Якщо ви помітили ці речі, починаючи з того, щоб статися, ви знаєте, що ваш будинок є кричущим про пошкодження.

Наш будинок відображає наш внутрішній стан. Наша енергія просочений і переплетена енергією нашого будинку. З часом ми стаємо частиною, де ми живемо. Всі ці програми, енергії, які ми отримуємо з-за кордону, якось змішати з енергією нашого дому. Тому, якщо пошкодження і зло прилипають до нас, ми почнемо отримувати різні натяки і попередження в домашніх умовах. Які і як? Ми обговорюємо це з редакційною колегією. "Сайт"й

Пошкодження та злий погляд будинку Перше, що звернути увагу на це Розрив ножів. Не залежить від того, чи є старий ніж і тільки купується. Особливо добре працює з новими ножами. Ви просто купили ніж і його ручка опускається. Неважливо, що вартість або якість ножа. Це може статися навіть з кращим якісним ніжом.

Також ніж може бути дуже сильно вигнутим лезо, хоча не було механічних пошкоджень. Або леза дуже швидко змивається, хоча він заточений тільки вранці. Все це говорить про те, що господиня будинку приніс чарівну самотність. Якщо є незрівняні дівчата серед наших читачів, в першу чергу перевірте стан ножів на кухні.

Окремо ми хочемо відзначити таку проблему ножа як зламаний кінчик. В цілому ніж може бути абсолютно міцним і цілим, але з розбитим кінчиком. Це може бути механічна поломка, але вона також відчуває себе як магічний обряд до чоловіка. Назви, втрата своєї чоловічої влади.

Тому, якщо пара живе в будинку і є проблеми, варто звернути увагу на стан ножів. Якщо кінчик ножа зламаний від однієї дівчини, це може означати пошкодження того, що чоловіки довго не залишаються в будинку.

Наступний кінчик будинку, який не всі права з власниками взуття. Якщо ви явно пам'ятаєте, що тапочки стояли саме тоді, коли ви залишили, і коли ви прийшли додому, ви побачите їх стоячи в різних напрямках або в абсолютно іншому місці, це сигнал тривоги. Навіть якщо вони зловили або грали з тваринами. Це означає, що власник взуття був пошкоджений. По-перше, при тапочки «скатер» на різні номери.

, Україна

Ще одним показником бідної енергії в будинку є швидке погіршення їжі. Новий холодильник, свіжі продукти харчування, постійний контроль свіжості - все це не допоможе, якщо ви занурилися на здоров'я.

Якщо ви помітили утворення цвілі на тільки придбаних продуктах або кислих молочних продуктах, слід подумати про здоров’я. Ви можете перевірити і перевірити ваші хронічні захворювання.

Пілінги У народі поширена концепція «розшуку» Це колективне ім'я, яке найчастіше вказує на те, що в будинку, і найчастіше в одному номері утворюється велика кількість веб-сайтів і павуків.

Навіть постійне прибирання в цьому номері не економить. Також, крім павуків, це може бути скупчення мух, особливо взимку. Ці ознаки вказують на те, що власники будинку завдали шкоди смертності одного з орендарів. У таких випадках необхідно приймати оперативні дії.

І останнє, що я хотів би зосередитися на так званому тифі. Це пошкодження крадіжки або вогню. Як знайти його в будинку? Необхідно ретельно вивчити одяг для невеликих круглих отворів. Вони виглядають як метелики. Щоб позбутися від цього пошкодження, потрібно обпекти це те, що витікає. А потім ви легко знаєте, що він був від – відступник буде мати вогонь.

р.

Що робити, якщо всі показники знижуються до пошкодження і ситуація повторюється знову? Не варто відразу ж запускати майстрами і майстрами - вони іноді можуть принести набагато більше неприємностей. Спробувати боротися з будь-якою ситуацією самостійно.

По-перше, ми повинні подивитися, як часто трапляються дивні речі, в якому місці вони почали. З ким в цей період було закрите спілкування і що було обговорено. По-друге, від зламаного об'єкта і від об'єкта, на якому було привезено шкоду, необхідно позбутися від. Найкраще його загорнути.

По-третє, спробуйте стежити за такими ситуаціями в майбутньому і приділіть більше уваги вашій душі, дітям і сім'ї. Сильна сім'я - незавершена фортеця.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное