Чудовий рецепт кексу, для якого вам не потрібно конденсувати або борошняні, духовку не потрібно прогрівати

Я не зроблю сирники до того, що я знайшов цей десерт дуже важко. Для мене необхідно мати підставу, а з кремовою частиною. Потім всі ці справи запікають правильно, а потім і помада на верхній шар ідеально потрібно варити. І я прийшов в життя. млинцій Успішний рецепт повністю змінив своє сприйняття цього десерту. Шукаю тебе!

Чудовий рецепт кексу, для якого вам не потрібно конденсувати або борошняні, духовку не потрібно прогрівати

Щоб зробити цей сирець, вам не потрібно мати ніяких спеціальних навичок приготування десертів. Продукція прозора, а сам рецепт досить простий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

інгредієнти
  • 240г пісочний cookie
  • 75г вершкове масло
  • 350г вершковий сир
  • 400г шоколадно-горіхової пасти
  • 40г цукровий порошок
  • 230мл жирний крем

Підготовка
  1. По-перше, підготуйте основу для млинця. Для цього потрібно натерти піском печиво, а потім перемішати його з розтопленим маслом. Пара печива і трохи кращих крихт можна залишити для прикраси, але це необов'язково. Чудовий рецепт кексу, для якого вам не потрібно конденсувати або борошняні, духовку не потрібно прогрівати р.

Веб-сайт

Покладіть кришку печива в форму випічки, попередньо заправте пергаментний папір внизу. Рецепт використовує форму 20 сантиметрів в діаметрі.

2. Набивайте печиво, щоб зробити рівномірний шар. Це основа для майбутнього млинця. Подаруйте їй принаймні одну годину, щоб стабілізувати в холодильнику.
  3. Тепер збийте вершковий сир, цукровий пісок і 250г шоколадної горіхової пасти. Його можна замінити вареним згущеним молоком. Чудовий рецепт кексу, для якого вам не потрібно конденсувати або борошняні, духовку не потрібно прогрівати

4. Окремо збийте до м'яких вершин крему з вмістом жиру не менше 35%. Потім перемішайте вершки і кремову масу до однорідного стану. Далі перенести отриману масу на основі печива. Чудовий рецепт кексу, для якого вам не потрібно конденсувати або борошняні, духовку не потрібно прогрівати

5. Випрямляйте вершки ложкою і відправте на холодильник для стабілізації протягом декількох годин. Затишний десерт на всю ніч.
  6. Перед декоруванням надішліть десерт на 1 годину в морозильній камері. Потім гриль в водяній бані або мікрохвильовці решта шоколадно-горіхової пасти і ріже її з сирним млинцем. Подаруйте пасту 15 хвилин, щоб остудити в холодильнику.
  7. Потім з ножем обережно від'єднайте сторони з кекса з форми і видаліть її. Якщо є ще паста, то можна прикрасити краї млинця, щоб він протікає красиво на десерті. У верхній частині краю викласти пов'язаний піщаної крихти, а посередині викласти весь cookie. Кремовий млин без випічки готовий! Чудовий рецепт кексу, для якого вам не потрібно конденсувати або борошняні, духовку не потрібно прогрівати

Веб-сайт

Чізкейк без випічки з печивом: редакційна консультація Краса цього сирка - це те, що ви можете експериментувати з його добавками. Наприклад, готовий десерт може бути прикрашений вашим смаком. Літо приїжджає, що означає, що плоди і ягоди будуть рясними. Спробуйте покласти на верхню частину свіжої полуниці, чорниці та шоколаду. Дуже смачно і вишукано!

Ви також можете додати шоколад в вершкову масу, якщо вам подобається. А з таким сирним кремом буде чудово поєднувати печиво «Орео». До складу кремової маси додають кукі, від самих печива, основу для млинця. Пальці добре!

Розкажіть мені, що вам подобається млинці? Якщо у вас є рецепт, це буде чудово бачити його в коментарях. Я побачу тебе!