Я дуже складний день неодмінно збережу цей соковитий салат, я послужу непровітаним гостям.

Якщо ви втомилися протягом дня і хочете щось світло у всіх сенсах, але дуже смачно, рекомендуємо салат з капустою і курячим груди. Приготування легко, швидко. І це лікування не буде коштувати всі гроші в світі.

Салат з капустою та курячим грудьм Я дуже складний день неодмінно збережу цей соковитий салат, я послужу непровітаним гостям.

Власне, капуста не дуже капуста. Ми просто використовуємо для того, щоб записати його в Пекін. Біла капуста дуже корисна. Але за грамотними джерелами Пекінська капуста перевершує білу капусту. Має два рази більше вітамінів, мінералів і мікроелементів.

Вітаміни В необхідні для нормального функціонування нервової системи, здоров'я шкіри і волосся. Імунність посилює вітамін С, а вітаміни А і Е важливі не тільки для підтримки гарного зору, нормалізують функціонування важливих систем організму.

Я дуже складний день неодмінно збережу цей соковитий салат, я послужу непровітаним гостям.

Мінерали кальцію, магнію, натрію, фосфору та мікроелементів заліза, марганцю, міді та цинку також мають велике значення для всіх систем і органів. Пекінська капуста корисна практично для всіх, і ви можете включити її в раціон майже щодня. Але пам'ятайте, що все потребує міри.

Починаємо готувати салат з капустою і курячим грудьми. Дякую за відео рецепт Azu Gevorgyan, ви можете натиснути на посилання і побачити всі етапи приготування.

3610Р. 4200Р.

Інгредієнт:
  • 400г Пекінська капуста
  • 500г курячий груди
  • 4-5 ст.л. солодкої кукурудзи
  • 5-6 кільця консервованих ананас
  • 3-4 ст. майонезу
  • 3-4 ст.л. л рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. З самого початку ви будете подбати про груди. Необхідно загорнути в плівку і перефарбувати на одну сторону. Потім перець ( суміш перців дуже добре для цього) і злегка солі, ця операція виконується з двох сторін.
  2. Ви заливаємо масло на нагрітій сковороді, нехай її прогріваємо, і виводимо груди. Поспішайте по обидва боки до іржі скоринки. Ваше свято необхідно охолодити. Я дуже складний день неодмінно збережу цей соковитий салат, я послужу непровітаним гостям.

До речі, можна взяти індичку. У цьому випадку перед обсмаженням ми радимо 20-30 хвилин, щоб маринувати його при кімнатній температурі в розтертому ківі. Ваше свято не буде сухим.

3. Капуста ріже через зростання листя в досить великих смужках, близько півтора сантиметрів широка. Коли грудина досить холодна, вирізати її в тонких смужках.
  4. Розділіть підготовлені інгредієнти в два і починайте прокладку салату в шарах на плоскій страві. Послідовність шарів може бути довільним, але ми побачили, що запропоноване замовлення допомагає розкрити смак кожного виробу. Експеримент, якщо ви хочете. Я дуже складний день неодмінно збережу цей соковитий салат, я послужу непровітаним гостям.

5. Покладіть половину капусти вниз. Маленька сіль, або не можна солити. За допомогою мішка для приготування ви чуєте капусти шаром з майонезною сітку.
  6. Тепер шар половини зрізаного груди. Потім ви викладаєте половину порції кукурудзи, виріжте три ананасові кільця в неї в середні шматки. І ви повторите в тій же послідовності шари інших інгредієнтів.

Про майонез Так, про майонез. Ви можете зробити це самостійно. Потім ви будете знати напевно, що немає ароматних підсилювачів, загусників, консервантів в соусі. І це майонез не шкідливий.

Для цієї кількості салату досить майонез з одного жовтка, 100 мл рафінованої рослинної олії, одну або дві чайні ложки гірчиці, 1 столова ложка 3% оцту або лимонного соку, трохи солі і цукру.

Ретельно відокремити жовток від білка, додати гірчицю, сіль і добре перемішати лопаткою. Безперервно збиваючи рослинне масло спочатку, а потім 2 ложки. Олія повинна мати температуру 12-16 °. Саме з цим правилом можливе якісне емульгування соусу. Це гонна товста, вона не вдається.

Наполягати кожну нову порцію олії після повного емульгування попереднього. Правильно виготовлений майонез на даному етапі добре підтримується на лопатці. Тепер додайте оцет або сік половини лимона, цукор і ретельно перемішайте. Соус отримає тонше і світліше. Тут необхідно додати досить трохи і спробувати весь час - до повного задоволення. Бон привіт!