Мами мене кинули і мій чоловік і діти з трьох кімнат «Сталинка», вона 66, Я пишу за вікові зміни

Для кого. за кордоном Здавалося б, дуже важко і енергозберігати: потрібно вивчити мову, переміщати, шукати житло, адаптуватися до нових реалій. Такі люди припускають, що краще сидіти в рідному місті і заробити менше. Але сім'ї і друзі близькі, і інфраструктура знайома. Чому важко життя? На відміну від того, щоб змінити своє життя, побачити світ. Зробіть гроші. Що таке можливість?

р.

Але якщо говорити про людину і його бажання, ми не повинні забувати про свої обов'язки. Наприклад, важко піти куди-небудь ще на роботу, маючи невелику дитину в руках. Або навпаки. Ви хочете сидіти в с.? Немовля. О, ви є головою сім'ї, робота якого не робить ніяких грошей? Потім, будь ласка, з'ясуйте, як заробити більше, щоб ваші діти не потрібні нічого, принаймні до дорослого.

Я не вірю, що літня людина повинна або робити все, щоб допомогти своїм дорослим дітям. Я не думаю. Але ось що я впевнений, що мати не заважає нормальному житті дочки. І якщо вона робить обіцянку, нехай вона тримає її в дії, не тільки слів. Саме те, що сталося в моєму випадку: моя мама вирішила лише дати її слова. І через це не тільки дочка, але і її онуки страждають!

В короткий час мій мати 66 років. Я її єдина дочка. Літерально єдиною особою зліва. Але я маю жити з чоловіком і дітьми в оренду квартиру. Поки моя мама живе в трикімнатному номері «Сталинка» з високими стельами. Так, буває. Я зустрівся з батьками, але після того, як він залишив нам, моя мама не завжди приймає нас як гості. Не що робити як когабітанти.

Пілінги Чому це? Що ж, мій тато завжди був людиною, щоб повернутись. Він вирішив всі проблеми, від закупорок в сміттєвому трубопроводі, де можна і не може розпочати будівництво бізнесу в місті. Ні, він не був Він був офіційним. Я не думаю, що він був поганою людиною. Він все ще має багато друзів і знайомих. І під час свого життя гості часто прийшли до нашого дому, серед яких були навіть відомі художники, художники і письменники. Я був дитиною, але я пам'ятаю щось.

Моя мама була домогосподаркою в часі. У мене була варка, у мене була няня і так далі. Мами завжди сказали, що вона використовувалася для того, хто надихнув Даду, щоб бути, хто він був. Тож всі його заслуги автоматично стали його заслугами. Я маю сумнів, що дуже багато, хоча. Але досить про мій сімейний минулий. Я покажу вам, що сталося і чому я вирішив писати тут.

Пілінги
Моя тітка на боці мого батька була живою в Іспанії протягом 30 років. Він навіть говорить з хорошим акцентом. Це не зупиняється від того, що вона є дуже енергійною людиною, навіть коли вона стара. Ну, вона запросила її маму, щоб жити з нею. Це просто те, що мій Тітка має велику віллу. Її діти переїхали на іншу частину країни і вона була самотньою. Тексти пісень, а це означає: І що вона і мій мама поширений є любов сонячна погода. Крім того, вони про той же вік і вілла досить простора. Багато номерів.

Ось мій мама збирається за кордоном. Вона сказала мені, що вона не збирається сидіти на шиї сестри Дад. Він буде працювати, завжди є частиною роботи. Але щоб бути чесною, коли я побачила свою упаковку три або чотири валізи, сповнені пляжного одягу, я просто сміхався до себе. Дійсно, дайте йому зробити те, що він хоче. В її віці робота важко працювати. Почати роботу вперше в житті фантастично. Але є питання.

Пели "Оф-курс." Ви можете переїхати в мене. Я чекаю довго, і квартира потребує догляду. Я думаю, перш за все, якщо я міг отримати тенденції. Але вони гонни перетворюють все вгору. І ви не можете довести до будь-якого Дочка, просто дивитися дітей, будь ласка. Вони не роблять меблів, як це! він сказав, перш ніж він переїхав. І я, звичайно, скористався ними. Так багато років жити в іншій квартирі, потім повернутися в будинок. Ви не знаєте, що це таке.

Ми почали розселення, діти спочатку не хочуть переїхати через друзів. Коли я бачив квартиру, я відразу змінив мій розум. Вони були новими. Чоловік також сказав, що він навіть якось не відчуває, що його дружина провела свою дитину в такому розкішному апартаменті, але все ще вибрав його. Дуже приємно. Щоб бути чесним, ми навіть приймали ближче. Забудьте рутину. Власником нашої орендованої квартири сказав, що з наступного місяця вона хоче збільшити оренду. Я сказав, що я думав про неї. Інтелектуальна, звичайно, але цілком зрозуміла мова.

Через шість місяців, мій мама назвав мене і сказав мені, що вона приїжджала додому. Вона не має хороших відносин з моїм тітом, і вона не знайшла роботу. Спочатку вона подумала, що сестра Дад буде тримати її готовий. І в основному це було: їжа, житло, все за нею. Але це також нудно. Мама захотіла піти покупка. Потім другий раз, третій раз. Моя тітка вирішила, що не вдалося перенести таке ставлення, і вона заявила це безпосередньо.

Тоді мама подумала, що вона приступила до неї, щоб дати квартиру до мене, дочка. І нам довелося отримувати тенантів. Вона поділилася своїми думками з її тітом, і вона, ще більш шокована, почала кричати на мамі. В короткий час мій мати був від Іспанії. Він був всі мої несправності. Чому? Це характер. Тепер мами, що надходять для оцінки шкоди, ми зробили її майном. І ми терміново повинні повернутися назад, тому що ми не всі підходимо (тільки за моїм мамою).

1 999 р.

Тож ситуація це: ми офіційно бездомні. Не дайте нам в стару квартиру, і я не збираю себе. Знаючи щось, що підходить в матерії днів, не буде точно працювати, це вже пропущений варіант. Мама не піклується про це. Але найголовніше, я не знаю, як шукати дітей в очах. Ми переїхали їх, хоча вони не хвилювалися. Тепер ми повинні пересуватися куди-небудь. І це місце, безумовно, не краще своєї квартири. Що слід сказати, коли залишилося так мало часу? Я не маю ідеї. І це дуже сумно.