12
Я руку над рецептурою моєї мами «Тройка» для розбризкування троянд, навіть з тушкованої троянди отримає ріжучий з корінням
Ви хочете перетворити свій сад в клумбу? Чи знаєте ви, як принести ідеї до життя, адже розсада троянд не дешева? Я можу розповісти вам, де можна отримати живці: попросіть своїх друзів, щоб подарувати вам міцні букети троянд, які будуть дарувати їм найближчим часом. Це троянди, які зроблять вас красивими. І як виростити троянду з різання в домашніх умовах, я розповість вам. Не хвилюватися, мій шлях вкорінення пожвавить будь-яку троянду.
6018961
Редакція "Сайт" Поділіться з вами простим, але ефективним способом.
Вперше в ефективності цього рецепта для висихання ріжучих, я переконаний близько десяти років тому, коли я був ще підліток. Я дуже сподобалося хлопчика в паралельному класі, мій перший невинний любов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Щоранку я змінив воду в вазі, посипавши листя щодня і акуратно випрямляв пелюстки на отворі троянди. Але через кілька днів квіти почали розплавляти недорогий. І не було нічого, що я міг це зробити. «Мама, будь ласка, відкинути троянди, або моя рука не підніме!» Я попросив, майже плачу, і дав їй все, що залишилося один раз гарного букета. Моя мама думала про щось і ліве мовно.
місяць і половина пропущена, і мій мама назвав мене в сад: «Діти і показати щось!» І привів мене до коробки акуратних ріжучих: «Будь ласка, кажу мені, де хочеться висадити білі троянди? Я хотів: «Мама, як ти це?» Про її експеримент.
Мами рецепт "Трипле" для розростання троянд УВАГА! Я даю за моїм мамам рецептом для розбризкування троянди. Навіть тушкована троянда зробить ріжучим корінням.
Приготувавши розчин наступним чином: за 1 ч. золи я беремо чайну ложку меду і 2 ч.л. соку алое, залийте 120 мл розчинної води і струшіть до однорідної рідини. Все правильно, чарівна суміш готова! Потім в цьому поживному розчині потрібно знизити підготовлені живці, щоб вони відновили і приїдуть до життя.
Як варити живці:
Як варити живці:
Роки минулі, дитинка любить зануритися, а троянди все ще цвітуть і дарують мені незабутні спогади! Ми сподіваємося, що цей метод допоможе виростити троянду з живців в домашніх умовах. Успіхів!
6018961
Редакція "Сайт" Поділіться з вами простим, але ефективним способом.
Вперше в ефективності цього рецепта для висихання ріжучих, я переконаний близько десяти років тому, коли я був ще підліток. Я дуже сподобалося хлопчика в паралельному класі, мій перший невинний любов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Щоранку я змінив воду в вазі, посипавши листя щодня і акуратно випрямляв пелюстки на отворі троянди. Але через кілька днів квіти почали розплавляти недорогий. І не було нічого, що я міг це зробити. «Мама, будь ласка, відкинути троянди, або моя рука не підніме!» Я попросив, майже плачу, і дав їй все, що залишилося один раз гарного букета. Моя мама думала про щось і ліве мовно.
місяць і половина пропущена, і мій мама назвав мене в сад: «Діти і показати щось!» І привів мене до коробки акуратних ріжучих: «Будь ласка, кажу мені, де хочеться висадити білі троянди? Я хотів: «Мама, як ти це?» Про її експеримент.
Мами рецепт "Трипле" для розростання троянд УВАГА! Я даю за моїм мамам рецептом для розбризкування троянди. Навіть тушкована троянда зробить ріжучим корінням.
Приготувавши розчин наступним чином: за 1 ч. золи я беремо чайну ложку меду і 2 ч.л. соку алое, залийте 120 мл розчинної води і струшіть до однорідної рідини. Все правильно, чарівна суміш готова! Потім в цьому поживному розчині потрібно знизити підготовлені живці, щоб вони відновили і приїдуть до життя.
Як варити живці:
- Вибираємо бажану площу стебла. Не повинно бути більше половини жорсткості, виглядати здорово і мати живі листя.
- Залиште 3 до 5 бутонів, тому що дуже короткі ріжучі не будуть працювати. Наріжте зверху рівномірно і ближче до верхньої нирки. На дні обрізаємо стебло тонко, відступаємо 1 см від нижньої нирки. Зріз під гострим кутом дозволить максимально збільшити площу всмоктування поверхні.
- На дно ріжучих, всі хребти і листя знімаються, а верхні листи просто укорочують. Це допоможе зберегти більше вологи всередині, а майбутні рослини не висихають.
Як варити живці:
- Нарізки кладуть в зручну ємність і заливають до середини стебла харчовою сумішшю. Він зазвичай займає половину дня для різання, щоб отримати міцність.
- Перед посадкою нижня секція обробляється спеціальними засобами для активації кореня.
- Після стимулювання ріжучі висаджують в горщики, наповнені грунтом, що багата гумусом. Нижні бутони покривають грунтом, а листя і верхні бутони залишаються вільними.
- Порізки необхідно покрити скляною банею або обрізаною пластиковою пляшкою і покласти на корінь в затінене місце.
- Грунт необхідно періодично змочити і провітрювати живці. Троянди візьмуть на 1 до 2 місяців, щоб корінь.
- Рослина повинна бути покрита може до появи першого бутона.
- Коли починаються надійні коріння, живці можна висаджувати на клумбі або покласти замість горщика. р.
Роки минулі, дитинка любить зануритися, а троянди все ще цвітуть і дарують мені незабутні спогади! Ми сподіваємося, що цей метод допоможе виростити троянду з живців в домашніх умовах. Успіхів!
Щільність пластика, але виглядає фантастично: секрети молоді 57-річної Полини Порізкова
Доктор Комаровський розповів про те, як харчуватися у віці цвітіння для підтримки міцності та молоді