Я дуже щасливий, протягом багатьох років я був схожий на сир в вершковому маслі, але нещодавно мій мама-в-право хворий, і мій чоловік зробив дивне рішення.

Вони говорять слава Це може статися тільки для людей, які мають його на всіх. Тож не намагайтеся перенести щось до деяких осіб, які в житті ніколи не розглядали себе Ви відчуєте час. І нерви.

2327734

Тим не менш, це може бути болючим, щоб зрозуміти, що людина, яка ви знаєте, що ваше життя виходить таким неприпустимою людиною. Ви не можете писати нічого. Дорослий, сформований вид життя навряд чи можна змінити. Залишилося тільки вирішити, як приступити: залишити таку людину в своєму соціальному колі або зняти, без життєдіяльності і шкоду.

Я вірю, що для жінки, вік трохи більше 40 ідеально підходить. Суддя для себе, ви все одно виглядають привабливо і чудово. Якщо у вас є гроші, це ще цікавіше. Чоловіки в цьому віці більше не безробітні молоді і мають щось за ними. І, красиво, вони розуміють ваші потреби і маленькі змії. Принаймні для самої частини.

Моя назва - Марина і я така ж жінка понад 40. Одружена майже 20 років. До недавнього часу мій життя був схожим на казку. Суддя для себе, чоловік є приватним підприємцем. У місті є багато точок продажу, величезна кількість важливих знайомств і навіть деякі ваги. Це пухнасти.

Наші діти навчаються за кордоном. Спочатку я думав, що не буде бачити їх протягом місяця. Але ви знаєте, що? Не вірно. Коли ви впевнені, що ваша дитина отримає кращу освіту, яка в іншій країні, він повністю безпечний. І ви можете викликати його в будь-який час і дізнатися, як вони, всі страхи і враження відходять. Нехай діти ростуть, їм буде потрібно в майбутньому.

Ну, особисто, я знайшов щось для цього. Борис поставив мене в офіс з другом. Робота проста, але вона допомагає мені триматися зверху і спілкуватися з іншими людьми. Я теж веселий, коли я кажу, як я пішов на відпочинок з чоловіком на острови. І вона скаржаться на мене, що квитки до Туреччини пішли знову, тому цього року вона буде виглядати щось більш доступним.

Я не можу скаржатись на життя. Чи не можна навіть мріяти. Не менше вона була до. Але два тижні тому, було велика зміна. Я впала з моєї роботи. Мій чоловік дав мені менше часу. Починав боятися, він починав мене, що не сталося раніше. Навіть діти, здається, люблять мене менше. І я знаю причину для цього.

У той факт, що нещодавно мій мама-в-право, мій чоловік, знизився сходи. Це стара жінка, трохи одна. Я не можу пам'ятати про те, що я говорив до неї. І це погана удача. В результаті падіння вона зламала її фемур і тепер не в змозі піднятися на ноги. Лікарі сказали, що вона потребує відпочинку і відпочинку. І багато часу. Боря може легко дозволити собі наймати кращих лікарів і медсестер, але він зробив свій шлях.

Хоча я сказав, що він діяв як свиня. Замість професійного догляду він вибрав щось інше. Я приніс мами в наш великий будинок. Я купив величезну кількість продуктів, ліків і все, що потрібно відновити сили в літньому віці. Він попросив мене виглядати після своєї матері, поки вона відчувала себе краще.

Він пояснив, що все моє життя з ним я відчув дуже комфортний і не працював, що я не хочу робити. Моя мати-в-праві, і я ледь розповіли. А тепер я маю нагоду, я хочу зустрітися з матір’ю чоловіка. Що таке іспит або щось. А що Борис вважає, чи хтось поклав ідею в голову десь. Для мене результат однаковий.

до 1 2 3 4 5+

Пілінги Remorse Я не можу зробити крок, як він не може зрозуміти? Зміна качки, підгузки. Приготувати і принести спеціальну кашу, як і будильник. Я йшов до роботи, з якою я впала на запит чоловіка, Тепер вони хочуть бути професійним медсестрам. Як це працює в голову дружини?

І це його несправність. Я мав стабільне життя жінки, які не використовували для будь-яких моральних або навіть фізичних незручностей. І всі раптові, рум'яні - приходять, мед, сидять з мамою, відверта стара жінка. Чи є це нормально? Я б не розумію, оплатити її за належну допомогу, але, як справа того, я витратив всі мої гроші на покупки, перш ніж кинути.

Зараз у мене є справжня медсестра в будинку, іноді навіть кухар приходить в, хто варить тільки для моєї матері-завдання. Мені подобається додаткова особа. Водій не допускається брати мене до міста. Діти всі в школі, і вони судять мене, щоб не захочеться шукати їх бабуся. Моя людина сердитися і не говорячи мені. Не менше крі. Я торкнувся знову.

Чи можливо це таке психологічне ставлення? Щоб зробити мене більш відповідальною дружиною або чимось? Я ніколи не бачив такого роду поведінки на мій чоловік. І тепер я не знаю, що думати. Але моє життя перетворилося внизу. Чи можливо він знайшов ще один? Чи це просто провокує мене? Будь-яка думка цікава. Я хочу отримати правду. Дякую.