Коли я бачу маму з немовлятами на площині, не існує сил, щоб заспокоїти себе, і я хочу запитати, чому вони роблять це.

Багато сімей, які люблять вивчати світ, піти в море і організувати туристичні поїздки в річку або в ліс. Але з народженням дитини в сім'ї ситуація стає дещо складною, адже є додаткова відповідальність за здоров'я малюка і його комфорт. Подорож з дитиною Задоволення в часі, відстань, транспортні засоби та думки молодих батьків.

Коли літо прийшов, мій син ще не шість місяців. Ми дуже любили відпочивати озером, але я не даю. Це був перший досвід лікування дитини, і я не знаю, як він може бути Тоді я зрозумів, що я був страшним. Але погода змінилася, дощувала, і в серпні вона вже була прохолодною для сну в наметі для дитини. Ми вирішили дочекатися наступного сезону.

доб.

Рік пройшов неочищений, а в спекотному місяці літа ми пішли на невелику подорож: ми пішли на тиждень до річки. Моя сина хвора на дорогу, і нам довелося витрачати більше часу на дорогу, ніж ми очікуємо. Але решта було добре! Після пишної квартири в тіні дерев кожен легко дихає і вільно. У свіжому повітрі намет чудово скидається. Ми любимо це так багато, щоб ми не хотіли залишити!

В кінці я звернув відповідні висновки і знайшов відповіді на питання, які занурили мене до.

Поради батькам
  1. Коли я можу подорожувати з дитиною?

Скоріше краще! Якщо дитина абсолютно здорова, то з трьох місяців можна організувати першу подорож поза рідним містом. Після чого малюк застигається (в суміші) і проблем з його харчуванням немає. Під час коротких поїздок діти протягом одного року зазвичай сніться всім способом.

2. Який транспортний засіб краще подорожувати з дітьми? Особистий автомобіль підходить для подорожі з дитиною: ви можете зупинитися в будь-який час, змінити маршрут і повернутися в разі надзвичайних ситуацій. Не забудьте купити автокрісло для максимальної безпеки автомобіля.

Діти на шляху можуть хворіти і слід враховувати це при плануванні поїздки на громадському транспорті. Перед тим як потрапити на літак, потрібно знати, як ваша дитина буде реагувати на рейс. У більшості випадків все добре йде, але розтирання додаткових пакетів не зашкодить.

Також слід підготуватися до того, що не всі пасажири будуть любити змів і висихання маленького мандрівника. Дізнайтеся, що робити на шляху.

3. Як я можу подорожувати з дитиною? Краще планувати першу поїздку з дитиною на коротку відстань, щоб він поступово звикав до поїздок. Не піддається різкому зміні кліматичних умов, оскільки це може негативно вплинути на його здоров’я. Тривалість поїздки не повинна перевищувати 2 години. З часом можна буде зробити довший і довше поїздок.

4. Потрібна аптечка

Перед походом або поїздкою необхідно зібрати аптечку з лікарськими засобами, які можуть знадобитися на шляху до дорослих або дітей. Ви можете звернутися до педіатра про свій склад. Звичайно, нічого не станеться до вас, але це буде легше для всіх.

При подорожі з дитиною необхідно створити умови для комфортного перебування. Проживання і харчування необхідно заздалегідь звернутися при плануванні подорожі з молодими дітьми. Варіант «локалізація» не підходить!

Ви можете спокійно подорожувати і провести чудовий відпочинок з дітьми навіть в наметі на озері, море або в горах, якщо ретельно підготуватися.