20
Коли потрібно варити вечерю, візьміть кілограм цибулі і відправте в духовку, закуску тастер, ніж м'ясо.
Запечена цибулю в духовці В перший раз побував друг шахти. Вона є чудовим господинею і любить експериментувати з різними харчовими продуктами і приправами. Тому, кожен обов'язково спробує подавати аудиторію з незвичайною делікацією ручної роботи. І в цей час вінцева страва була цибулею.
Гості сидять на столі в очікуванні сюрпризу, оскільки молода господиня вистачало з кухні, що тримає прямокутну форму з високими сторонами. Вона посміхалася таємничо і кладе її створення на столі, від запаху і зовнішнього вигляду якого всі слиновані. Я не мав ідеї, що звичайний цибулю може виглядати так дивно!
Моя подруга любить цей овоч в будь-якій формі і готує різноманітні страви з неї. Наприклад, цибулю мариновані або смажені, торти з начинкою цибулю, пельмені з цибулею, ріпчастим супом і новинкою - Запечена цибулю в духовці.
Це не дивно, тому що вона все ще в дитячому садку загорнула половину цибулини, адже без цибулі вона не сидить на обід. Запечена цибуля в духовці - оригінальна закуска, яка добре виглядала на святковому столі. Я попросив мій друг для рецепта, і вона сказала мені все. Будь-який зацікавив, врахуйте.
інгредієнти
Підготовка
Запечена цибуля в духовці: редакційна порада Готова закуска подається на стіл гарячим правом в керамічній формі, в якій вона була запечена. Якщо у вас немає вільного часу, можна маринувати цибулю протягом декількох годин або навіть пропустити цей етап в процесі приготування страви. Без довгого маринування випікають цибулю в духовці також виявляються смачними.
р.
Я використовую для варіння цибулі в сковороді, обсмажування в рослинній олії або гетлі. Додаємо тільки щіпку солі і чорного меленого перцю. Я люблю цю страву дуже багато, але гості, на мій погляд, не повинні служити її: вона виглядає занадто звичайним.
Примітити ще одне - запечена цибулю в духовці. Виглядає в керамічній формі, і не соромно його покласти на святковий стіл перед гостями!
Гості сидять на столі в очікуванні сюрпризу, оскільки молода господиня вистачало з кухні, що тримає прямокутну форму з високими сторонами. Вона посміхалася таємничо і кладе її створення на столі, від запаху і зовнішнього вигляду якого всі слиновані. Я не мав ідеї, що звичайний цибулю може виглядати так дивно!
Моя подруга любить цей овоч в будь-якій формі і готує різноманітні страви з неї. Наприклад, цибулю мариновані або смажені, торти з начинкою цибулю, пельмені з цибулею, ріпчастим супом і новинкою - Запечена цибулю в духовці.
Це не дивно, тому що вона все ще в дитячому садку загорнула половину цибулини, адже без цибулі вона не сидить на обід. Запечена цибуля в духовці - оригінальна закуска, яка добре виглядала на святковому столі. Я попросив мій друг для рецепта, і вона сказала мені все. Будь-який зацікавив, врахуйте.
інгредієнти
- 7 середніх цибулин
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 2 ч.л. велика сіль
- 2 ч.л. цукру піску
- 1 ч.л. сушеного часнику
- 2 ч.л. мелена паприка
- 1 ч.л. ароматної трави суміш
- 0,5 ст.л. рафінованої соняшникової олії
- 0,5 пачки вершкового масла
- 2 великі голови часнику
- чилі
Підготовка
- Цибулю необхідно очистити, пончики знімають і нарізати на чотири шматки ножем. Візьміть скляну, керамічну або емальовану миску і складіть підготовлену цибулю в неї. , Україна
- Заливаємо сіль, паприка, перець, часниковий порошок і улюблені ароматні трави в чашу. Додаємо в цибулю соєвий соус і бальзамічний оцет. Заливаємо соняшникову олію в чашу і ретельно перемішуємо.
- Миска з цибулею повинна бути щільно покрита кришкою або обгорнути харчовою плівкою і покласти в холодильник, щоб маринувати вночі. Мариновані цибулі слід видалити з холодильника і знову перемішати.
- Виберіть красиву керамічну або скляну термостійку форму для випічки і змащуйте її соняшниковою олією. Покладіть всі цибулю в форму. Зріжте цілі голови часнику по всій і красиво розташуйте зверху цибулю.
- Ретельно посипати поверхню цибулі і часнику з цукром, щоб все покрито їх рівномірно і апетитно коричневим. Покласти в духовку, попередньо розігріти до 180 градусів, за 45 хвилин випікати. Після 45 хвилин випікаємо форму з духовки, викладаємо зверху цибулю нарізане масло і запікаємо блюдо ще 20 хвилин. Безкоштовно!
Запечена цибуля в духовці: редакційна порада Готова закуска подається на стіл гарячим правом в керамічній формі, в якій вона була запечена. Якщо у вас немає вільного часу, можна маринувати цибулю протягом декількох годин або навіть пропустити цей етап в процесі приготування страви. Без довгого маринування випікають цибулю в духовці також виявляються смачними.
р.
Я використовую для варіння цибулі в сковороді, обсмажування в рослинній олії або гетлі. Додаємо тільки щіпку солі і чорного меленого перцю. Я люблю цю страву дуже багато, але гості, на мій погляд, не повинні служити її: вона виглядає занадто звичайним.
Примітити ще одне - запечена цибулю в духовці. Виглядає в керамічній формі, і не соромно його покласти на святковий стіл перед гостями!
Оренда подіуму: як правильно вибрати та використовувати
Найнеприємніші риси Геміні, для яких всі вони капелюхи, хороші причини