18
Чудовий рецепт кексу, для якого вам не потрібно конденсувати або борошняні, духовку не потрібно прогрівати
Я не зроблю сирники до того, що я знайшов цей десерт дуже важко. Для мене необхідно мати підставу, а з кремовою частиною. Потім всі ці справи запікають правильно, а потім і помада на верхній шар ідеально потрібно варити. І я прийшов в життя. млинцій Успішний рецепт повністю змінив своє сприйняття цього десерту. Шукаю тебе!
Щоб зробити цей сирець, вам не потрібно мати ніяких спеціальних навичок приготування десертів. Продукція прозора, а сам рецепт досить простий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
інгредієнти
Підготовка
Чізкейк без випічки з печивом: редакційна консультація Краса цього сирка - це те, що ви можете експериментувати з його добавками. Наприклад, готовий десерт може бути прикрашений вашим смаком. Літо приїжджає, що означає, що плоди і ягоди будуть рясними. Спробуйте покласти на верхню частину свіжої полуниці, чорниці та шоколаду. Дуже смачно і вишукано!
Ви також можете додати шоколад в вершкову масу, якщо вам подобається. А з таким сирним кремом буде чудово поєднувати печиво «Орео». До складу кремової маси додають кукі, від самих печива, основу для млинця. Пальці добре!
Розкажіть мені, що вам подобається млинці? Якщо у вас є рецепт, це буде чудово бачити його в коментарях. Я побачу тебе!
Щоб зробити цей сирець, вам не потрібно мати ніяких спеціальних навичок приготування десертів. Продукція прозора, а сам рецепт досить простий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
інгредієнти
- 240г пісочний cookie
- 75г вершкове масло
- 350г вершковий сир
- 400г шоколадно-горіхової пасти
- 40г цукровий порошок
- 230мл жирний крем
Підготовка
- По-перше, підготуйте основу для млинця. Для цього потрібно натерти піском печиво, а потім перемішати його з розтопленим маслом. Пара печива і трохи кращих крихт можна залишити для прикраси, але це необов'язково. р.
Веб-сайт
Покладіть кришку печива в форму випічки, попередньо заправте пергаментний папір внизу. Рецепт використовує форму 20 сантиметрів в діаметрі. - Набивайте печиво, щоб зробити рівномірний шар. Це основа для майбутнього млинця. Подаруйте їй принаймні одну годину, щоб стабілізувати в холодильнику.
- Тепер збийте вершковий сир, цукровий пісок і 250г шоколадної горіхової пасти. Його можна замінити вареним згущеним молоком.
- Окремо збийте до м'яких вершин крему з вмістом жиру не менше 35%. Потім перемішайте вершки і кремову масу до однорідного стану. Далі перенести отриману масу на основі печива.
- Випрямляйте вершки ложкою і відправте на холодильник для стабілізації протягом декількох годин. Затишний десерт на всю ніч.
- Перед декоруванням надішліть десерт на 1 годину в морозильній камері. Потім гриль в водяній бані або мікрохвильовці решта шоколадно-горіхової пасти і ріже її з сирним млинцем. Подаруйте пасту 15 хвилин, щоб остудити в холодильнику.
- Потім з ножем обережно від'єднайте сторони з кекса з форми і видаліть її. Якщо є ще паста, то можна прикрасити краї млинця, щоб він протікає красиво на десерті. У верхній частині краю викласти пов'язаний піщаної крихти, а посередині викласти весь cookie. Кремовий млин без випічки готовий!
Веб-сайт
Чізкейк без випічки з печивом: редакційна консультація Краса цього сирка - це те, що ви можете експериментувати з його добавками. Наприклад, готовий десерт може бути прикрашений вашим смаком. Літо приїжджає, що означає, що плоди і ягоди будуть рясними. Спробуйте покласти на верхню частину свіжої полуниці, чорниці та шоколаду. Дуже смачно і вишукано!
Ви також можете додати шоколад в вершкову масу, якщо вам подобається. А з таким сирним кремом буде чудово поєднувати печиво «Орео». До складу кремової маси додають кукі, від самих печива, основу для млинця. Пальці добре!
Розкажіть мені, що вам подобається млинці? Якщо у вас є рецепт, це буде чудово бачити його в коментарях. Я побачу тебе!
Мама співвідноситься з небесою, залишила нас з батьківщиною сестри на спадщину, співвідношенею цього, рішення прийшла до неї
Калм і оптимістичний прогноз Тамара Глоба для всіх знаків зодіаку за перший місяць літа