У п'ятницю, після роботи я пішов до друга за каву і випадково побачив мій чоловік, який прийшов в її в'їзд, я відразу ж мав питання.

«Мій чоловік обдурив мене!» – відірвав від дверей нашого працівника Надія. Увечері необхідно розслабитися! І всі присутні поспішають заспокоїти її вниз. Я приєднався до команди нещодавно, тому я плутався і не знаю, як діяти в таких ситуаціях. Друзі приносили колоїдну воду з валеріаном і протирають сльози. Наприкінці дня ми погодилися обговорити проблему.

У нашій багатоканальній жіночій компанії, тільки я був незаміжнім. Всі інші жінки були в пари, і два друзі вже розлучалися. На свята (або інші важливі випадки), ми зібралися разом і обговорювали різноманітні новини за склянкою чаю.

На сьогоднішній день був точно «завдяки». Ми зустрілися після роботи і пішли до найближчого кафе. "Що робити?" Мій чоловік спалогізує і сниться він був першим і останнім часом. У цей час пара мала сина і дочка, які потрібно покласти на ноги. Тому старші друзі підтримали заспокійливу жінку і радять не поспішати в розлучення.

Увечері я почула кілька інших оповідань, які трапилися в житті моїх нових друзів. Я не розумію, як прощати і жити в сім'ї, де немає довіри між людьми. Але, як це виходить, багато пар живе таким чином.

Він закінчився другом, що перемирає з чоловіком. Але незабаром починав вафель на боці. Я не знаю. Надія нічого не скаже. Пара продовжує жити разом і підняти дітей.

Р

Тексти пісень, а це означає: Я дам, що мій чоловік не буде обдурити на мене!

Через два роки я почав знайомства Олександра. Молода людина запропонувала мені і ми почали жити разом. На перший погляд все добре дивилося. Я довірився Саша і не звернув увагу на його відсутність на бізнесі.

У п'ятницю ми дали короткий робочий день, і Наталя запрошувала два з нас (Nadia і I) на місце для кави. Вона була живою в сім'ї гуртожитку на наступній вулиці, тому в кілька хвилин ми приїхали в будинок. Саша влаштувала в будівлю.

до Що він робить тут? він сказав.

- Хто ви йдете? запитав Наталію.

Чи ви бачите чоловіка, який просто прогулявся?

- Я бачу його багато! Він приходить до мого сусіда в коридорі майже щодня. Слова Наташи вражала мене, бо я не чекав такої чесності від коханої людини.

Р

Ми пішли до другого поверху. Подруга вказувала в кімнаті жінки, яку мій ф'янце відвідує. Неоднозначні шуми з-за дверей. Я збив і звуки, але ніхто не відкрив двері.

- Наташа, ви будете мати що-небудь «сильний»? - Я попросив безглуздий спокій у голосі.

- Я буду! Наталя дивилася на мене з дивними очима.

до Що ми стоячи? Приходьте!

- Приходьте! Я зараз! – подрібнюється, щоб встановити стільницю гостинної колеги.

Чи є жінка вірно? Я сказав, що до моїх друзів, і пішов додому, щоб запакувати мій неправдивий чоловік. Олександр повернув додому через два години. Упакований чохол чекав на дверцят.

- Я не отримую!

до Що таке неправильно? Я не маю наміру перенести свій обман.

- Я не зраджую тебе! Не робіть нічого!

- Я не збираюся стоятися! і я кладаю валізу на двері. Александра пішов з ним. Дражнити, але я був нехвильовим.

Ми зламали назавжди. Словацький обман неодноразово зробив спроби знову закривати, але не планувати його пробачати. Я може бути неправильним, але мій погляд це: Я почав обдурити з перших днів - це тільки гірше! Чи не так?