Моя сім'я Алла може прийти до мене, щоб навчити мене життя щодня.

Ну і це. Супутник без обговорення все? Робота, діти, чоловіки, телешоу, мода, новини, здоров'я. Завжди є темою для обговорення. Це не нудно чоловічих зборів з їх нудними дискусіями футболу або скаргами про «в краю хамстронгових босів». Для дівчат і жінок, підтримка приходить в першу чергу, тоді як чоловіки постійно боїться один одному, але не з непритомності.

Peels є особливо близьким зв'язком між двома найкращими друзями. Довірте мене, немає секретів між ними. І якщо мова йде про деякі важливі поради або допомогу, такий друг завжди допоможе. Ще одна річ, коли жінка не має близьких друзів у всьому. І ви повинні бути друзями з усіма, тільки заради звичайної соціальної комунікації. Такі зв’язки часто стають нездоровими і токсичними.

Чи знаєте ви, як життя у великому місті відрізняється від периферії? На додаток до розміру, інфраструктури та різних зручностей, мешканець мегаполісу може насолоджуватися переглядом новин з самого ранку, під навігацією чашки кави. І ми, мешканці невеликих населених пунктів, навчаємо все один від одного, у людини. Це така традиція.

Ні, у нас є газети, телебачення і інтернет. Але ми віддаємо перевагу поділитися новинами та емоціями з живими людьми. Перш за все, це дуже близько. І по-друге, цей спосіб можна провести час з друзями і знайомими, не дивлячись на особливу причину. Ви бачите, в невеликих містах немає розваг, тому гарна розмова досить гарна.

Ці відмінності дуже вражаючі для мене. Я народилася і піднялася в сільській місцевості. Але ще 5 років навчається в столиці, насолоджуючись енергією молоді і величезною кількістю знайомих. Але після закінчення, з особистих причин мені довелося повернутися до дому. Я одружена жінка з чоловіком і шестирічна дитина, яку я люблю більше життя.

Я прошу, живу тут трохи нудно. Спеціально для домогосподарка. Весь час, коли ви хочете піти кудись, перейдіть до кіно, до художньої виставки або просто повісити в клуб, як у вашій молоді. Але зараз це просто влаштовує мрії. У мене є обов'язки, і ми не знайдемо ніяких таких розваг.

У зв'язку з цим я не маю вибору, але щоб перенести компанію одного друга Алла. Ми зустрілися з тим, як ми пішли в єдину школу в нашому місті. Я зателефоную їй. Але якщо немає інших варіантів, ми можемо, ймовірно, вважати друзям.

Я скажу вам трохи більше про неї. Алла має двох дітей, але не має чоловіка. Вона, як це призначено для того, щоб сказати в освічених людей, дівчина з характером. Але я просто зателефоную їй jerk. Саме тому ми збираємо найчастіше на моєму місці. Який мій гість завжди використовується, не сором'язлива ласощі для їжі з холодильника. Або навіть запозичення моїх побутових хімічних речовин в невизначений термін.

Алла може прийти без попередження, а потім навчити мене весь день, як підняти дитину. Вона не прасно думають, що з двома дітьми означає, що вона двічі хороша, як я мати. У той же час я граю різні навчальні ігри з сином, навчаючи його логічно думати. Для чого мій «друг» дуже негативно реагує. «Год придумав таблетку довго! Не продумайте про це.

Інші аспекти життя критики. Я купив гарну нову сукню і робить мене жиром. Ремонт на кухні - так колір не такий же, як можна подумати про таку річ? І так і так далі.

З чоловіком, вона намагається бути більш-менш адекватно і навіть намагається не виразити. Я сказав йому, що перед. Тексти пісень, а це означає: Він завжди сміється і радію, тому я можу обгорнути його навколо. Але ми знаємо, що навіть якщо вона дійсно хотіла, вона ніколи не досягла успіху. З цим характером не може прослужити довго.

Чому я тримаю тебе? Ви бачите, немає інших варіантів. Я тримаю додому більшу частину часу, коли мій чоловік перебуває на роботі. Я ще молодий, і я не маю достатньо супутників, але в цьому віці не легко знайти нових друзів. В нашій країні, де кожен зайнятий. Алла - єдина людина, яка має стільки вільного часу, що вона також має можливість прогулятися.

Можливо, хтось буде сказати, що я просто його використовувати. Ви знаєте, що я навіть погоджуюсь з цією заявою в певній мірі. Якщо ви дізнаєтесь, що наша родина рухається куди-небудь ще, довіряю мене, я не пропустиме свою поточну подругу. Але поки нічого не говорить. Так, на жаль, ми будемо радіти цьому спілкуванню.

Коли я був молодий, я не думаю про важливість дружби. Я думав навіть на пустельному острові я був комфортним. Але людина - це соціальний звір, і він потребує когось, щоб тримати розмову.

Р

Ну, П'яти, я відчуваю щось. Не варто забувати про те, що ваш чоловік повинен прийняти день. Сприяти один день разом без щітки, що може бути краще? Особливо, коли він дощує на телевізорі.