28
Вибір дійсно складних головоломок, які так само люблять штовхання для мозку, перевірте себе.
Для дорослих потрібні складні головоломки не менше цікавих школярів. Після всього, в юному віці кожен регулярно завантажує мозок в процесі навчання, постійно відкриває щось нове і розвиває. Але дорослі часто помирають в рутину, перестають використовувати мозок при правильній інтенсивності.
Сьогодні редакція. "Сайт" пропозиція 4 дивнийй Чи можна впоратися з кожним з них без використання відключень? Спробуйте знайти відповіді досить швидко, щоб оцінити, наскільки легко ви можете вирішити такі завдання.
Комплексні головоломки для дорослих
Поради та відповіді на головоломки
Покажіть мені, якщо ви можете з'ясувати його. дивний І як важко вони здаються. Також вирішуйте хитрі головоломки, які можуть загадувати будь-яку особу. А також боротися зі складними математичними прикладами середньої школи.
Сьогодні редакція. "Сайт" пропозиція 4 дивнийй Чи можна впоратися з кожним з них без використання відключень? Спробуйте знайти відповіді досить швидко, щоб оцінити, наскільки легко ви можете вирішити такі завдання.
Комплексні головоломки для дорослих
- Відомий, що для смартфона з корпусом, покупець повинен сплатити $ 210. Хоча смартфон коштує дорожче, ніж справа за $ 200. Скільки коштує єдиний чохол? Подумайте перед тим, як вам потрібно відповісти.
- Є числова послідовність, яка повинна бути розширена: 4, 5, 7, 11, 19, X. Чи можна ви розібратися, яку кількість писати замість "X", щоб не розбити логіку чисельної послідовності?
- У саду є ряд квітів і декількох бджіл. Маленька дочка садівника помітила, що якщо на кожній квітці сидять два квітки, залишаться порожніми. Якщо на кожній квітці сидить одна бджільниця, два бджоли не будуть квіти. Скільки квітів і бджіл там в саду?
- Ви, ймовірно, бачили вашу останню проблему в попередній перегляд. Є 5 дітей: 4-річний Іван, 5-річний Аліна, 6-річний Марина та 5-річний Данил. Як старий друг Артем?
Поради та відповіді на головоломки
- Багато людей поспішають відповісти на те, що вартість справи $ 10. Але це не випадок, тому що смартфон обійдеться 210 – 10 = 200 доларів. І різниця між гаджетом і корпусом буде тільки 200 - 10 = 190 доларів, хоча в умовах це повинно бути 200 доларів. І тому, що смартфон коштує $ 205, і справа вартість покупця тільки $ 5. Далі все підійде. 457680
- Уважний зчитувач помітить, що кожен номер в послідовності збільшується за рахунок збільшення числа. Перший чотири збільшений на один і отримав 5, потім п'ять збільшених на два і ми отримали 7. На основі тієї ж логіки, 8 було додано до 11, щоб отримати 19. Так наступний зріст буде 16. Далі 19 + 16 = 35. А потім послідовність це: 4, 5, 7, 11, 35.
- Від умов ми розуміємо, що бджільці більше ніж квіти. Але якщо кількість бджіл ділиться на 2, то буде ще 2 квіти. Якщо кількість квітів х, кількість бджіл - х + 2. Далі (x + 2) ÷ 2 + 2 = x. Хенце 0.5 x + 1 + 2 = x. Далі x 0.5 x = 3. Так х = 3 × 2 = 6. І якщо у нас 6 квітів, то бджоли 6 + 2 = 8.
- Відповідь насправді досить проста. Кожна дитина стара, як листи в ім'я. Наприклад, Іван має чотири листи і чотири роки. Цей візерунок зберігається в усіх інших випадках. Тому власник назви «Артем», очевидно, 5 років.
Покажіть мені, якщо ви можете з'ясувати його. дивний І як важко вони здаються. Також вирішуйте хитрі головоломки, які можуть загадувати будь-яку особу. А також боротися зі складними математичними прикладами середньої школи.
Моя сестра скаржаться на життя і все одно відмовляється від матері, але пам'ятаю, як це було.
Багато років Я підтримую свою дочку, але вона навіть не намагається підтримати себе, тому я вирішив мати серйозну розмову.