Чому мудрі господині додають трохи оцту на освіження літньої окрошки

Є багато рецептів холодних супів, які допоможуть наситити і освіжити влітку. І вінцеве місце серед них належить до окрошки. Сорти вражає: окрошка з оцтом або на квасах, на сирі, кефірі, аюран або домашній йогурт, на березі або томатному соку, на мінеральній воді або майонезі.

225004р.

По-перше, я спробував традиційну окрошку в домашніх квасолях, я не можу його оцінити. Ми приїхали до нас в гості. Вона укладала столик в саду і почала лікувати нас на все, що зазвичай вариться влітку на дачі. Він не був бенкетом без прохолодного окрошки, який чоловік підкаже, щоб сплести і похвалитися. Я, ледь ковтати першу ложку, залити вміст пластини під бузковим кущем, як тільки господиня пішла в будинок для сендвічів. "Це сметана!" Я підтягував в шейпері. Ви не можете перетягнути мене по вухах прямо зараз!

Рецепти окрошки відрізняються переважно за рахунок заправки, так як основні продукти, які складають блюдо повторюють або схожі. Окрошка з оцтом Один з найшвидших і найпростіших рецептів приготування. Пишіть рецепт!

• 0,5 кг картоплі
  • 5 курячих яєць
  • 3 свіжі середні огірки
  • 250г редиск
  • 200г шинка
  • 1 пакет кропу
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1500 мл весняної води (фільтрованої)
  • 1 ч.л. яблучного оцту
  • 1 ч.л. цукру піску
  • сіль і перець на свій розсуд

Підготовка
  1. Помийте картоплю і відваріть їх до готовності. Потім дайте охолонути і очистити від шкірки. Вирізати картоплю з невеликим кубом або натерти іншим зручним способом. Важкі яйця, охолоджують і знімають оболонку. Потім натирають жовтки на великій тертці і нарізають кальмари ножем.

2. Промийте редиски і виріжте їх красивою соломкою. Вимийте огірки і подрібніть їх, як ви хочете. Овочі з твердою шкірою рекомендується чистити. Наріжте ковбасу ножем на крихітні шматочки.

3. Змийте зелень і цибулю перо промийте під проточною водою, потім відштовхуйте зайву вологу і подрібніть. Зварені вироби складають в скляній або емальованої чаші, додають сіль, цукор, перець і змішати акуратно.

4. У охолодженій воді залити оцет і додати цю рідину в чашу з іншими продуктами. Змішайте всі інгредієнти акуратно, спробуйте окрошку за смаком і додайте спеції або оцет при бажанні.
  5. Накриваємо чашу кришкою (фольга або плівка) і приховує в холодильник наполягати протягом декількох годин, або краще за ніч. Вони служать окрошки до столу в холодній формі, заливаючи на глибоких пластинах або чашах, прикрашають яйцями і зеленню кропу.

Окрошка з оцтом: редакційна консультація Замість шинки можна використовувати варені або копчені ковбаси, ковбаси або ковбаси, запечені або варені курячі груди. М'ясні продукти рекомендується приготувати самостійно. Картопля може бути попередньо запечена в духовці.

Щоб надати спільність до окрошки, рекомендується додати трохи гірчиці або хрін. При бажанні можна вичавити 1-2 зубчики часнику в холодний суп. Перед подачею в чашу з окрочкою або кожну тарілку необхідно додати сметану або домашній майонез.

р.

Не рекомендується додавати звичайний дев'яти відсотків оцту замість яблука. Необхідно замінити лимонним соком. Подаруйте оригінальність страву за допомогою подрібнення ручних оливок.

Експериментуйте з смаками та заправками для окрошки, після чого ви обов'язково знайдете свій оригінальний і неповторний рецепт страви. Не забудьте поділитися з іншими!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное