А мудрий сусід вчив мене, щоб покласти блюдо губкою в холодильнику, тепер я завжди це зробити.

Доброго дня! І з тих пір існують деякі правила, які недорогі. Найбільша проблема, яка стикається з кожним будинком Як усунути запах в холодильникуй

А мудрий сусід вчив мене, щоб покласти блюдо губкою в холодильнику, тепер я завжди це зробити.

Для розморожування холодильника на тиждень необхідно ретельно промити. І найгірша частина була те, що овочі я купив пару днів тому, що було погано, і довелося кинути. Це було відходи грошей і поганого настрою. Але, як виявилося, ви можете захистити себе від цих неприємностей лише одним об'єктом.

Як усунути запах в холодильнику Цей елемент на кожній кухні в будь-якій країні. Ми довго любимо його для простоти використання. Шпон для миття посуду - це об'єкт, без якого важко уявити сучасний будинок сьогодні. З шматочком піни миємо посуд, чисті меблі і багато іншого.

Пілінги Цей пристрій став універсальним для всього будинку. Головне, що це ще не одна губка. Як об'єднати холодильники і губки? Ні, це не те, що вона зручна мийка холодильника.

Справа в тому, що піна поглинає вологу дуже добре. І з ним виникають неприємні запахи. Так що я просто візьміть нову суху мию і поставте її всередину холодильника. Дуже часто я кладаю його між овочами і фруктами, на які зводиться конденсація при охолодженні. І таким чином, вироби залишаються сухими і довго не зіпсують в холодильнику.

І як хороший бонус, немає неприємного запаху в холодильнику. Ми побачимо це в холодильнику. І кожен дуже щасливий, що ми повинні відкинути менше їжі.

домогосподарка lifehack Існує лише один суттєвий недолік в цьому методі. Як ви знаєте, на губці насичені вологою, бактерії з'являються дуже швидко. І вони активно розмножуються. Після того, як губка сама починає запах неприємного і потрібно відключити. І піна не дуже хороший матеріал для нашої природи, який, крім того, декомпозиції тривалий час. В ідеалі губка для миття посуду повинна бути змінена кожні три дні, добре або від міцності на тиждень. Не важливо, щоб ви використовували його для.

Для того, щоб повернути піну губку на свій оригінальний вигляд, можна її очистити. Але прибирання не просто миття і миття. Є дуже хороший інструмент, який повертає чистоту губок для миття посуду і усуває бактерії.

Пілінги Все, що потрібно зробити, це складати губки в каструлю і залити достатню кількість води там. Додайте невелику кількість рідини для миття посуду або миття посуду до сковороди з водою. Також можна скористатися гелем для миття або іншого засобу для очищення. І не довго варити губки в цій воді. Після цього добре висихати і вони будуть як нові.

Виявляється, що такі прості способи значно полегшують життя. Так, до деяких може здаватися дивний - губки для миття посуду в холодильнику. І хто, навпаки, використовує цей метод і довгий забутий про зіпсовані вироби в холодильнику. Які незвичайні способи використання? Поділитися в коментарях ваш майстер життя хакі.