19
Я навчила свою дочку-завдяки випікати домашній хліб, немає нічого годувати мій сон магазин
Я не знаю, чому ви повинні піти в магазин, щоб купити випічку, коли ви можете приготувати. Головна самостійно. Я знайшов дуже хороший рецепт для вас. На смак і м'якоть дуже нагадує класичний український паляніка. Дуже дякую! Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що ви дійсно хотіли б це хліб. Я поділю детальний процес підготовки пізніше в статті.
Рецепт цього хліба підкорив мене тим, що тісто необхідно варити без замісу. Це означає, що ви не повинні настоюватися з oop і чекати його, щоб прийти. Просто поєднати всі інгредієнти і дати тісто трохи відпочивати. А потім продовжуємо працювати з ним. Дорогі!
р.
Рецепт використовує живі дріжджі. Якщо у вас немає одного, замініть його сухими. У нашому випадку для 15 г пресованого продукту досить 5 г сухого.
інгредієнти
Підготовка
Швидкий домашній хліб: редакційна консультація Якщо при випіканні візуально верхи запікають, а сам хліб ще не готовий, додатково покривають його пергаментом і продовжують випікати. Після приготування дайте хліб охолонути до подачі. Це ідеальне доповнення до будь-якої страви!
Цей швидкий домашній хліб нагадує смак української паляниці. Також можна приготувати різні способи. Наприклад, мій колега Миколи Ладуба пробував один рецепт на себе і поділився враженнями в статті.
Я також розповів вам, як зробити прості торти в сковороді. Це ідеально підходить для домовласників, які не встигають приготувати і замішувати тісто. Дуже рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Не шкодуйте!
Я буду раді, якщо ви поділилися своїм рецептом для домашнього хліба в коментарях. Я побачу тебе!
Рецепт цього хліба підкорив мене тим, що тісто необхідно варити без замісу. Це означає, що ви не повинні настоюватися з oop і чекати його, щоб прийти. Просто поєднати всі інгредієнти і дати тісто трохи відпочивати. А потім продовжуємо працювати з ним. Дорогі!
р.
Рецепт використовує живі дріжджі. Якщо у вас немає одного, замініть його сухими. У нашому випадку для 15 г пресованого продукту досить 5 г сухого.
інгредієнти
- 350 мл теплої води
- 15g живі дріжджі
- 500г пшеничного борошна
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 1 ст.л. рослинної олії
Підготовка
- Пити трохи рідини від загальної кількості води і розвести в ній дріжджі з цукром. Потім в глибокій мисці просіяти пшеничне борошно, додати сіль, рослинне масло і залити воду дріжджами, а також решту рідини. Змішайте тісто шпателем до однорідності. Потім покрийте його плівкою і залиште її в теплому місці на 40 хвилин.
- Після цього тісто слід перемішати на поверхні, порошувати борошном. Врахуйте, що тісто прилипне до рук. Але в процесі почнуть змінюватися прямо перед очима. Необхідно скласти його не менше 4-5 разів за допомогою конверта, попередньо вирівнявши його в прямокутник своїми руками: спочатку один край до середини, потім другий. І так далі.
- Потім складіть тісто по колу до середини, щічте край, щоб зробити косу. Покладіть його на пергамент і покрийте його мискою, в якій підійде тісто. Подаруйте йому ще 25 хвилин, щоб відірвати.
- У той же час прогрійте духовку до 250 градусів разом з непристойними і чавунними стравами, в яких випікати хліб. Це його велика угода. Якщо у вас немає чавунного посуду, візьміть чашу або горщик з товстим дном.
- Відновлений хліб безпосередньо на пергаменті, перенесений на червоно-гарячі страви для випічки. Зробіть нарізати хліб на боці, відступивши 1/3 від краю, або зробіть наріз у вигляді хреста. Потім покрийте каструлю, в якій хліб буде запечена кришкою.
- Відправте хліб запікати, зменшуючи температуру до 230 градусів. Запікайте близько 20-25 хвилин, потім зніміть кришку, знизіть температуру до 200 градусів і запікайте ще 10-15 хвилин. Безкоштовно!
Пілінги
Швидкий домашній хліб: редакційна консультація Якщо при випіканні візуально верхи запікають, а сам хліб ще не готовий, додатково покривають його пергаментом і продовжують випікати. Після приготування дайте хліб охолонути до подачі. Це ідеальне доповнення до будь-якої страви!
Цей швидкий домашній хліб нагадує смак української паляниці. Також можна приготувати різні способи. Наприклад, мій колега Миколи Ладуба пробував один рецепт на себе і поділився враженнями в статті.
Я також розповів вам, як зробити прості торти в сковороді. Це ідеально підходить для домовласників, які не встигають приготувати і замішувати тісто. Дуже рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Не шкодуйте!
Я буду раді, якщо ви поділилися своїм рецептом для домашнього хліба в коментарях. Я побачу тебе!
Gypsy Galina готує гарні картопляні млинці, щоб порадувати сім'ю на Масляні
Двері для ванної завжди відкриті, причина змушує вас подрібнити.