Моя сестра була “списання” і вона почала кричати, що мій син був нещасливим, я був занадто старий.

Слова до сестри Варто вибирати особливо делікатно, адже тільки родич крові може відхилити людину самим. Я бачив це з власного досвіду. Я ніколи не забуду, що мій сестра сказав мені. Я розумію, що не хочу мене відірвати, але біль, що я відчував з усім серцем, десь глибоко в душі і в моменти садіння нагадує мене про себе.

р.

Я люблю слова моєї сестри Сестра дуже багато, і з дитинства я мав шанентний вплив на неї. Ая майже п'ять років старше і часто дивилися після мене, коли ми були трохи. Коли мій сестра пішов в коледж і пішов, щоб навчатися в іншому місті, я пропустив її нестерпно. Ми рідко побачили один одного, і в моїй пам'яті вона здавалося б, бути однаковою дівчиною з пологами.

У минулому році Ая одружилася, вона мала свою сім'ю, три дітей і зовсім різні проблеми. І я не маю вибору, але щоб виростити на власній і формувати власні погляди на життя. І старше ми отримали, більш радикально наші позиції дивилися, і наші персонажі відрізнялися.

Я помітив, що є два думки для моєї сестри: її власний і власний. Не можна переконувати будь-яку. Не можна довести що-небудь до неї, тому що її сестра є «пошуком» і вона здатна спекотно віддавати щось, що не вписується в будь-яку рамку. І тоді він може сказати навпаки і не пам'ятаю, що він сказав про нечуття.

Я використовую для того, щоб поділитися з Anya, як з особою, найближчою до мене після смерті батьків, мій досвід і говорити про те, що турбує мене. Але одного разу я шкодував, що я відчинив свою душу, бо моя сестра оцінила ситуацію з точки зору. І вона сказала, на мій погляд, не зовсім адекватно, замість того, щоб заспокоїти мене і підтримуючи мені морально.

У мене була тільки дитина досить пізно. І я був дуже щасливим, коли його милі очі подивилися на мене вперше в кімнаті доставки. У західних країнах старшого віку матері сприймається нормально. Ми всі звикли бачити молоді мами. Так незнайомці іноді помилково занурюють мене на молодий бабуся.

Я дуже вражений природою і я дуже хвилююсь про це. Я не можу ігнорувати коментарі сторонніх розробників. Я поділився своїми почуттями через недбалість з сестрою.

«І ви думали про сина?» Як жити з такою старою матір'ю? Я був тоді безглуздий від розчарування, тому болючий він був для мене, щоб почути його з моєї сестри, і не з'ясував, чи дійсно вірить, що або просто не затертий без думки про це.

Вже більше року, але я все ж порушила думки через її слова. Чи є Що думаю, що я не мав дитини? Чи думаю, що діти дуже насильницькі і зроблять задоволення від мого хлопчика? Чи можу вона визнати, що потрібно позбутися від такої довгоочікуваної вагітності, тільки тому що я не двадцять років?

Я не хочу пам'ятати, що день, але я не можу забути слова моєї сестри. Я не пробачу! Я говорю з Атласом, якщо нічого не сталося, але нагадувати мене кожен раз, коли ми починаємо чути про щось. Мапа Я повинен викликати сестру і мати серце-сердя розмови. Я боїться Anya, як правило, що вона не могла сказати.