Я люблю щось для себе, але я не впевнений, що це варто.

Красивий сад і сад Він може бути чудовим хобі для мешканців міста. Чистий повітря, насичений вибір висадок насіння, свіжих овочів і фруктів, вирощених своїми руками. Крім того, такі продукти завжди стануть найбільш корисними, тому що вам не потрібно додавати гербіциди та інші хімікати до них.

Я люблю щось для себе, але я не впевнений, що це варто. р.

Пелешки ще одна річ, коли садівництво майже єдине джерело доходів. І зараз ми не говоримо про нескінченні га полів, але про звичайний сад або невеликий сад. І вирощувати землю буде маленькою онуком, яка ще до якої-небудь мірі продає свої вироби в великому і безлюдному місті. Це ж робота, але як родич це!

У нас є люди, які давно обрали спосіб життя. Про те, що йде вперед без повороту назад. Така побутова самопізність. Я не подбаю про інші проблеми людей, доки це краще для мене. Немає іншого способу.

Я люблю щось для себе, але я не впевнений, що це варто. р.

У ресторані можна сміливо поїхати з друзями і залишити хороший наконечник. Чому? Оскільки ця дія відрізняє їх від інших. Що ж, це принесе, нехай не матеріал, але соціальні переваги.

Увечері людина з таким моральним компасом піде додому і побачить стару жінку на боці дороги з продажу яблук або інших фруктів. Очевидно, що всі зібрані своїми руками, робота надходить в кожну ягоду. І ціна невисока навіть самими масштабними підрахунками. І що б таке чоловік? Звичайно, буде потрібно більша знижка.

Пілінги Чому це відбувається? Перш за все, звичайно, через досить сильний моральний спад. Люди припинили допомогу один одному. Відповідність і доброту серця перетворилися з вини в ознаки слабкості. І всі підозрюють інші в деяких темних речах. Що таке бабуся може бути продажем своїх простих сумок? Що робити, якщо вони всі спаси?

Чи має сенс працювати в країні? Звісно, подача в країну, коли це тільки для вашого задоволення, ви можете і навіть потрібно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Квіти прикрасить газон відмінно. Гріни і овочі підуть в салат, а фрукти роблять чудові соки і компотати. Для маленької сім'ї достатньо.

Але вирощування картоплі, кукурудзи або інших овочів для себе і на продаж є ще одна справа. Це не більше цікавого часу, але натуральної важкої роботи. Що ще не окупається. Деякі можуть зауважити, що овочі, особливо сезонні, підвищилися ціна. І це, ми не будемо навіть аргументувати, насправді.

Але при культивуванні нескінченних грядок ми втратимо дуже цінний ресурс: час. І молодша людина, чим цінний цей ресурс для нього. Молодь або мама, які пам'ятають молоді, можуть брати участь у галузі. Але в цей час вона може зробити щось більш корисною. Вчимося, роблячи суспільні знайомства, які будуть дуже корисними в майбутньому, граючи спорт, падають в любов - будь-який з цих речей буде більш корисним, ніж перекопувати коренеплодові культури.

Часто буває, що хобі, до якого захоплюється голова сім'ї, в подальшому стає обов'язковим для всіх інших. Не вірно. Ще одна річ, якщо літня бабуся називає дітей і онуків, щоб допомогти з садом. У цьому випадку люди роблять трохи хитрощі. Вони не відмовляються від пропозиції, але не ходять з усіма ногами, скидання rakes і лопаток.

Згодні люди з місцевими громадянами, щоб допомогти їм працювати на невелику винагороду. Ви отримуєте набагато швидше разом. Ви можете провести час з вашим бабусям. Вона живе окремо і наполегливо використовує десятку культур. Але робота в саду і саду може бути великою причиною, щоб зібратися і провести час разом. Ось ми йдемо.

Жителі великих міст, які дійсно бажали приховати свою пристрасть до вирощування принаймні деяких рослин, у більшості випадків отримали домашні вази. Вони подбали про них, мисливці в спеціалізованих магазинах, намагаючись отримати руки на рідкісних видах. Або догляд за квітами на життєрадісних скребках землі під власними вікнами. Очистити сміття від сусідів і «підіймати» від собак, що працюють.

Microgreens тепер в моді. Величезна кількість людей, які просто пішли з розуму, коли вони дізналися, що ви можете випробувати різні зерна безпосередньо на спеціальних килимках, які коштують копійку. Все, що ви повинні зробити це водою, покласти його під лампою і чекати пару днів. Продається, розподіляється родичам.

В принципі це також хороший спосіб витрачання часу. Немає нічого фізично важко зробити. Просто проведіть кілька хвилин на день поливу майбутнього врожаю. Єдиним недоліком є спрага деяких мікрофермерів для прибутку. Це коли кладуть стелажі з зеленню в своїй квартирі. Вони обприскують хімічними речовинами для прискорення росту. Дуже погано для вашого здоров'я, не робити це за будь-яких обставин.

Ми можемо зробити висновок, що таке сільське господарство, як і будь-яка інша робота, корисно тільки в модерації. Це може дійсно нести фрукти, але не забувати про недоліки, у вигляді можливих втрат часу, енергії, здоров'я. Даний вид діяльності доступний всім, але дуже часто варто займатися ним, коли немає інших альтернатив.

Так, якщо у вас є старша сім'я, яка потребує допомоги з об'єднанням дачної ділянки, не варто лази реагувати на запит літніх людей. Але робити це мудро. Не витрачайте час і енергію. Вибір того, що робити це до вас!