36
Я не смажити кабачків за принципом, в сезоні я готую горіховий торт, він займає всього 20 хвилин.
Це гріх в середині літа сезону не варити бухту. цукіні! Я відкрив цю страву для себе недавно. І з тих пір я зумів приготувати кілька порцій. Я раджу зробити те ж саме, так як торт має чарівну властивість зникнути після їжі. Ваша родина порадує!
Торт Зучині в духовці Сквош часто готують дуже просто і швидко. Ми не використовуємо ніяких спеціальних продуктів. Все, що вам потрібно, або вже на кухні, або ви можете купити його в найближчому магазині. Давайте!
Наповнення інгредієнтів
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Торт Зучині в духовці: редакційна консультація Замість кропу можна використовувати будь-яку зелень за смаком. Я думаю, що хребта буде грати відмінно з кабачками. Якщо ви хочете, додайте трохи натерти моркву на овочі. Так торт вийде ще більш яскравим і красивим.
Ця страва може бути безпечно приготована не тільки на будні, але і на святах. Наприклад, ви можете зробити торт у вигляді порційних манжетів – відмінна ідея для святкової закуски! А якщо ви хочете зробити таку страву більш задовольнивши, я раджу вам ознайомитися з рецептом для цукіного пирогу з м'ясниками.
про:blank
Дякую за цей рецепт Наталії Пархоменко. Якщо ви хочете бачити всі процеси приготування торта, просто подивіться відео рецепт, де кулінарний майстер показує, як вона запечена цукіні пиріг в духовці.
Розкажіть мені, що вам подобається кабачки? Поділіться своїм улюбленим у коментарях!
Торт Зучині в духовці Сквош часто готують дуже просто і швидко. Ми не використовуємо ніяких спеціальних продуктів. Все, що вам потрібно, або вже на кухні, або ви можете купити його в найближчому магазині. Давайте!
Наповнення інгредієнтів
- 3 кабачки
- 1 цибулина
- 3 зуба. Кошик
- 50г твердий сир
- Малкa
- сіль
- рослинно-масляний
Наповнення інгредієнтів
- 250г сметана
- 3 яйця
- 200г пшеничного борошна
- 0,5 ч.л. меленого горіха
- 3g розпушувач
- сіль і чорний перець за смаком
Підготовка
- Перш за все, готуємо начинку. Для цього кабачки необхідно нарізати тонкими напіврингами. Зробіть те ж саме до цибулі. Якщо ви користуєтеся молодими кабачками (і вони є першочерговим зараз), ви не можете очистити шкіру. І якщо це ще і домашні кабачки, торт буде виглядати ще краще! 3610Р. 4200Р.
- Зріжте часник дрібно і подрібніть кріп. Поставте овочі в окрему чашу і перемішайте все разом.
- Тепер зробимо заливку. Дуже просто! Сметана, яйця, сіль і спеції в окремій чаші. Перемішайте цю суміш з вінком. Потім додайте розпушувач і просіяне борошно пшениці. Зайдіть готовий! У консистенції варто нагадувати товсту сметану. р.
Веб-сайт - Сіль кабачків фарширований і розмішати. Далі з'єднайте начинку і заливку, перемішайте все ретельно. Додайте цю суміш на 10 хвилин. У цей час можна включити духовку і нагріти її до 180 градусів. Також окремо натерти твердий сир на невеликій тертці.
- Додайте більшість сиру до тіста торта. Дивитися все. Потім змащуємо форму для випічки діаметром 23 сантиметрів рослинної олії. Ретельно покласти тісто в форму і випрямити. Дно форми можна накрити пергаментним папером.
- Зверху тіста покласти залишився тертим сиром. Потім відправте торт в духовку 30-40 хвилин на 180 градусів. Після приготування дайте торт охолонути до подачі його на стіл. Бон привіт!
Веб-сайт
Торт Зучині в духовці: редакційна консультація Замість кропу можна використовувати будь-яку зелень за смаком. Я думаю, що хребта буде грати відмінно з кабачками. Якщо ви хочете, додайте трохи натерти моркву на овочі. Так торт вийде ще більш яскравим і красивим.
Ця страва може бути безпечно приготована не тільки на будні, але і на святах. Наприклад, ви можете зробити торт у вигляді порційних манжетів – відмінна ідея для святкової закуски! А якщо ви хочете зробити таку страву більш задовольнивши, я раджу вам ознайомитися з рецептом для цукіного пирогу з м'ясниками.
про:blank
Дякую за цей рецепт Наталії Пархоменко. Якщо ви хочете бачити всі процеси приготування торта, просто подивіться відео рецепт, де кулінарний майстер показує, як вона запечена цукіні пиріг в духовці.
Розкажіть мені, що вам подобається кабачки? Поділіться своїм улюбленим у коментарях!
Відомий сировинний блогер Жанна D'art пішов в інший світ через виснаження, вона була лише 39 років.
6 років працював за кордоном, щоб зберегти квартиру, і нарешті купили його, але для себе, не для дітей.