Я хотів, щоб побачити свою дочку знову, але наша зустріч була дуже розчарування.

Як кажуть, Бог відпочиває на дітей геній. Але ми також можемо сказати, що перший робочий чоловік може легко народитися. лацінай Немає гарантії. Вражає буквально все: виховання, навколишнє середовище, особистий вибір.

Самі батьки можуть зробити для того, щоб запобігти виникненню. Не завжди важка. Laziness – двигун прогресу.

Я побачила багато речей. У своїй молоді вона отримала хорошу освіту, потім, однак, спробувала працювати за себе. У той час як цей бізнес приніс мені задоволення і навіть невеликий прибуток. Але після того, як почалися цифри, я знайшов себе на роботі при втраті. Податки та інші витрати не залишають жодної вигоди.

Я одружився в той же час. Ярослав був дуже харизматичним молодим чоловіком. Ви завжди хочете бути навколо. Я був щасливий, що він також знав, як заробити гроші. Мій чоловік закрив всіх своїх боргів, поставив мене в квартирі і тільки попросив мене, щоб зберегти його чисто. Він піклується про все інше. На жаль, наші шлюби не пройшли довго.

Пілінги Так сталося, що я вагітна. Ярослав був сумним про це довго. Він був занадто молодий, так багато планів, так багато речей. Починав боятися, він був закритий, і він все закінчився в банальні розлучення. У мене є квартира, стала молодою одною матір'ю, але я навіть не сердитися з моїм родом. Я просто не міг. Почуття, я розумію. Але це був Ярослав, його просто неможливо сердитися з ним.

Я підняла свою дочку. Я не розумію, чому кожен кричить про відповідальність. Діти сильніші, ніж у нас дорослих. Це природний. Корм, мити і залишити для гри. Проксимус Не потрібно вішати з дитиною на дні, відреагувати на кожну саб. Тим не менш, відсмоктуються до періодичних крісел або інших маніпуляцій. Діти відчувають себе таким чином. Просто залишатися міцним і тримати життя, як ви живі.

Я не можу сказати, що я не зацікавився увагою чоловіків. Але мої друзі пішли. Ви оплачено хорошу алімунію, але живете на походах не моє. Я хотів піти кудись, жити життя до повноти, дивитись інші люди. Але для цього немає допомоги. Як минулий рік я почав рости до дивана, як і деякі домогосподарка на телевізорі. Навіть покласти на кілька фунтів.

П'єлес є щасливою пригодою, поки не буває дуже хороший захід. Ми приїхали в місто. Вона на мій материнський бік, так що це не легко говорити з нею. Але про все інше, золотою людиною. Тітка Люба швидко стала друзями з Христином. Моя дочка була лише 8 років. У цьому місті, і я був глибоко нещасливим всередині.

Тітка Люба запропонувала мені велику ідею: вона буде залишатися з Христиною на той час, перебування в нашому будинку. І я можу піти куди я хочу. Якщо я можу захопити хороший проект, я надаю гроші на мій шлях. І вона буде виглядати після малюка. Таким чином, кожен буде робити самостійно. Це просто казка!

Цього ж року я летю до Лісабона. У мене був хороший друг, хто мене в своїй фірмі. Я почав перенести гроші до своєї справи, а коли Крістіна була 16, вона почала отримувати фінансову підтримку від мене. Дівчата люблять їхати на покупках самостійно. Я знаю, що добре.

р.

Ви не можете вірити мене, але весь цей час я дійсно робота в іншій країні. Я не почула, як хтось в коментарях обов'язково вирішується, а саме понизився. Я ще не маю другого чоловіка. Але це лірик, штамп в паспорті нічого не означає. Головне, щоб жити гідним життям, і не сидіти в лопу, як сіра миша.

Коли моя дочка перетворилася 19, вона делікатно підказала мені, що вона мала серйозний хлопець. А Тітка Люба стала непридатною. Я повинен вийти додому. Якщо я прогадую свою дочку весілля, що я буду мати? Ви можете залишити в будь-який час, але не забудьте про найважливіші моменти.

Коли я приїхав додому, я чекаю, щоб побачити свою дочку трохи схожу себе в її віці: з горячими очима, бізнес-акумін, висить мову. Вони не можуть робити про них. Але я був дуже розчарований. Це одне, щоб спілкуватися з дитиною через відео Інше, коли ви зустрінете.

Я зустрілася з дівчиною зі скляним виглядом, тоном макіяжу на обличчі і деякими апатетичними тембрами голосу. Вона не здавалося б, щоб її мати стояв перед нею. Ми поговорили її за гарну годину. Але це було переважно мене. Вона просто недбала або вставляється деякі підготовлені фрази. Погода Як працює робота.

Наречена виявилася плодом теж. Всі сережки, з шпилькою стрижкою. Як він 15 років. Я розумію, що неформальні види, і я знаю, що його весь субкультура. Але, мед, це повинно бути просто кінчик айсберга. Просто акцент вашої особистості. І подивіться, як фарширований тільки заради зовнішнього вигляду, без причини. Це просто гасіння.

Моя дочка запитала мене, щоб дати їй більше грошей. Вона одружилася, ви бачите. Але вони не хочуть зареєструватися, просто зробіть парні татуювання кілець. Недорогий. Їм потрібні гроші для медового місяця. Щоб літати десь гарячим. Я повинен розуміти своє життя. Ми разом. Так, слід сказати, що я пішов, а просто не відповів?

Тітка Люба була єдиною яскравою променею в цьому царстві терору. Вона розділила останні новини з мене. Дякую за гроші. Я навіть повідомляв про мої останні покупки, хоча я напевно не запитав про це. Єдина річ, яка витирала посмішку, була дочка. Крістін і вона здавалося, як втрачена дитина. Але тітка не могла впливати на гніздо. Вона просто не дозволяла їй зробити.

Зараз у мене є вибір: як повернутися до Португалії, так і жити, як я зробив. Або подбати про вашу дочку. Я розумію, що вона доросла. Але можливо, я можу змінити її. Я не вважаю себе старим, тому принаймні ми можемо бути друзями. Що таке дилема. Кар’єра або шанс переробити дочку. Що потрібно вибрати?