Швидкий рецепт шоколадних тортів, з яких діти будуть радувати

Якщо ваші діти хочуть взяти участь в хлібопекарських тортах, можна скористатися рецептом оригінального шоколадного Великодня тесту без використання дріжджів. Шоколадні кондитерські вироби Приготований досить швидко у порівнянні з традиційним рецептом, і його дивовижний смак обов'язково сподобається молодим помічникам.

В перший раз я мав використовувати цей рецепт, коли моя дочка знялася на мене, бо я запекла Великодні торти без її залучення. У цей день я скористався моментом, коли Дашенка була в дитячому садку, а спокійно приготувала пасту для себе.

Коли маленька дівчина побачила готові торти, вона почала торкнутися так гірко, що пообіцяла за допомогою її приготування «спеціальні дитячі торти, які запечені тільки з дітьми». І так як вона любить шоколад, мені довелося швидко знайти рецепт для тіста какао.

Моя дочка була щаслива, коли ми випікаємо разом. Ви повинні побачити, як важливо, вона була дегустація своєї ручної роботи. Поділіться рецептом, напишіть його вниз.

інгредієнти
  • 1 ст.л. вищого борошна
  • 1 ст. какао порошок (з гіркою)
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. соди (випадання лимонним соком)
  • 100г вершкове масло
  • 4 ст. цукру піску
  • 100 мл свіжого молока
  • 1 пакет ванільного цукру
  • родзинки, цукерки або цитрусові пілінги

Шоколадні кондитерські вироби: приготування
  1. Змішайте розсіяне борошно з какао-порошком. Борошно можна просіяти 2-3 рази: чим більше він насичений киснем, тим повітряніше тісто вийде. Дуже важливо підібрати якісний какао-порошок, потім Великодній торт виявиться красивим шоколадним кольором.

2. У мисці поламайте яйця, залийте всі цукрові пісок там, додайте ванільний цукор і збийте міксером, щоб сформувати однорідну пишну масу. Не можна перебити яйця, тому що після випікання виявиться дуже щільно і щільно.
  3. Залийте до збитих яєць теплим маслом та молоком. Дуже гарячі інгредієнти можуть викликати яйця в рулон (вони просто відварити), і тісто буде зіпсуватися. Стирайте масу міксером.
  4. Потім додаємо випічку соди (або розпушувач). Ви можете виділяти соду оцтом, але так як тістечка призначені для дітей, краще зробити її лимонним соком. Дивитися все. Заливаємо суміш борошна з какао і ретельно перемішуємо ложкою або шпателем. Вона повинна бути однорідною масою без грудей.

5. Додаємо до родзинок тіста, зесту або цукерок. Це на свій розсуд і за бажанням дітей. Також можна покласти шматочки шоколаду в тісто. Візьміть три паперові прес-форми для випічки тортів діаметром 7 см і залийте їх до половини шоколадним тісто. Можна використовувати інші форми, доступні на кухні, тільки їх необхідно змащувати маслом.
  6. Поставте запікану в опалювальну до 170 градусів духовку близько 1 години. Готовність тістечок слід перевірити дерев'яною паличкою або мечем. Готові торти поливають плавленим шоколадом в водяній бані і красиво оформлені. Ви можете покрити тістечка з темним або білим шоколадом, який віддає перевагу тому.

7. Нехай шоколадна глазур заморожує, а потім насолоджуватися разом з дітьми чудовими манжетами з ніжним смаком і тонким ароматом какао!

Веб-сайт

Спробуйте приготувати таку пасту з дітьми: вони будуть дуже цікаві і обструктивні. У такий час є ще більша родина! Шоколадні манжети можна запікати в будь-який час, не тільки для Великодня. Що чекати так довго на смачний десерт?