18
Діліген господиня поділився рецептом для очищення туалету, в туалеті тепер можна розглянути відображення
Я часто зустріти старі санвузли з поверхнями, пожовтими від нальоту і іржі. Перевірені народні методи повинні бути використані для знищення специфічного забруднення. Я був сподіватися, що в моїй приватній квартирі я б не доглядав. Але коли я купив власний будинок, я повинен подумати, флушНе було грошей на капітальний ремонт, і я дійсно хотів освіжити туалет. Я дуже корисний для мене!
Повернутися до колишніх чистоти туалету допоможе спеціальні дезінфікуючі засоби, доступні на кожному етапі. І ви можете показати винахідливість і використання доступних засобів.
Як я можу очистити туалет?
Сік лимона також допоможе видалити свіжий наліт на емальовану поверхню туалету. Аромат Citrus буде служити замість свіжого повітря. Для підвищення ефекту сік лимона можна змішати з оцтом. Рідина повинна наносити на пляму, дати її про годину часу розчинити наліт, а потім змити чистою водою. Відомий Coca-Cola здатний еродувати не тільки стіни шлунку і їжі, але і вапняні відкладення і сліди іржі на туалеті. Пити воду поверхню кілька разів з перервами до повного змивання бруду.
Перетворювач іржі (WD-40) допоможе зняти іржаві зливи з туалету. З розпилювача потрібно промити на плямі, почекати десять хвилин, а потім змити губкою з миючим засобом і промити туалет. Зубна паста може очистити емальовану поверхню туалету. Таким чином, не кидають розірвану або невідповідну пасту в сміття, але знайти ще одне використання для неї. Виріб необхідно нанести на брудну пляму і залишити на 10 хвилин, після чого натерти її пензлем і змити чистою водою. Зубний порошок можна використовувати для того ж призначення. Речовина повинна рубати унітаз, дати час розчинити наліт, а потім змити чистою водою.
Якщо ви спробуєте, ви можете повернути блиск навіть дуже старий туалет і не доведеться витрачати гроші на придбання нового!
Повернутися до колишніх чистоти туалету допоможе спеціальні дезінфікуючі засоби, доступні на кожному етапі. І ви можете показати винахідливість і використання доступних засобів.
Як я можу очистити туалет?
- Спробуйте використовувати кетчуп, проте, з дуже сильною нальотою він не справляється. Я пам'ятаю другу шахти змащують її кетчупом перед очищенням туалету. Половина години пізніше вона змивається соусом і прогулялася по емалі з жорсткою губкою - унітаз приглушений!
- Вингар розчиняє вапняні відкладки. Необхідно обробити плями на унітаз з звичайним оцтом, після 15 хвилин натирати забруднені місця жорсткою губкою і полоскати чистою водою. Якщо ви не досягнете бажаного результату, спроба повторити. Або покласти оцет в туалеті і залишити його на ніч - все повинно бути змивається вранці.
- Соду з оцтом є потужним поєднанням речовин, які знищують вапняні плями. Необхідно обприскувати оцет на поверхні туалету і посипати щільно соди. Після 15 хвилин суміш необхідно ретельно натерти і залишити на ще півгодини. Потім промиваємо бруду чистою водою.
- Сода золи і оцет ефективно знімати наліт іржі з туалету. Порошок необхідно густо посипати на поверхні туалету і залишити на годину. Потім потрібно акуратно обприскати оцтом з обприскувачем на соди золи так, щоб відбувається гасіння реакції. Після процедури туалет змивається великою кількістю води.
Сік лимона також допоможе видалити свіжий наліт на емальовану поверхню туалету. Аромат Citrus буде служити замість свіжого повітря. Для підвищення ефекту сік лимона можна змішати з оцтом. Рідина повинна наносити на пляму, дати її про годину часу розчинити наліт, а потім змити чистою водою. Відомий Coca-Cola здатний еродувати не тільки стіни шлунку і їжі, але і вапняні відкладення і сліди іржі на туалеті. Пити воду поверхню кілька разів з перервами до повного змивання бруду.
Перетворювач іржі (WD-40) допоможе зняти іржаві зливи з туалету. З розпилювача потрібно промити на плямі, почекати десять хвилин, а потім змити губкою з миючим засобом і промити туалет. Зубна паста може очистити емальовану поверхню туалету. Таким чином, не кидають розірвану або невідповідну пасту в сміття, але знайти ще одне використання для неї. Виріб необхідно нанести на брудну пляму і залишити на 10 хвилин, після чого натерти її пензлем і змити чистою водою. Зубний порошок можна використовувати для того ж призначення. Речовина повинна рубати унітаз, дати час розчинити наліт, а потім змити чистою водою.
Якщо ви спробуєте, ви можете повернути блиск навіть дуже старий туалет і не доведеться витрачати гроші на придбання нового!
Знаки зодіаку, які підходять для приготування гаманця, адже в травні вони будуть щасливі гроші
Цього року я розповіли про своїх дітей не приїхати до мене за Великодню, адже це вже не здорово підготуватися до свята.