Чоловік запропонував мені переїхати з ним, але встановити одну умову, я відчув некомфортний.

У кафе, де я побігла з перших крапель раптового, як якщо в липні, вниз, я відвертаю гарячу «Альпійський луг», дивився як квітень розширився, і згадував вихідні. Так, це було добре вихідні. Дуже приємно здивували, що дорослі діти з іншого шлюбу чоловіка приходили до ювілейного Або ж, з першого шлюбу.

Діти з іншої шлюбної слов'янки повели, коли близнюки були вісім років. І через два роки він приніс Олеся до будинку, який мав першу дочку. І болючі спогади про розлучення. Олеся припускала, що діти з іншої шлюбної Слави на поріг підліткового віку не будуть радувати новими «мамама» і «сестра».

Але реальність перевищила очікування: надлишок солі і перцю в борші замість зустрічі з хлібом і сіллю виявилося, щоб бути квіткою, а ягоди не взяли довго. Анімація і речі Олесіна Даша раптово зламала, десь зникла, потім зіпсували, і Олеся Роман і Руслан намагалися замінювати очі свого батька. Він отримав ірде, теж. Слава якось практично зламала, але Олеся переконала свою кохану, що витривалість допоможе.

П'ятий хлопець зрозумів, що мачуха ніколи не скаржаться на батька про них, трахаютьсяКожен раз Олеся чекав чергового сюрпризу від близнюків, вони відповіли ласощами на сніданок, нібито неперевершеним ходом до розчину важкого завдання, ідеї спільних проходів в природу, поїздки до цікавих місць... Правило "Ви камінь, і ви квітка в поверненні" поступово почали працювати. І Даша не лякався на всіх, не лякала - спільні столи, можуть дати назад і ніколи не зминулися... Я не знаю, що багато дітей та мами будуть разом. Але, як кажуть, не буде щастя, але нещастя допомогли.

Цього року вони зробили багато вишні. А Слава приніс родині дачі своїм батькам. Поки він і батько займався укладанням духової шафи (вони вирішили влаштувати справжню плиту з лаунжом на літньій кухні), Марти Алексеевною, Олеся і Даша готували обід і вечерю, а близнючки займалися збиранням вишні. І вони мали конкурс над верхом: хто б більше привертався до ягід на тонких кінчиках гілок.

... Кожен вибіг у саду, щоб кричати і розтріскувати. Русик несвідомий під дерево. А Рома була розмаїття в боці, його нога набрякла перед очима. Перелом перепаду.

В той час, як один прийшов до себе після стику, а інший після операції Олеся не залишила їх. Коли хлопчики відчували себе добре, вони розповіли про свою мачуха, що вони ніколи не будуть називати її "ви" і скажуть "це" про її знову. Вони просять Олеся прощити їх і дозволити їм зв'язатись з вами, бо вони добре пам'ятають матір'ю. У сім'ї не було нішого анотика. Це історія братів розповіли, коли вони давали батька і Олесу екскурсію по Середземномор'ї. Який друг! Ви не сказали слово!

Історія друзів ... дощ не підійшов. Накрито мішками і сміхаючими, група досить вологих дівчат перетворилася в кафе. Я зрозумів, що вони були друзями. Після замовлення спекотного бульйону, а потім кави з коньяком і тортами, дівчата говорять голосніше. Вони були найбільш серйозними і продуманими.

р.

- Вероніка, що неправильно? Гліб не прийшов? Або боротьба?
- Ні. І ви прийшли, і ви не борлися. Я просто не знаю, що робити ... Коли ми вперше зустрілися, я сказав, що я розлучився, і я підняла дочку. Він не розумів, і продовжить зустрітися. Я ніколи не попросив вас зустріти Ірину... І вчора він запропонував переїхати з ним.
- Ой! Прохолодити! Так це все реально... Вітаємо!

р.

- Небагато, - сказав Вероніка. Гліб зробив стан: Я повинен пересуватися окремо. Проживаю з батьками або з Пашаю, скажи, що він піклується про свою дочку. Він сказав, що мені не потрібно. діти іншого шлюбуй Я хочу мати дітей з вами...

Діти з іншого шлюбу: що ви думаєте? Настрій друзів різко змінився.

- Довга! Подаруй! Що таке амбаш! Так жити з ним, ви повинні відмовитися від дитини? А потім що? Тоді він відійде від батьків, від своїх друзів. Він зловживає, Ніка! Найгуманітніші дівчата жести неякісно. Вона була підтримана іншим:
- Якщо я дуже любила тебе, я тебе люблю. Отримай! Умови прискорили, щоб покласти те, що...

Пелес - О, дівчата, я не знаю, що робити. Я так щасливий всі ці тижні знайомства. І насичений, успішний. Чим довше жити з батьками?
до Цей Гліб є темним конем. Поставляючи дитину чоловіка? Ірочка, по дорозі, людина. вона відчуває, вона відчуває. І той факт, що її мама залишає її, може пом'якшити долю дівчини.

- Приходьте до ваших почуттів, Таня! - Я не вирішив нічого ще. Фольк, який поділився з вами! кинувся вексель на столі і стрибнув в дощ. Дівчата були тихими, кожен завантажив повідомлення на телефоні.

І я сидів, що сталося. Як буде Вероніка вирішить не тільки свою долю? Якщо ви хочете жити з ним? Що ви думаєте?