На сонячному весіллі я ходила в саду і раптом помітила жінку, що кинувся, вона здавалася знайомим мені.

Людина може зробити багато, якщо вони знаходяться в критичній ситуації. Отримаєте майже будь-яку історію і залиште переможцем. Для того, щоб діяти безсоння, навіть вісь і перебування у себе. Але Що робити, якщо немає грошейІ єдиний спосіб отримати їх, щоб піти проти гордості?

Для деяких це буде неможливе завдання. І інші люди, навпаки, підуть на неї без проблем. Так, наш читач вирішив поділитися своїм оповіданням про те, як деякі люди перестарають свою гордість для того, щоб залишитися плавачем. Вона також дізналася про себе і її характер. Прийміть обструктивну історію.

Як правило, кажуть, що помста солодка і помста необхідна тільки на холодній голові. Я розумію значення цих слів і завжди погодився з ними. Але насправді... Виявилося, що я був абсолютно нереальною особою. Що дивний, враховуючи світ ми живемо.

Субота, сонячний день, обід. Я прогуляюся по нашому саду, милуючись красою і вдихом чистого повітря. Вдово, я помітив дивну жінку, що відмовляється на мене в сонцезахисних окуляри. Я приходжу ближче і впізнати Марина, мій сестра-в-право. Це дуже дивна зустріч, адже ми не говорили про її близько 8 або 9 років. Що вона хоче тут?

Як я піду відкрити ворота, я почав пам'ятати причину конфлікту і причину, чому ми створили такі прохолодні відносини. Що таке? Ой так, полуниця!

р.

Багато років тому, коли Василь і я просто одружився, я був дуже страшний молодий дівчина. Я з маленького містечка, можливо, навіть село. Мій чоловік і всієї родини є містом. Я завжди оцінив простоту і відкритість у людей, бо це, як мій батьки підняли мене. Але Василь попередив мене, що ви не отримаєте далеко в житті, тому що вам завжди потрібно бути оповіщенням і вміти підійти до себе.

Я знаю, що він говорить про те, але я не взяв своїх слів серйозно. Ну, дуже, чому ускладнене життя з зайвими підозрами кожного? Ми не живемо в шпигунському романі. Краще бути самостійно і не обприскувати на всіх нестійкостях.

У цей час ми проживали в квартирі мого чоловіка і нещодавно придбали котедж. Він був у районі родичів Вася. Я, біля Марини.

У житті країни, звичайно, я зрозумів набагато краще Василь. Він повністю погодився з будь-яким моїм побажанням. Насолоджуйтеся часом, особливо, оскільки я не робив його роботи. Барбекю, свіже повітря і агенція території, якщо є час. Чи не хто-небудь подобається?

Одного разу я мав ідею зробити два корисні речі. Знайте свою сестру-в-праву і в той же час попросіть її в полуниці вуса для розсади. Я бачив, що у них було багато речей, тому тема для початку розмови, розгляньте її, виросла з землі.

Я випікав тістечка і пішов до сусідів. Тим не менш, виявилося, що Марина має свої погляди на хороші сусідні відносини. Вона не хоче поділитися мусом полуниці, як, за її словами, вона вже пообіцяла їм іншому сусіду. Але вона сказала мені з такою подразненням в очах, що я відчув не те, що я був бідним родичем, але навіть деякі рабиня майстрів.

Я залишила тістечка на столі, навіть забути, щоб забрати велику, красиву страву. Я був таким чином, що я відразу ж поїхав на місце і почав працювати на станції. Очищається від сміття, привезена вода. Я не відповів. Я думав, що я зробив щось соромно.

Але в наступний день я дуже мусив рум'яна. Cinderella назвав нас на шашлики. І ввечері того ж дня, з чоловіком, матір'ю і батьком, і деякі її знайомства, Марина Джуїцил прогулялася по мене і мій незручна поведінка вчора. Вона пам'ятала про «гарячі» тістечка, а про забуту страву, яку вона дав мені там. Я не знаю, якщо це був такий різновид шинка для себе, або якщо вона дійсно зробила задоволення від мене з особистого диска.

Але після того, як я відмовився спілкуватися з нею, і чоловік повністю підтримав мене. Через кілька років ми продали квартиру, котедж і переїхали на відпочинок поза містом. Я все ще відчуває себе комфортно і спокійно. Наші діти повністю підтримують мене.

Але назад до Марини. З'ясував, що після того, як всі ці роки вона прийшла до нас з причини. Проціджена посмішка і пучок нових зморшок, які можна побачити навіть за допомогою келихів, я не можу приховати, зігріла серце. Але її візит був сигналом допомоги. Після розлучення вона не могла знайти гідного чоловіка, а її зв'язок з роботою не розвивалася. Гроші вибігли і ніхто не допоміг.

А тепер, переповнюючи її гордість, вона прийшла до її брата. Вася, після того, як історія з полуницею, була відхилена нею. Але я приймав сестру і, звичайно, в моїй присутності, слухав її історію від початку до кінця. У результаті він пообіцяв допомогти, запитав лише кілька днів, щоб охопити всі питання з банком.

Відразу після моєї сестри лівий, мій чоловік прийшов до мене і сказав, що, незважаючи на їхні сім'ї зв'язків, він не дасть сестри копійки, якщо я проти неї. І він був серйозним, як він був, я знаю.

Це так багато років і час, де я публічно позбавлявся, як і раніше свіжі. Але тепер, що Марина повністю залежна від мене, я більш схильна до мирного рішення до ситуації. У цьому віці Марина нічого не закріпить. Чи потрібно ускладнити своє життя?

Я хочу поговорити з чоловіком завтра вночі. Але я ще не впевнений, що моє рішення. Або ж, можливо, вона знову повернеться і знову, тому що вона не дізналася, як зробити гроші на неї ще? Чи не краще вирізати цей Гордійський вузол, щоб ми не повернулися до нього пізніше? Я не знаю. Я можу отримати деякі поради тут. Я дуже вдячний.