19
Полуниця сезон в повному гонці, беремо соковиті ягоди і починаємо випікання ароматним вугіллям
Сезон полуниці в повному гойдалці! Чи не так добре варити? полуниця А charlotte? Випічка зі свіжими ягодами виходить дуже смачним і ароматним. Я дуже рекомендую спробувати цей рецепт на практиці.
Для приготування полуниці charlotte необхідно мінімум звичайних інгредієнтів і гарного настрою. Я запевняю вас, що цей торт може бути виготовлений навіть якщо ви раніше не робили випікання. Не дивно, що все блискучо просто!
інгредієнти
Підготовка
Краса цього рецепта полягає в тому, що замість полуниці можна використовувати абсолютно будь-які ягоди. Влітку це може бути полуниця, ожина, ожина, смородини і багато іншого. Все залежить від ваших смакових вподобань!
Якщо ви не маєте ніяких ягід або фруктів, можете зробити торт на основі цього тесту. Дуже ніжний і ароматний завдяки ванілі. До речі, можна сміливо додати корицю замість. А якщо ви берете пару ще яблука, ви отримаєте справжню класичну charlotte!
На нашому сайті ви знайдете безліч рецептів для аналогічної випічки. Наприклад, мій колега Дмитра Сидорова розповів мені, як приготувати найнесподалікніший кард charlotte. Ви можете знайти рецепт тут. Крім того, я раджу вивчити рецепт charlotte з бананами. Пальці добре!
До речі, charlotte може бути не тільки солодким! Неймовірне тісто з капустиною начинкою змінить вашу ідею випічки. Я дуже рекомендую читати статтю, в якій ви дізнаєтеся докладно про те, як приготувати таку смачну страву.
А якщо у вас є власний рецепт підпису для charlotte (солоди або солоні), обов'язково поділитися ним в коментарях. Чекаємо Вас!
Для приготування полуниці charlotte необхідно мінімум звичайних інгредієнтів і гарного настрою. Я запевняю вас, що цей торт може бути виготовлений навіть якщо ви раніше не робили випікання. Не дивно, що все блискучо просто!
інгредієнти
- 200г пшеничного борошна
- 40г кукурудзяний крохмаль
- 3 яйця
- 140г цукру
- 150г сметана
- 30 мл рослинної олії
- 2 ч.л. розпушувача
- 500г свіжої полуниці
- фургон
Підготовка
- Вимийте полуницю, підріжте дюбочки і виріжте кожну ягоду на чверті.
- Збийте яйця з цукровим міксером, щоб маса була відбілена і збільшена за розміром. Зазвичай 5-7 хвилин достатньо для цього. Далі додайте сметану, ванілін і рослинне масло до яєць. Дивитися все ретельно.
- Окремо просіяти борошно пшениці, розпушувач і кукурудзяна крихта. Потім додайте отриману суху суміш до тесту, поєднайте все до однорідного стану.
- Тепла духовка до 170 градусів. Змастити форму для випічки рослинною олією, покласти на неї половину отриманого тесту, а потім полуниці. Потім залийте залишилися тісто, злегка випрямляйте його.
- Випікайте charlotte з полуницею на 45 хвилин. Очікуйте себе в духовці. Після приготування дайте торт повністю охолонути. Перед подачею можна посипати тісто з цукровою пудрою і прикрасити м'ятою. Бодибилдерши!
Краса цього рецепта полягає в тому, що замість полуниці можна використовувати абсолютно будь-які ягоди. Влітку це може бути полуниця, ожина, ожина, смородини і багато іншого. Все залежить від ваших смакових вподобань!
Якщо ви не маєте ніяких ягід або фруктів, можете зробити торт на основі цього тесту. Дуже ніжний і ароматний завдяки ванілі. До речі, можна сміливо додати корицю замість. А якщо ви берете пару ще яблука, ви отримаєте справжню класичну charlotte!
На нашому сайті ви знайдете безліч рецептів для аналогічної випічки. Наприклад, мій колега Дмитра Сидорова розповів мені, як приготувати найнесподалікніший кард charlotte. Ви можете знайти рецепт тут. Крім того, я раджу вивчити рецепт charlotte з бананами. Пальці добре!
До речі, charlotte може бути не тільки солодким! Неймовірне тісто з капустиною начинкою змінить вашу ідею випічки. Я дуже рекомендую читати статтю, в якій ви дізнаєтеся докладно про те, як приготувати таку смачну страву.
А якщо у вас є власний рецепт підпису для charlotte (солоди або солоні), обов'язково поділитися ним в коментарях. Чекаємо Вас!
Коли ви дізнаєтесь, чому залишити склянку води на ніч, ви будете робити однаково.
Кюросао Ліцензування: Як Східний Забезпечує безпеку та справедливість гри