Відомий сировинний блогер Жанна D'art пішов в інший світ через виснаження, вона була лише 39 років.

Нещодавно стало відомо, що відомий російський блогер Жанна Д’арт помер. Вона була лише 39 років. Вона проживала в Таїланді протягом тривалого часу і під керівництвом здорового способу життя. Я просто почав грати. Жінка була сирою теплою, і в останні роки вона їла виключно тропічними фруктами. Що сталося з цього, ми дізнаємось далі в статті.

Instagram / @rawveganfoodchef Жанн Д'арт з Казань. У інтернеті відомий як блогер, що сприяє здоровому способу життя. Жінки притримували вегетаріанство і сиру їжу, тобто не їсти термічно оброблені продукти харчування і тварин.

Звісно, коли новина з'явилася в інтернеті, що Жанна загинула, всі новини громадськості почали трубувати, що принцип харчування, яку жінка знаходилася, був б полум'я. Але давайте це прямо.

р.

Instagram/@rawveganfoodchef Всесвітня організація охорони здоров’я має багаторічний визнання вегетаріанства як здорового харчування. Більш того, як у дорослих (в тому числі вагітних і годуючих мам) і дітей можуть дотримуватися цього виду харчування. Але, як кажуть, є нагородження. Такий раціон повинен бути збалансованим і продуманим, інакше є ризики для отримання дефіциту в певних показниках макро- та мікроелементів.

Я впевнено можу сказати, що веганізм є великим. Головне, щоб зрозуміти, що за ним, і правильно зробити свій раціон. Як відомо, завдяки вегетаріанському раціону можна захистити себе від ризику виникнення різних серцево-судинних захворювань і цукрового діабету. Це ще один плюс у свинарному банку веганських бункерів.

Instagram / @rawveganfoodchef Що про сиру їжу? Не просте тут! З одного боку, теоретично, цей вид їжі може бути продуманий до найменшої деталі. Не забудьте, що деякі елементи в рослинних продуктах просто не існує. Це, наприклад, вітамін B12 і вітамін D. Тому важливо приймати їх як добавки. До речі, нічого не неправильного з цим.

У той же час люди, які переходять на сиру їжу, дуже люблять таку дієту. В результаті вони починають їсти тільки плоди. Це, очевидно, дорога ніде. Це те, що Жанн Д'арт зробив, хто в останні роки свого життя ate durian і jackfruit.

Як не їсти, якщо ви хочете жити мама Жанна завжди була проти її пристрасті до сирої їжі. Вона не вітає вегетаріанства, коли вона переходить до неї. Але сам блогер не звертав увагу на слова своєї сім'ї та друзів. вона була настільки повною з її нового стану, що вона просто не може їсти інакше.

Instagram / @rawveganfoodchef У своєму блозі жінка транслює принципи, на її думку, правильне харчування. Крім того, вона провела онлайн-уроки та майстер-класи, де поділилася рецептами трав'яних страв. Більше 24,000 людей звернулися до життя блогера. Тож її діяльність не мала відповіді.

Якщо ви подивитеся на старі і нові фотографії Жанни, ви можете побачити з голим оком, скільки вона змінилася. Надмірна тонкість, Сонячні щіки і болючий вигляд - це як її близькі друзі запам'ятовують жінку.

3610Р. 4200Р.

Instagram / @rawveganfoodchef На сьогоднішній день не зрозуміло, що викликало раптову смерть блогера. Вважається, що все пов'язано з деякими захворюваннями. Хоча це те, що думає Жанна. Звісно, вона впевнена, що її спосіб життя відігравала першу роль у відході до неба. Вона просто подає себе до загальної виснаження. Який організм може впоратися з цим?

Коли Жанна була остаточно госпіталізована в Малайзії, вона була занадто пізно, щоб зробити різницю. Хоча Росія завжди сказала, що він відчуває себе великим, доля відігравав жорстокий жарт з нею. Вона дійсно дивилася дуже молодий, але в все, що потрібно знати замір.

Instagram / @rawveganfoodchef "Я бачу своє тіло і розум трансформується щодня." Я люблю себе, і я ніколи не переходив до звичок, які я використовував раніше. до Жанна Д’арт На жаль, її спосіб життя не виправдав себе. Велике горло перемішують сім'ю жінки. Ми пропонуємо наші щирі співчуття!