Я не можу стояти свою дитину, я не знаю, що робити.

Декент. людина Ви завжди намагаєтеся підтримувати нормальні відносини з сім'єю. Не вважає, що їхні батьки не вдалося. Це просто обставини. Ну, краще, щоб не захотіти екс-дружини знову, так що вона не говорить її сина або дочку нічого поганого про батька.

Виявляється, що будь-яка нова обрана людина буде змушена перенести присутність своєї дружини. Наявність своїх дітей разом. Це останнє, що потрібно будувати нові, сильні відносини. Як ви побачите в такій ситуації, що ви не схожа на погану людину і в той же час мінімізувати наявність іншої жінки в сім'ї? Питання не так просто.

Чоловік з екс- і діти не завадить своєї дружини. І побачила свою дочку. Упродовж двох років я повинен бачити своїх родзинок, а також послухати всі нещільності, які намагаються вийти як щось розумне і важливе. Коли це кінець?

Моя людина звикла до шлюбу. Але він взяв цей крок не з великої любові, але через вагітність свого роду. Як джентльмен, не ви дівчата? Ні. Ви повинні подумати, що ваш голова першим. Після того, як шлюб є дуже важливим рішенням, з усіма супроводжуючими доповненнями після розлучення. Алімоні, зустрічі, подарунки та ін.

Я дзвонив Ніколя мій чоловік, хоча я вважаю його мій хлопець. Суддя за себе, тільки 27 років. І це вже добре побудовано: велика робота, любов спорту, інтелект, відмінне почуття гумору. Як ви втратите когось, як він? Все через привітність і наркозизм.

Це дратує, що Коля є образливим у всьому світі. Тепер він і дочка живе в іншому місті, тому він повинен піти до них один раз на місяць і половину. Побачити свою дочку. Я бачив її пару разів. вона нормальна дитина, але вона не любить її тато. Тексти пісень, а це означає: І вона дивиться на мене з таким вовком, що я навіть боїтеся уявити, що може виростити з неї. Дитина трохи більше п'яти років, і здається, що вона вже працює в виробництві, на ротаційній основі. Відсутня лише сигаретна алета.

Кумедна річ, Крістіна обдурила на Kole. Чи можна ви уявити? Малий, повний. Повністю незнімна в моді. Він надягає на деякі безформні куртки і підставки, жувальної гумки. Волосся брудні, це страшно. Як він падає на це?

р.

В першу чергу я просто не хочу потрапити в «різноманітні відносини». Ти можеш думати, що я був просто ревно, але я не був. Ви побачили його і розуміли. Але це не дасть їй право відійти від мене до Коля. Я також не хочу, щоб її грати на картку дитини. Так, дочка потребує тато, або, можливо, подумайте про наше минуле. Ні, що не буває.

І сказав Миколай, що я не переймав його і Христина зустріч теж часто. І це далеко не викопаний віск. Це принцип. Спочатку він відмовився, спробував сперечатися. Але через кілька днів він погодився і сказав, що не буде більше дзвінків. Просто запам'ятовування. Я сказав так.

І все було добре до одного дня ця безшумна дівчина прийшла до нашого міста. Звичайно, на бізнесі. Вона не мала одного, щоб залишити свою дочку. Увечері на території готелю було близько 6 років. Колей і я погодився провести час разом з телевізором. На дивані все було чудово. І є дзвіночок.

р.

Непристойна історія блювоти, плід, заспокійливий. Чи можна ви уявити більш патологічний акт? Половина години пізніше, вона прийшла до нас, подається за дитиною, як багаж в аеропорту. Займав таксі кудись швидко. Яка дешева претензія. В результаті ми витратили, що вечори, граючи маму з дивною дівчиною для мене.

Ви не хотіли б припустити, що дівчина не була приємною для мене. Але приготував вечерю і, в цілому, спробував мене краще вичавити з пуповинності. А що я відчуваю. На ніч, цей какуо прийшов до Кола знову і знову взяв її дочку. Моє дружелюбство приймало, що вони залишаються. Але я даю Крістіну читати його в очах, тому вона просто прогадала своє запрошення. І пішов вона.

Я ще маю спогади. І кожен раз я почав оцінювати прогрес у відносинах з Миколаєм. Ні. Я не скажу, і я знаю, що він просто боїться, щоб легітимізувати нашу любов. Він боїться шлюбу, бо він мав негативний досвід. Христина нагадує йому цього кожного разу.

Пелес Людина з ex і діти Але в чому мій недолік тут? Я не мій збочений! Я відкинувся від моєї істинної любові. Немає нічого, що я можу зробити це. Що робити в цій ситуації?

Подруга консультувала мене, щоб піти на ворожий казник і попросити її зробити суспензію або писання. Хоча це практикується в ситуаціях, де є любов, і його ex Kolya безумовно не любить. Може бути, ми повинні намагатися від своєї дочки. Я хочу, щоб побачити її рідше, тому що вона, насправді, це нитка, яка з'єднує їх з Христином.

Це буде приємно мати тест на батьківство. Небагато. Але Колі і його дочка, на жаль, мають багато спільного з зовнішнім виглядом. І вони очі однакові. Я зробив це довго.

Чи не є сім'я? Я його сім'я зараз. Я відчую це, я знаю його. Але ми серйозно захоплені зовнішніми обставинами, які не хочуть бачити нас разом. І в моєму розумінні він дуже сумний і несправедливий. Ми бажаємо звичайного щастя людини. Я вже знайшов шахту. І я, безумовно, не даю його нікому. Я буду боротися до кінця і що відбувається. Будь-який інший варіант просто не підходить мені.