Як тільки сад виріс сарель, бабуся варила зелену борщу, ще пам'ятаю свій смак.

З появою перших зелених на клумбах завжди хочеться варити класичний зелений борщ. Я пов'язаний з літніми і сонячними днями. Я зазвичай робимо зелений борщ з улюбленим рецептом мами, які я хочу поділитися з вами.

Класичний зелений борщ Інгредієнти
  • 0,5 кг свинини на кістці (червоні ребра)
  • 1 кг картоплі
  • 1 середня морква
  • 5 бабуся курячі яйця
  • 1 цибулина середнього розміру
  • 1 пучок свіжої сорочки
  • 50г вершкове масло
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 пучок кропу і петрушки
  • 200 мл сметани або вершки
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1-2 лаврові листки
  • сіль і чорний перець за смаком

Підготовка
  1. Вимити свинину, покласти її в велику каструлю і відварити її до готовності. Потім вийняти шматок м'яса, видаліть кісточку, і виріжте філе на порційні шматки і поверніть до бульйону. Вимити картоплю, відчистити їх, нарізати невеликими шматочками, і зупинити приготування на м'ясо. Як тільки сад виріс сарель, бабуся варила зелену борщу, ще пам'ятаю свій смак.

2. Безкоштовно цибулю з лушпиння і розрізати її дрібно. Чистий B миється морква і натрієва на середній тертці. Нагрійте сковороду з рослинною олією, перемішайте її вершками і залийте туди подрібнену цибулину. Коли цибуля злегка обсмажена, додайте натерті моркву і моркву до неї до готовності. Змішайте овочі трьома ложками сметани, доведіть до кипіння і видаліть з вогню.
  3. Важкі яйця і охолоджують їх. Потім зніміть оболонки з яєць і натріть їх на велику тертці. Змийте сорочку під проточною водою, збиваємо зайву вологу і відриваємо товсті стебла з листя. Зберіть листя в пачці і виріжте їх ножем. Як тільки сад виріс сарель, бабуся варила зелену борщу, ще пам'ятаю свій смак.

4. Промийте зелену цибулю, петрушки, кріпіть і дайте злив води. Потім акуратно подрібніть всю зелень. Коли картопля варена, помістіть тушковані овочі в сковороді і дайте страву кип'ятити. Потім кладуть сорочка, яйця і зелень в сковороді. Додайте сіль, перець і лавровий лист до борщу.
  5. Коли страва вариться, за смаком її. При необхідності додайте сіль або перець. Вони служать зеленим борщом до столу в глибоких пластинах, прикрашених зеленню і чайною ложкою сметани. Як тільки сад виріс сарель, бабуся варила зелену борщу, ще пам'ятаю свій смак.

Класичний зелений борщ: поради редакційної колегії Зелений борщ рекомендується варити на м'ясо, яке ви любите найбільше. Використовується для приготування зеленого борщу на сирому сирі або додання свіжого молока до бульйону. Навесні готують страву з додаванням подрібнених молодих кропив'янок до сівби.

Ви можете використовувати сирі яйця. Вони ретельно струшують, а потім заливають в киплячий борщ з тонкою стручкою, активно помішуючи бульйон з ложкою. Деякі господарі додають рис або фреш в зелений борщ, щоб зробити блюдо густою. Цибулю з морквою не можна обсмажити, але покласти в каструлю з картоплею.

Якщо немає часу, щоб варити ребра протягом тривалого часу, можна використовувати фрикадельки з будь-якого м'яса. Сметана додається в сковороду або пластину при подається на стіл. Береза краще залити в сковороду в частинах і спробувати блюдо за смаком, щоб борщ не вийшов занадто кислим.

Як тільки сад виріс сарель, бабуся варила зелену борщу, ще пам'ятаю свій смак. р.

Зелений борщ містить оксалову кислоту, тому не рекомендується їсти маленькі діти і люди, які страждають від подагу або захворювань шлунково-кишкового тракту.

Як тільки в парку я зустрілася з дочкою, яка в цей час була рік і половина. Жінка скаржала, що вона тримала всю ніч, бо її дочка була Я об'єднав, що Колік зазвичай йде на 3 місяці. Тоді я попросив її, що годує дитину. З'явився зелений борщ! Як виявилося, молода мама не знали, що діти до п'яти років не можуть дати цю страву.