Історія жінки, яка лікує своїх онуків з сметаною, збереженням делікатесів для незнайомців

Я хотів би подумати, що я мав Складання мами. Але тоді я зустрів Альена. Ми використовуємо для роботи в одному офісі і часто поспілкуються про все, немовляючи обід з лотків. Я дізнався про всі проблеми особистого життя колеги. Найголовіші з них завжди були її матір'ю. Чому і які не поділилися родичами, я розповідаю в сучасному статті.

Мати вкрадена Аліна щаслива в шлюбі: вона має чудовий люблячий чоловік і два діти. Ця жінка, здається, в змозі зробити абсолютно все. Вона вправляється працювати, і працювати з дітьми, і готувати смачно, і тримати будинок чистим. Супержінка, немає іншого способу!

Завжди проблема з цими історіями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Alena не приховує свого скелета в шафі. Я маю дивну маму. Якщо ви побачили її, ви зрозуміли. й

Проблема в тому, що Наталя Андріївна абсолютно не зацікавлена в спілкуванні з родичами. Вона ледь бачить своїх онуків. Він забуває, що його бабуся до тих пір, поки вони зустрічалися знову.

У той же час мати Альена готовий зробити все для незнайомців. Вона може легко дати її другу дитину, вона була просто купила для своєї дочки, якщо вона прийшла до відвідування. Дівчина не може йти додому порожнім! Наталя Андріївна подарувала все без проблем, якщо хтось знає необхідну допомогу. Але вона легко жертвує потреби своєї сім'ї.

Не помітив, що її поведінка знищила стосунки з чоловіком і дочкою. Не дивно, що чоловік подав за розлучення. Альена непросто жити з такою матір'ю. Але вона використовується для того, що для її матері вона не найдорожча людина в світі.

Наталя Андрєєвна тримала всіх гостей. Вона може легко давати побутовим особам не дуже свіжі продукти харчування. Не скидати їжу! Жінки завжди скаржаться про брак грошей, щоб врятувати все. Але коли прийшов на день народження друга або колеги, гроші завжди там.

р.

Вона навіть випечений торти в домашніх умовах. Не мій чоловік і дочка, але друзі і знайомства. З часом Альена звикла до неї. І пішов з дому батьків, одружився і мав дітей. Вона була точною протилежністю її матері.

Що неправильно з мамою Альена? Не часто говорять про неї. Але коли вони роблять, щось дивне. Нещодавно Альена відвідала маму зі своїми дітьми: «Мати запропонували дитячу пасту і смажену ковбасу. Я помітив, що ковбаса була стелена, тому я відмовилася. Моя мама почала гасити себе, що нічого не було. й

Але якось Аліна прийшла до неї без попередження і побачили, що на кухні бенкет для всього світу. Блюбер, смажене м'ясо, деякі салати, і є торт в духовці. Про нас Алена просто ліва безшумно. Вона використовувалася для того, щоб зробити її дуже сердитися, але зараз вона намагається не звертати увагу на це.

Це просто її мама спіймана її зіпсована їжа знову, так само як коли вона була дитиною. Я не доглядаю, якщо діти отруюються. Хто повинен їсти залишки колишньої розкоші!

Я слухаю історії Олени і дива: що невірно з матір'ю? Чому вона діє, якщо вона не піклується про свою сім'ю? Вона вважає, що її мати має деякі проблеми психічного характеру. Вона не отримує молодших, і її поведінка отримує щоденно.

Алена про повну лімітацію спілкування матері та її дітей. Вона вважає, що бабуся не може впливати на онуки найкращим чином.

Я дивлю, що ви будете робити в місці Альени.