставлення до мене і перехрестя дивовижних людей», – розповідає Артур про нову сторінку в житті.

У Росії актор провів гранату. Він назвав Росію «непристойною жінкою, непривабливістю своїх дітей» і зробив серйозні вимоги до неї. «Для мене, щоб повернутися додому, вона повинна працювати важко. Ця країна робила мені свою роботу, моя сім'я, все. Росія зрадила нас і зробила все, щоб відштовхувати нас. й

Раніше Смолянінов вивів у досить жорстку форму, яку він вважає російськими солдатами, щоб бути окупантами, і якщо він мав піти на фронт у цій війні, він б боровся на боці України. Звісно, така заява викликала флерію ненависті та засудження в соцмережах. Проте актор продовжує стояти свою землю.

Артур Смолянінов визнав, що він не був простий для нього, щоб залишити все і літати за кордоном, але він не має жатки. Габаритний зображення

Українська Що робить актор? Тепер Смолянінов намагається перебудувати свою кіно кар’єру в Голлівуді і заробляє музику. На віршах Йозефа Бродського та тури Американські міста. За його словами, він добре і це діяльність приносить йому багато натхнення.

Артур називає себе абсолютним Західним. Переїзд до США переніс його 300 років вперед. Росія не хоче розвиватися з Західною цивілізацією: вона вирішила повернутися і сповільнити розвиток своїх талановитих і амбітних громадян.

У багатьох способах митець підтримав свою колегу в магазині Марія Машкова. У своїй соціальній мережі актриса розповіла про спільну концертну екскурсію Смолянінова з піаністом Варварою Чиркіна та віолончельником Євгеном Тончем. Нагадаємо, що 37-річний Гейрес Володимир Машков відкликав батька через політичні відмінності, а також емігрувати до США.

У будинку Артур Смолянінов мав мати і два сини від своєї дружини, актриса Дарія Мельникова, 7-річний Артур і 4-річний Марк. Митець визнав, що він пропускає російські міста, люди і особливо його дітей, але ще не готовий повернутися додому.

Веб-сайт: Це дуже болючий, але вдається. Я розумію, що тому що є багато людей, які набагато гірше, адже вони більше не мають батьків або дітей.