Анастасія Костенко поділилася шанувальниками хорошої новинки, а Дмитро Тарасов чекає п’ятої дитини

Як виглядає сон, щоб отримати власну футбольну команду від Дмитра Тарасова. Нещодавно його третя дружина Анастасія Костенко опублікувала у своїх особистих блогах фотографії, які чітко видно округлену мумію. Це буде їх четверта дитина в сім'ї. Анастасія підписала фотографії «Six I».

599350 р.

Сім'я Костенко-Тарасова приносить два дівчата: Єва і Мілан і син Алексей. З першого шлюбу Оксани Пономаренко, Дмитро має 14-річну дочку Анжеліна. У другому шлюбі з Ольгою Бузовою немає дітей. Тому для мрії чоловіка, вона повинна зловживати її третьою дружиною, Анастасія Костенко. Дмитрі неодноразово сказав, що він хоче мати велику сім'ю. У цьому своїх інтересах, які приховані Нестям.

Анастасія Костенко поділилася шанувальниками хорошої новинки, а Дмитро Тарасов чекає п’ятої дитини

Анастасія Костенко 29-річна модель від великої родини. Нестя - старша сестра, вона ще має дві сестри і брат. Тому вона знає, що велика сім'я і коли є завжди дитяча сміхалка в будинку. Анастасія прикрашає своїх дітей і ніколи не скаржаться на втому. Дмитро, незважаючи на зайнятий графік навчання та матчів, намагається звільнити вільний час до сім'ї. Він неодноразово сказав в інтерв'ю, що сім'я є найважливішим в його житті.

У двох таборах пара послідовників Instagram розщеплюються. Хтось щасливий для поповнення сім’ї та щастя. Дитина і мати здоров'я і впоратися з усіма проблемами. Більше однієї дитини не тільки бажання. Для цього необхідно мати можливість підтримувати їх і думати про їх майбутнє. Але Дмитро впевнений, що він зможе забезпечити своїх дітей гідним вихованням та вихованням.

Іншої половини послідовників Instagram сердитися. Після того, як Анастасія нещодавно стала ще однією операцію з грудей. А потім є цей скруч і інша вагітність. Чи зашкодить здоров'я моделі і як відчувається дитина? Якось навіть запропонував, що це фотосесія і новина вагітності лише черговий PR-хід. Після того, як Настя вибрала занадто розкриту сукню для фотосесії з дітьми. Деякі абоненти не розуміють, чому потрібно було взяти дітей до цієї фотосесії. Але Анастасія завжди займає багато фотографій з дітьми і часто бере їх з нею на фотосесію. Тому вони звикли до флеш-камер практично від народження.

Ви можете сперечатися безкінечно про те, чи планується ця вагітність або спонатість. Що б це було, наша редакційна колегія "Сайт" Я хочу, щоб мати мами і дитини бути здоровими і піклуватися про себе. Сьогодні чотири діти – це великий подвиг і не кожна знаменита родина вирішує на такому акті. Тільки безмежна любов для дітей і материнства створює сильні сім'ї. Щиро бажаємо Дмитра та Анастасії успіху та привітати на такий радісний захід для сім’ї.