589
Зараз це знайомий елемент сервісу. Ви зателефонуєте номер телефону, який вам потрібно, і милий жіночий голос інструктує вам, на які кнопки, щоб натиснути, щоб нарешті отримати необхідну інформацію.
І почався в наших палестинах тридцять років тому. На початку 80-х рр. у Москві за зимові канікули привозили своїх дітей. Відносні, які припинили відвідувачів, самі пішли відпочивати від столиці, залишаючи ключі до родичів.
З осені дупа, батько рудента вирішив забронювати квитки додому наступного дня і набрати бажаний номер. Він почув механічні голоси, «Ви сказали залізничний квиток». З метою підвищення сервісу, наше бюро переключилося на автоматизоване отримання замовлень від громадськості. Будь ласка, відповімо на кожне питання коротко і точно після того, як слово «відправляється».
А потім безперервний потік дуже необхідних питань – детальна адреса, ім'я, прізвище, дата, номер поїзда тощо. Про п'яте питання, папа Ігоря вушка. І пішов стрічка попереду. Він знову занурився. Я отримав його. Я отримав на десяте питання і почав знову. Він божевільний. Поверніть телефон. Я сидів там мислення. Я не хочу витрачати час на купівлю квитків. Це один. І другий – викривлення покраїнскей. Як це зробити і я не можу?
І Ігор був відомий як ґрунтовний чоловік. Так він назвав знову і записав всі питання на стрічку. Тоді я написав всі відповіді. Після того, як знову зв'язався в офіс замовлення, коротко і точно відповідає всі питання.
Повністю законної гордості, може похвалитися дружиною. І в п'ять хвилин дзвіночки. Ігор забирає телефон. Зателефонуйте з того ж бюро і скажіть, що вони перевірили нову «достойну» систему на четвертий день. Він був першою особою, щоб відповісти на всі питання. І після паузи, вони дивують, як він зумів це зробити.