30
Коли немає часу, але хочеться їсти щось гарячим, просто оберніть начинку в лаваші і відправити в духовку.
Я приготував мій улюблений на сніданок сьогодні. фаршированій Насправді це просто рулон з смачною начинкою, який можна змінити в залежності від того, що міститься в холодильнику. Я дуже люблю ці ранкові страви! Що я зробив, я покажу пізніше в статті.
202982 Р
Краса цієї страви полягає в тому, що начинка для неї може бути приготована буквально з будь-яких продуктів. Головне, що лаваш тонкий, і соус, який вам подобається і гармонізує добре з іншими інгредієнтами. Дякуемо!
інгредієнти
Підготовка
Натілена лаваш: редакційна консультація При бажанні лаваш можна посипати кунжутом або будь-яким іншим насінням. Я також рекомендую експериментувати з наповненням та додаванням будь-якого іншого м’яса замість яловичини. Якщо ви хочете отримати більш раціональну страву, ви можете скористатися вареною куркою. Також рекомендую додати свіжі овочі, такі як болгарський перець і помідори.
Я люблю страви лаваші, так як вони швидко готують і дозволяють втілити в життя будь-які кулінарні фантазії. Крім того, можна зробити як солоні, так і солодкі ласощі. Тут, наприклад, цікавий варіант закуски з сиром і грибами - ролині з лаваші. Я варила страву особисто, тому я блюз для рецепта!
Рецепт сердечної гіпсової шавари поділився своїм колегою Анастасія Чубар. Я люблю цей варіант, оскільки він має несподіваний інгредієнт, який є кабачки. Бажаєте спробувати приготувати таку страву?
р.
Я також припускаю увагу до рецепта лази «Наполона» від лаваша. Якщо ви не встигли зробити оригінальний десерт, це для вас!
Розкажіть мені, ви часто варите лаваш?
202982 Р
Краса цієї страви полягає в тому, що начинка для неї може бути приготована буквально з будь-яких продуктів. Головне, що лаваш тонкий, і соус, який вам подобається і гармонізує добре з іншими інгредієнтами. Дякуемо!
інгредієнти
- 1 тонкий прямокутний лаваш
- 100г твердий сир
- 100г кукурудзи
- 50-70г морква
- 50-70г капуста
- 1 яєчний жовток
- соуси
- Зелена
Підготовка
- Перш за все, можна сміливо ввімкнути на духовку так, щоб вона прогрівалася часом, лаваш готовий. Встановити температуру при 180 або 200 градусах.
- Потім повністю викладають лаваш і змастити його соусом. Можна взяти суміш майонезу і кетчупу або будь-якого іншого готового соусу. У моєму випадку була суміш кисло-солодкого соусу і майонезу. Потім кладуть на моркву лаваш, натирають на великій тертці, і засихають капусту.
- Подрібнити зелену цибулю або зеленню, також покласти її на лаваш. Далі натрієвий на великому тертому сирі і нарізаний кубом кукурудзи або будь-яким іншим м'ясом.
- Обприскувати сир і паста на лаваші, потім розкачати її в щільному рулоні. Потім змащуйте рулон збитим білим яйцем і надішайте в духовку протягом 10-15 хвилин. Все мудрість!
Натілена лаваш: редакційна консультація При бажанні лаваш можна посипати кунжутом або будь-яким іншим насінням. Я також рекомендую експериментувати з наповненням та додаванням будь-якого іншого м’яса замість яловичини. Якщо ви хочете отримати більш раціональну страву, ви можете скористатися вареною куркою. Також рекомендую додати свіжі овочі, такі як болгарський перець і помідори.
Я люблю страви лаваші, так як вони швидко готують і дозволяють втілити в життя будь-які кулінарні фантазії. Крім того, можна зробити як солоні, так і солодкі ласощі. Тут, наприклад, цікавий варіант закуски з сиром і грибами - ролині з лаваші. Я варила страву особисто, тому я блюз для рецепта!
Рецепт сердечної гіпсової шавари поділився своїм колегою Анастасія Чубар. Я люблю цей варіант, оскільки він має несподіваний інгредієнт, який є кабачки. Бажаєте спробувати приготувати таку страву?
р.
Я також припускаю увагу до рецепта лази «Наполона» від лаваша. Якщо ви не встигли зробити оригінальний десерт, це для вас!
Розкажіть мені, ви часто варите лаваш?
Туристична таємниця логіки та уважності, яка можлива тільки для найзручніших.
Мама раптом повернула додому з-за кордону, і зараз вона хоче, щоб продати свою бабуся квартиру.