15
Gypsy Galina amazes з її кулінарний талант і вчить домогосподарки, щоб приготувати голуби в тісті
Синій соус Відтворює важливу роль, якщо ви не варите за традиційним рецептом. Подруга переконувала мене з цього, коли запрошувала мене до дегустації голубів. Але язика не вдається викликати таку чорницю, так як схожість з відомою стравою мінімальна. Мій друг загорнув фарш в тонкому тісті, і додаємо картоплю в соус для чорниці.
8045368р.
Зовні, страва виглядала так оригінально, що я ніколи не здогадував, що я був оброблений до чорниці: на пластині, тушковані, тушковані з овочами картопля, оточені незвичайними пельменями.
Ви хочете спробувати? Пишіть рецепт!
Соус для чорниці Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
соуси
Соус для чорниці: приготування
Веб-сайт
Продовжуйте до тих пір, поки тісто і начинка виконайте. Ця кількість голубів краще розділити однаково і заморожувати одну порцію до наступного часу. Приготувати соус для голубів цибулю шліфування, дати перцю форму соломи. Виріжте моркву в колах і картоплі невеликими кубиками. Зріжте зелень невеликою. Олія соняшникова муфта в козацькій і початок обсмажування цибулі. Покладіть картоплю, моркву і перці в Казані, перемішайте і продовжуйте обсмажити 2-3 хвилини на високому вогні. Потім додайте томатну пасту, сіль і приправи. доб.
Залити овочі водою, вичавити часник в Казань і довести соус до кипіння. У кип'ятіння козака викладіть порцію голубів, змочуючи їх в соусі. Дочекайтеся, поки все кипить, і перемішайте блюдо на невеликому вогні протягом 40 хвилин. Кілька хвилин до того, як ви готові, додайте зелень.
Веб-сайт
Якщо ви хочете варити всю утворену чорницю одночасно, використовуйте глибоку випічку і протомну страву, закриваючи її фольгою, в нагрітій духовці.
Якщо ви хочете здивувати вашої сім'ї, зробіть тістечка!
8045368р.
Зовні, страва виглядала так оригінально, що я ніколи не здогадував, що я був оброблений до чорниці: на пластині, тушковані, тушковані з овочами картопля, оточені незвичайними пельменями.
Ви хочете спробувати? Пишіть рецепт!
Соус для чорниці Інгредієнти для тесту
- 500г борошна
- 2 курячі яйця
- 2 ст.л. рослинного масла
- 1 ч.л. солі
- 150 мл гарячої води
Наповнення інгредієнтів
- 1 середня морква
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. мелена коріандр
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
- 1 ст.л. томатної пасти
- 1 ч.л. мелена паприка
- 2 зубчики часнику
- 1 цибулина середнього розміру
- 600 г свіжої свинини
- 100 г свіжої капусти
- 100г рис
соуси
- 2 штук картоплі (500 г)
- 1 велика цибулина
- 2 морква середнього розміру
- 2 зубчики часнику
- 0,5 болгарський червоний перець
- 2 ст.л. томатної пасти
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
- 1 ч.л. копчена паприка
- 1 ч.л. солі
- 500 мл води
- 1 пучок зеленого
- 100 мл рослинної олії
Соус для чорниці: приготування
- Для тесту нагріти воду до 80 градусів, розчинити сіль в ній і залити рослинним маслом. У чаші просіяти борошно, розбити яйця там і перемішати ложкою.
- Залити варену воду в борошно і почати заміс тесту спочатку ложкою і потім руками. Загорніть готове тісто в харчовій плівці і перемістіть в сторону. 3610Р. 4200Р.
- Для заливки рису з окропом на пару. Давайте злакові підставки, а потім добре промийте під проточною водою. Пройдіть свинину через м'ясорубку і вичавіть часник на м'ясорубку.
- Натріть моркву, поріжте цибулю дрібно, і подрібніть капусту ретельно ножем. Поставте всі продукти в чашу, додайте томатну пасту, сіль і спеції, а потім перемішайте все.
Веб-сайт
Продовжуйте до тих пір, поки тісто і начинка виконайте. Ця кількість голубів краще розділити однаково і заморожувати одну порцію до наступного часу. Приготувати соус для голубів цибулю шліфування, дати перцю форму соломи. Виріжте моркву в колах і картоплі невеликими кубиками. Зріжте зелень невеликою. Олія соняшникова муфта в козацькій і початок обсмажування цибулі. Покладіть картоплю, моркву і перці в Казані, перемішайте і продовжуйте обсмажити 2-3 хвилини на високому вогні. Потім додайте томатну пасту, сіль і приправи. доб.
Залити овочі водою, вичавити часник в Казань і довести соус до кипіння. У кип'ятіння козака викладіть порцію голубів, змочуючи їх в соусі. Дочекайтеся, поки все кипить, і перемішайте блюдо на невеликому вогні протягом 40 хвилин. Кілька хвилин до того, як ви готові, додайте зелень.
Веб-сайт
Якщо ви хочете варити всю утворену чорницю одночасно, використовуйте глибоку випічку і протомну страву, закриваючи її фольгою, в нагрітій духовці.
Якщо ви хочете здивувати вашої сім'ї, зробіть тістечка!
На площині після успішної посадки вона налаштована на апеляцію, але що думають про це пілоти та льотники?
Час відволікатися від рутинних і запам'ятовувати шкільні знання, вирішувати математичний приклад без зцілення.