Мами мене кинули і мій чоловік і діти з трьох кімнат «Сталинка», вона 66, Я пишу за вікові зміни

Для кого. за кордоном Здавалося б, дуже важко і енергозберігати: потрібно вивчити мову, переміщати, шукати житло, адаптуватися до нових реалій. Такі люди припускають, що краще сидіти в рідному місті і заробити менше. Але сім'ї і друзі близькі, і інфраструктура знайома. Чому важко життя? На відміну від того, щоб змінити своє життя, побачити світ. Зробіть гроші. Що таке можливість?

Мами мене кинули і мій чоловік і діти з трьох кімнат «Сталинка», вона 66, Я пишу за вікові зміни р.

Але якщо говорити про людину і його бажання, ми не повинні забувати про свої обов'язки. Наприклад, важко піти куди-небудь ще на роботу, маючи невелику дитину в руках. Або навпаки. Ви хочете сидіти в с.? Немовля. О, ви є головою сім'ї, робота якого не робить ніяких грошей? Потім, будь ласка, з'ясуйте, як заробити більше, щоб ваші діти не потрібні нічого, принаймні до дорослого.

Я не вірю, що літня людина повинна або робити все, щоб допомогти своїм дорослим дітям. Я не думаю. Але ось що я впевнений, що мати не заважає нормальному житті дочки. І якщо вона робить обіцянку, нехай вона тримає її в дії, не тільки слів. Саме те, що сталося в моєму випадку: моя мама вирішила лише дати її слова. І через це не тільки дочка, але і її онуки страждають!

В короткий час мій мати 66 років. Я її єдина дочка. Літерально єдиною особою зліва. Але я маю жити з чоловіком і дітьми в оренду квартиру. Поки моя мама живе в трикімнатному номері «Сталинка» з високими стельами. Так, буває. Я зустрівся з батьками, але після того, як він залишив нам, моя мама не завжди приймає нас як гості. Не що робити як когабітанти.

Мами мене кинули і мій чоловік і діти з трьох кімнат «Сталинка», вона 66, Я пишу за вікові зміни

Пілінги Чому це? Що ж, мій тато завжди був людиною, щоб повернутись. Він вирішив всі проблеми, від закупорок в сміттєвому трубопроводі, де можна і не може розпочати будівництво бізнесу в місті. Ні, він не був Він був офіційним. Я не думаю, що він був поганою людиною. Він все ще має багато друзів і знайомих. І під час свого життя гості часто прийшли до нашого дому, серед яких були навіть відомі художники, художники і письменники. Я був дитиною, але я пам'ятаю щось.

Моя мама була домогосподаркою в часі. У мене була варка, у мене була няня і так далі. Мами завжди сказали, що вона використовувалася для того, хто надихнув Даду, щоб бути, хто він був. Тож всі його заслуги автоматично стали його заслугами. Я маю сумнів, що дуже багато, хоча. Але досить про мій сімейний минулий. Я покажу вам, що сталося і чому я вирішив писати тут.

Пілінги
Моя тітка на боці мого батька була живою в Іспанії протягом 30 років. Він навіть говорить з хорошим акцентом. Це не зупиняється від того, що вона є дуже енергійною людиною, навіть коли вона стара. Ну, вона запросила її маму, щоб жити з нею. Це просто те, що мій Тітка має велику віллу. Її діти переїхали на іншу частину країни і вона була самотньою. Тексти пісень, а це означає: І що вона і мій мама поширений є любов сонячна погода. Крім того, вони про той же вік і вілла досить простора. Багато номерів.

Ось мій мама збирається за кордоном. Вона сказала мені, що вона не збирається сидіти на шиї сестри Дад. Він буде працювати, завжди є частиною роботи. Але щоб бути чесною, коли я побачила свою упаковку три або чотири валізи, сповнені пляжного одягу, я просто сміхався до себе. Дійсно, дайте йому зробити те, що він хоче. В її віці робота важко працювати. Почати роботу вперше в житті фантастично. Але є питання.

Пели "Оф-курс." Ви можете переїхати в мене. Я чекаю довго, і квартира потребує догляду. Я думаю, перш за все, якщо я міг отримати тенденції. Але вони гонни перетворюють все вгору. І ви не можете довести до будь-якого Дочка, просто дивитися дітей, будь ласка. Вони не роблять меблів, як це! він сказав, перш ніж він переїхав. І я, звичайно, скористався ними. Так багато років жити в іншій квартирі, потім повернутися в будинок. Ви не знаєте, що це таке.

Ми почали розселення, діти спочатку не хочуть переїхати через друзів. Коли я бачив квартиру, я відразу змінив мій розум. Вони були новими. Чоловік також сказав, що він навіть якось не відчуває, що його дружина провела свою дитину в такому розкішному апартаменті, але все ще вибрав його. Дуже приємно. Щоб бути чесним, ми навіть приймали ближче. Забудьте рутину. Власником нашої орендованої квартири сказав, що з наступного місяця вона хоче збільшити оренду. Я сказав, що я думав про неї. Інтелектуальна, звичайно, але цілком зрозуміла мова.

Через шість місяців, мій мама назвав мене і сказав мені, що вона приїжджала додому. Вона не має хороших відносин з моїм тітом, і вона не знайшла роботу. Спочатку вона подумала, що сестра Дад буде тримати її готовий. І в основному це було: їжа, житло, все за нею. Але це також нудно. Мама захотіла піти покупка. Потім другий раз, третій раз. Моя тітка вирішила, що не вдалося перенести таке ставлення, і вона заявила це безпосередньо.

Тоді мама подумала, що вона приступила до неї, щоб дати квартиру до мене, дочка. І нам довелося отримувати тенантів. Вона поділилася своїми думками з її тітом, і вона, ще більш шокована, почала кричати на мамі. В короткий час мій мати був від Іспанії. Він був всі мої несправності. Чому? Це характер. Тепер мами, що надходять для оцінки шкоди, ми зробили її майном. І ми терміново повинні повернутися назад, тому що ми не всі підходимо (тільки за моїм мамою).

1 999 р.

Тож ситуація це: ми офіційно бездомні. Не дайте нам в стару квартиру, і я не збираю себе. Знаючи щось, що підходить в матерії днів, не буде точно працювати, це вже пропущений варіант. Мама не піклується про це. Але найголовніше, я не знаю, як шукати дітей в очах. Ми переїхали їх, хоча вони не хвилювалися. Тепер ми повинні пересуватися куди-небудь. І це місце, безумовно, не краще своєї квартири. Що слід сказати, коли залишилося так мало часу? Я не маю ідеї. І це дуже сумно.