Gypsy Galina amazes з її кулінарний талант і вчить домогосподарки, щоб приготувати голуби в тісті

Синій соус Відтворює важливу роль, якщо ви не варите за традиційним рецептом. Подруга переконувала мене з цього, коли запрошувала мене до дегустації голубів. Але язика не вдається викликати таку чорницю, так як схожість з відомою стравою мінімальна. Мій друг загорнув фарш в тонкому тісті, і додаємо картоплю в соус для чорниці.

8045368р.

Зовні, страва виглядала так оригінально, що я ніколи не здогадував, що я був оброблений до чорниці: на пластині, тушковані, тушковані з овочами картопля, оточені незвичайними пельменями.
Ви хочете спробувати? Пишіть рецепт!

Соус для чорниці Інгредієнти для тесту
  • 500г борошна
  • 2 курячі яйця
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 1 ч.л. солі
  • 150 мл гарячої води

Наповнення інгредієнтів
  • 1 середня морква
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ч.л. мелена коріандр
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 1 ч.л. мелена паприка
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибулина середнього розміру
  • 600 г свіжої свинини
  • 100 г свіжої капусти
  • 100г рис

соуси
  • 2 штук картоплі (500 г)
  • 1 велика цибулина
  • 2 морква середнього розміру
  • 2 зубчики часнику
  • 0,5 болгарський червоний перець
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
  • 1 ч.л. копчена паприка
  • 1 ч.л. солі
  • 500 мл води
  • 1 пучок зеленого
  • 100 мл рослинної олії

Соус для чорниці: приготування
  1. Для тесту нагріти воду до 80 градусів, розчинити сіль в ній і залити рослинним маслом. У чаші просіяти борошно, розбити яйця там і перемішати ложкою.
  2. Залити варену воду в борошно і почати заміс тесту спочатку ложкою і потім руками. Загорніть готове тісто в харчовій плівці і перемістіть в сторону. 3610Р. 4200Р.

3. Для заливки рису з окропом на пару. Давайте злакові підставки, а потім добре промийте під проточною водою. Пройдіть свинину через м'ясорубку і вичавіть часник на м'ясорубку.
  4. Натріть моркву, поріжте цибулю дрібно, і подрібніть капусту ретельно ножем. Поставте всі продукти в чашу, додайте томатну пасту, сіль і спеції, а потім перемішайте все.

Тесто було розділено на частини, щоб зробити його більш зручним для роботи. Розгортаємо тонкий шар, як на пельменях і нарізаємо її в прямокутники. Для кожної частини тесту можна покласти 0,25 ч.л. вершкове масло, щоб надати чорниці ніжний вершковий смак. Розподіліть начинку прямокутників, загорніть тісто, як чорниця і прострочіть на лотку посипте борошном.

Веб-сайт

Продовжуйте до тих пір, поки тісто і начинка виконайте. Ця кількість голубів краще розділити однаково і заморожувати одну порцію до наступного часу. Приготувати соус для голубів цибулю шліфування, дати перцю форму соломи. Виріжте моркву в колах і картоплі невеликими кубиками. Зріжте зелень невеликою. Олія соняшникова муфта в козацькій і початок обсмажування цибулі. Покладіть картоплю, моркву і перці в Казані, перемішайте і продовжуйте обсмажити 2-3 хвилини на високому вогні. Потім додайте томатну пасту, сіль і приправи. доб.

Залити овочі водою, вичавити часник в Казань і довести соус до кипіння. У кип'ятіння козака викладіть порцію голубів, змочуючи їх в соусі. Дочекайтеся, поки все кипить, і перемішайте блюдо на невеликому вогні протягом 40 хвилин. Кілька хвилин до того, як ви готові, додайте зелень.

Веб-сайт

Якщо ви хочете варити всю утворену чорницю одночасно, використовуйте глибоку випічку і протомну страву, закриваючи її фольгою, в нагрітій духовці.

Якщо ви хочете здивувати вашої сім'ї, зробіть тістечка!