Коли мій дочок-в-право сказав, що мій син був змінений, я не взяв його серйозно, але потім зрозумів його.

Сьогодні я хочу розповісти вам історію про те, як я втратив права на власну квартиру. Все про шлюб сина, мій розлучення, їх спільні спадкоємці. Я запитаю читачів, щоб відповісти на коментарі, чи варто платити неповну дитину. Що ви думаєте? Якщо, наприклад, батько дав житло до свого екс-дружини або сплатив велику суму грошей, він також повинен платити підтримку дитини неповним дітям?

Коли мій дочок-в-право сказав, що мій син був змінений, я не взяв його серйозно, але потім зрозумів його.

Алімоній для неповних дітей і питання про житло, яке ми одружилися в 1983 році. Ми працювали важко, бо мріяли про велику сім'ю. І сам газон не часто дається, як ми знаємо. Так мені довелося додати копійку до копійки і багато способів заперечувати себе. Коли було достатньо грошей, я вагітна. син народився. Вони обрали прекрасну давньогрецьку назву для нього – Олександр.

Звісно, ми плануємо порадувати новонароджених братами або сестрами. Але доля була долею для мене і чоловіка, щоб мати тільки одну дитину. Протягом багатьох років ми не змогли прийняти цей сценарій. Але незабаром стало зрозуміло, що навіть одна дитина була безціннийй Сашенка виросла в абсолютну любов. Я постараю сина з щасливим дитинства і не відмовляю нічого. Якщо Бог дав нам тільки одну дитину, то давайте всім ресурсам йти до своїх потреб і бажань.

Нова родина і народження онука Під час навчання у столичному університеті Саша мала дівчину. А коли його син закінчив і отримав диплом, він запропонував Лізі одружитися. Після весілля я дам їх жити в квартирі. Вона переїхала до приватного будинку, який був побудований з чоловіком. Я думав, що я даю молоду сім'ю переміщатися по центру. Я збираюся запускати власні ліжка і жити спокійним життям села. Після цього батько Олександра, мій чоловік Петро, загинув рак легенів.

Коли мій дочок-в-право сказав, що мій син був змінений, я не взяв його серйозно, але потім зрозумів його. , Україна

Наступний рік після весілля, Саша і Ліса дитинай Я часто приїжджає до міста, щоб побачити своїх дітей і дідусь. Вона допомогла молодим мамі з дитиною і радує своїх близьких своїми вирощеними натуральними овочами і фруктами. Я жив для цих зустрічей. Після втрати мого чоловіка, ніж день, я провів з моїм красивим онуком. Так, коли я дізнався Саша і Ліза були розлучення, я майже трахнув у сльози.

Виявилося, що мій син знайшов ще один. І Ліза не хочу прощастити дорослі і подала за розлучення. Ти зробив право. Я не знаю, що я Олександра, я повністю підтримав Ліза в цій ситуації. Дочка-в-одному запакувала речі Саші і кинув неспішний чоловік з дверей. Так мій син переїхав до мого села. А Ліза і я погодився, що вона буде залишатися в моїй квартирі, поки вона знайшла інше місце для життя.

Для більш ніж шести місяців я не занурю Ліза і не поспішав її знайти квартиру. Але дозволяючи мені бачити мій дідусь став менш частим. А Олександр побачив свою дочку в дні, коли він прийшов до своєї дружини з алімонією. Моя донька-в-права вже зараз живе в квартирі. Я розумію, що вона не планує рухатися.

The Peels встановити Lisa так що Саша і я не можу побачити її або трохи Veronica. Син відправляє гроші на дитину до своєї дружини на картці. Я думав з Олександром, просто даю Ліза цю квартиру і забути про неї. Він може врятувати трохи на своєму будинку. Але Ліза наполягає на просуванні грошей щомісяця. Чи варто оплатити дитячу допомогу неповним дітям, якщо ви подарували квартиру?

Я не знаю, що робити. Більш болючий, звичайно, поділ від онука. Я дуже вдячний за будь-які поради. Моя сина і я досягла мертвого кінця і не знаходжу.