Це Чому ви не можете висихати волосся з сушаркою в ванній кімнаті, є серйозні причини

Жіноче волосся – це її міцність і привабливість. Забарвлений чистий волосся, укладений в красиву укладку, дає жінці впевненість у своїй краси і викликає захоплення серед інших. Сучасний ринок краси пропонує широкий асортимент різноманітних продуктів для догляду за волоссям і укладанням. Головне - вибрати правильні інструменти, які підходять вам за типом волосся і гаманець.

Тірологи рекомендують сушити волосся правильно, щоб зберегти його здоровим. Сьогодні видання. "Сайт" Я зробив рекомендації для вас, Як сушити волосся феномЯ хочу, щоб вони залишалися красивими протягом тривалого часу. Ми розповімо, чому фахівці не рекомендують сушити волосся в ванній кімнаті.

Ванна кімната ідеально підходить для всіх косметичних процедур, в тому числі волосся. І здавалося б дуже логічно після миття волосся відразу висихати їх і покласти фен. Але виходить, що це не рекомендується.

Не просто про електробезпеку. У ванній кімнаті є місце підвищеної вологості, особливо після прийому ванни або душу. І вологість, як ви знаєте, сприяє лікуванню волосся. Тексти пісень, а це означає: І не важливо, наскільки важко ви намагаєтеся викласти волосся прямо, у ванній кімнаті вони все ще будуть кучеряві.

Якщо вам потрібні локони, можна скористатися ванною кімнатою. Але якщо ваша укладка вимагає прямого волосся, то краще підійти до висихання в залі або іншому відповідному приміщенні. Але нехай це буде спальня. Під час сушіння волосся мікрочастинки шкіри і волосся потрапляють від голови, які осідають на клумбі і одязі і можуть спровокувати зовнішній вигляд кліща.

, Україна

Існує ще одна причина, чому не рекомендується висушити волосся в ванній кімнаті. Все через те ж високу вологість волосся буде висихати двічі довга. І навіть після повного висихання буде деяка волога в волоссі. Це не добре для вашого волосся або здоров'я. І прокладку не триватиме довше і міцніше, не кажучи вже про рахунки електрики, які подвійні після такої сушки.

Сухий фен А потім що залишилося робити? Не висушуйте волосся за допомогою фена? Це також погана ідея, тому що при природному висиханні волосся втрачає еластичність і починає здаватися більш активно. Тому, є деякі технології, які зроблять волосся краще і здоровіше.

Після миття волосся краще змочити їх добре з серветкою мікрофібри. Таким чином, вся волога від волосся відійде, і вони будуть більш незрівняні для сушіння і укладання.

Потім дайте волоссю трохи сушити в повітрі. Не загорніть їх в рушник для лазні, дайте їм можливість бути в відкритому доступі. Після того, як ви вже можете застосувати захисні поживні речовини і укладку до волосся. І тільки після цього висушіть фен, надавши їм потрібну форму.

Найкраще розмістити фен в коридорі, вітальню або в будь-якому іншому номері. Де висохне і чисте. Ця методика дозволить зменшити кількість втрачених волосся, поліпшити їх зовнішній вигляд і повернути їх до здоров'я.

Ви слідуйте цим правилам при висиханні волосся феном? Поділіться секретами вашого здорового волосся.