24
П'ятихвилинний пиріг Я завжди готую в серпні перетворює м'який і вологий
Затока. торти Він допомогло мені з абрикосами, коли раптом виявилося, що один хотів, щоб збити чай. Я був менше години, тому я шукав швидкий рецепт. Що відбулося, я поділився на сьогодні. Але я попередив вас, ви зробите пальці добре!
Торт на крупу готують дуже швидко за одну просту причину. В основному, потрібно просто перемішати всі інгредієнти для тесту до однорідного стану. А потім залити тісто в форму і покласти абрикоси в ній. Давайте це!
До речі, ви можете використовувати форму, яка вам подобається краще: як круглий, так і квадратний. Оптимальний діаметр круглої форми становить 20-22 сантиметрів.
інгредієнти
Підготовка
Ви можете зробити цей торт на кефірі, а не на бродне м'ясо. Це буде просто смачним і ароматним! При бажанні додайте корицю до тесту замість ванільного цукру, а також горіхів. Потім блюдо буде грати з абсолютно новими квітами.
Звичайно, можна використовувати інші фрукти замість абрикосів. Наприклад, ті ж персики і нектарини, які зараз на ринковому ставці. Якщо ви хочете приготувати ще одну абрикосову страву, на нашому сайті ви знайдете безліч цікавих рецептів. Як про абрикосову варення?
Розкажіть мені, що вам подобається абрикосові випічка? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Чекаємо Вас!
Торт на крупу готують дуже швидко за одну просту причину. В основному, потрібно просто перемішати всі інгредієнти для тесту до однорідного стану. А потім залити тісто в форму і покласти абрикоси в ній. Давайте це!
До речі, ви можете використовувати форму, яка вам подобається краще: як круглий, так і квадратний. Оптимальний діаметр круглої форми становить 20-22 сантиметрів.
інгредієнти
- 200мл горщик
- 2 яйця
- 150г цукру
- 100 мл рослинної олії
- 270-300г пшеничного борошна
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 10 ванільних цукрів
- 6 абрикосів
- сіль
- щіпка
Підготовка
- Перш за все збити яйця з цукром, щоб сформувати білу пишну масу. Потім полийте рослинне масло в яйця і перемішайте все ретельно.
- Потім додайте до майбутнього тесту ванільний цукор, сіль, турмерний і ферментований м'ясо. Стирати знову. Наступним кроком є додавання сіяного борошна і розпушувача пшениці. Змішайте всі інгредієнти до утворення маси, схожої на товсту сметану. Не потрібно додати більше борошна, хоча це може здатися, що тісто рідке.
- Форма для випікання, змащування рослинного (або вершкового масла) масла і посипання крупи. Ви можете просто покривати його пергаментним папером. Тепла духовка до 180 градусів. Залийте тісто в форму випічки.
- Промийте абрикоси і висушіть їх паперовими рушниками. Нарізати їх в половинки, вийняти насіння і покласти плоди в тісто, злегка потопивши їх в неї.
- Випікайте торт в духовці 30-35 хвилин на 180 градусів. Після випікання дайте трохи охолонути до подачі. Бодибилдерши!
Ви можете зробити цей торт на кефірі, а не на бродне м'ясо. Це буде просто смачним і ароматним! При бажанні додайте корицю до тесту замість ванільного цукру, а також горіхів. Потім блюдо буде грати з абсолютно новими квітами.
Звичайно, можна використовувати інші фрукти замість абрикосів. Наприклад, ті ж персики і нектарини, які зараз на ринковому ставці. Якщо ви хочете приготувати ще одну абрикосову страву, на нашому сайті ви знайдете безліч цікавих рецептів. Як про абрикосову варення?
Розкажіть мені, що вам подобається абрикосові випічка? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Чекаємо Вас!
Покажіть мені, що ви будете робити, і дізнатися щось нове про себе.
Додайте кілька крапель в воду і поливають орхідеї, тепер на підвіконні справжній квітковий водоспад