Я руку над рецептурою моєї мами «Тройка» для розбризкування троянд, навіть з тушкованої троянди отримає ріжучий з корінням

Ви хочете перетворити свій сад в клумбу? Чи знаєте ви, як принести ідеї до життя, адже розсада троянд не дешева? Я можу розповісти вам, де можна отримати живці: попросіть своїх друзів, щоб подарувати вам міцні букети троянд, які будуть дарувати їм найближчим часом. Це троянди, які зроблять вас красивими. І як виростити троянду з різання в домашніх умовах, я розповість вам. Не хвилюватися, мій шлях вкорінення пожвавить будь-яку троянду.

6018961

Редакція "Сайт" Поділіться з вами простим, але ефективним способом.

Вперше в ефективності цього рецепта для висихання ріжучих, я переконаний близько десяти років тому, коли я був ще підліток. Я дуже сподобалося хлопчика в паралельному класі, мій перший невинний любов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Щоранку я змінив воду в вазі, посипавши листя щодня і акуратно випрямляв пелюстки на отворі троянди. Але через кілька днів квіти почали розплавляти недорогий. І не було нічого, що я міг це зробити. «Мама, будь ласка, відкинути троянди, або моя рука не підніме!» Я попросив, майже плачу, і дав їй все, що залишилося один раз гарного букета. Моя мама думала про щось і ліве мовно.

місяць і половина пропущена, і мій мама назвав мене в сад: «Діти і показати щось!» І привів мене до коробки акуратних ріжучих: «Будь ласка, кажу мені, де хочеться висадити білі троянди? Я хотів: «Мама, як ти це?» Про її експеримент.

Мами рецепт "Трипле" для розростання троянд УВАГА! Я даю за моїм мамам рецептом для розбризкування троянди. Навіть тушкована троянда зробить ріжучим корінням.

Приготувавши розчин наступним чином: за 1 ч. золи я беремо чайну ложку меду і 2 ч.л. соку алое, залийте 120 мл розчинної води і струшіть до однорідної рідини. Все правильно, чарівна суміш готова! Потім в цьому поживному розчині потрібно знизити підготовлені живці, щоб вони відновили і приїдуть до життя.

Як варити живці:
  1. Вибираємо бажану площу стебла. Не повинно бути більше половини жорсткості, виглядати здорово і мати живі листя.
  2. Залиште 3 до 5 бутонів, тому що дуже короткі ріжучі не будуть працювати. Наріжте зверху рівномірно і ближче до верхньої нирки. На дні обрізаємо стебло тонко, відступаємо 1 см від нижньої нирки. Зріз під гострим кутом дозволить максимально збільшити площу всмоктування поверхні.
  3. На дно ріжучих, всі хребти і листя знімаються, а верхні листи просто укорочують. Це допоможе зберегти більше вологи всередині, а майбутні рослини не висихають.

Як варити живці:
  1. Нарізки кладуть в зручну ємність і заливають до середини стебла харчовою сумішшю. Він зазвичай займає половину дня для різання, щоб отримати міцність.
  2. Перед посадкою нижня секція обробляється спеціальними засобами для активації кореня.
  3. Після стимулювання ріжучі висаджують в горщики, наповнені грунтом, що багата гумусом. Нижні бутони покривають грунтом, а листя і верхні бутони залишаються вільними.
  4. Порізки необхідно покрити скляною банею або обрізаною пластиковою пляшкою і покласти на корінь в затінене місце.
  5. Грунт необхідно періодично змочити і провітрювати живці. Троянди візьмуть на 1 до 2 місяців, щоб корінь.
  6. Рослина повинна бути покрита може до появи першого бутона.
  7. Коли починаються надійні коріння, живці можна висаджувати на клумбі або покласти замість горщика. р.

Роки минулі, дитинка любить зануритися, а троянди все ще цвітуть і дарують мені незабутні спогади! Ми сподіваємося, що цей метод допоможе виростити троянду з живців в домашніх умовах. Успіхів!