Я не смажити кабачків за принципом, в сезоні я готую горіховий торт, він займає всього 20 хвилин.

Це гріх в середині літа сезону не варити бухту. цукіні! Я відкрив цю страву для себе недавно. І з тих пір я зумів приготувати кілька порцій. Я раджу зробити те ж саме, так як торт має чарівну властивість зникнути після їжі. Ваша родина порадує!

Торт Зучині в духовці Сквош часто готують дуже просто і швидко. Ми не використовуємо ніяких спеціальних продуктів. Все, що вам потрібно, або вже на кухні, або ви можете купити його в найближчому магазині. Давайте!

Наповнення інгредієнтів
  • 3 кабачки
  • 1 цибулина
  • 3 зуба. Кошик
  • 50г твердий сир
  • Малкa
  • сіль
  • рослинно-масляний

Наповнення інгредієнтів
  • 250г сметана
  • 3 яйця
  • 200г пшеничного борошна
  • 0,5 ч.л. меленого горіха
  • 3g розпушувач
  • сіль і чорний перець за смаком

Підготовка
  1. Перш за все, готуємо начинку. Для цього кабачки необхідно нарізати тонкими напіврингами. Зробіть те ж саме до цибулі. Якщо ви користуєтеся молодими кабачками (і вони є першочерговим зараз), ви не можете очистити шкіру. І якщо це ще і домашні кабачки, торт буде виглядати ще краще! 3610Р. 4200Р.

2. Зріжте часник дрібно і подрібніть кріп. Поставте овочі в окрему чашу і перемішайте все разом.
  3. Тепер зробимо заливку. Дуже просто! Сметана, яйця, сіль і спеції в окремій чаші. Перемішайте цю суміш з вінком. Потім додайте розпушувач і просіяне борошно пшениці. Зайдіть готовий! У консистенції варто нагадувати товсту сметану. р.

Веб-сайт
  4. Сіль кабачків фарширований і розмішати. Далі з'єднайте начинку і заливку, перемішайте все ретельно. Додайте цю суміш на 10 хвилин. У цей час можна включити духовку і нагріти її до 180 градусів. Також окремо натерти твердий сир на невеликій тертці.

5. Додайте більшість сиру до тіста торта. Дивитися все. Потім змащуємо форму для випічки діаметром 23 сантиметрів рослинної олії. Ретельно покласти тісто в форму і випрямити. Дно форми можна накрити пергаментним папером.
  6. Зверху тіста покласти залишився тертим сиром. Потім відправте торт в духовку 30-40 хвилин на 180 градусів. Після приготування дайте торт охолонути до подачі його на стіл. Бон привіт!

Веб-сайт

Торт Зучині в духовці: редакційна консультація Замість кропу можна використовувати будь-яку зелень за смаком. Я думаю, що хребта буде грати відмінно з кабачками. Якщо ви хочете, додайте трохи натерти моркву на овочі. Так торт вийде ще більш яскравим і красивим.

Ця страва може бути безпечно приготована не тільки на будні, але і на святах. Наприклад, ви можете зробити торт у вигляді порційних манжетів – відмінна ідея для святкової закуски! А якщо ви хочете зробити таку страву більш задовольнивши, я раджу вам ознайомитися з рецептом для цукіного пирогу з м'ясниками.

про:blank

Дякую за цей рецепт Наталії Пархоменко. Якщо ви хочете бачити всі процеси приготування торта, просто подивіться відео рецепт, де кулінарний майстер показує, як вона запечена цукіні пиріг в духовці.

Розкажіть мені, що вам подобається кабачки? Поділіться своїм улюбленим у коментарях!