Пенсійник на ринку розповів, як висадити цибулю на землі, щоб не було пагонів

Як ви хочете йти на ринок? Якщо ви не можете шукати щось, що приваблює вас. Кольори і запахи фруктів, овочевих рядків, аромат хорошої кави і чаю, можливість принаймні трохи знизити ціну. Я дуже люблю спілкування з гарним, багатим випадковим знайомством. Так, другий день жінка, яка часто купує овочі, поділилася секретом: від того, як висаджувати цибулю в землі, залежить від того, чи будуть стрілки на ній.

Ми висаджуємо цибулю в землі

Існує думка, що різання діаметром 3 см або більше пагонів в будь-якому випадку. Звичайно, перед висадкою у відкритому грунті ви все одно повинні чекати нічних заморозків, щоб пройти, грунт прогрівається до 20 ° С. Але це не дарма того, що він сказав: «Попередня мука влітку, а кошик взимку». І Маша, мій співрозмовник, запевняємо, що якщо ми дотримуємося її порад, ми обов'язково будемо з відмінним збиранням цибулі.

Р

Після порад лісиста Маша ми висаджуємо цибулю в землі:
  1. Після просіяння і висадки не підходять, кладуть цибулини в дерев'яних або картонних контейнерах і висушують тиждень в теплій (+25 ° С).
  2. Розчинити в літрі води столову ложку солі. У цьому розчині тримати цибулини протягом 3 годин. Сіль захистить від гниття, стимулює корінь.

3. Після лосини Покладіть їх на 2 години в рожевий розчин калію. Тож повністю позбавляємо насіння патогенних бактерій.
  4. Ще раз знову промиваємо цибулини під струмком і даємо злив води.
  5. Полив ліжка. Рослини цибулі в теплому грунті (20 ° С) і посипають землею. Все про посадку цибулі.

Але він виростає. Цибулю є вологолюбна рослина. Тому, коли йому не вистачає вологи, він «горяє», що ріпачок не буде достатньо міцності, і виводить стрілу. Поки зелена маса зростає, цибулю слід поливати.

Після поливу обов'язково прогрітий грунт так, щоб не були скоринкові форми. Кисневе також може викликати зйомки. І в пухнастих, розпушених грунтах легше рости. Правила не ускладнюються, а лікть варто працювати.

Цей овоч дуже корисний. Велика кількість вітаміну С і фітонцидів робить його незамінним у профілактиці і лікуванні застудних захворювань, болючих горл, навіть грипу. Наявність керцитину і флавоноїди робить цибулю одним з засобів запобігання невиліковних захворювань.

Цибулю можна поліпшити стан організму і тому що сприяє видаленню «поганого» холестерину, запобігає тромбозу.
Якщо ви хочете розкішні, товсті, слухняні волосся, рубайте сік цибулі в шкіру голови. Після такої маски мій голова ароматний шампунь.

Чи знаєте ви, чому в середньовічних монастирях монахи заборонили їсти цибулю? Тому що це збільшує прагнення до образу в тілесних задоволеннях.

О, але як поцілунок при їжі цибулю?

519160

Парслі зеленню, олівець, м'ята допоможе. Пара хвилин росити його або корінь петрушки, лимонна шкірка, кілька кавових бобів або таблеток активованого вугілля (до смаку). Косити і полоскати. А дірол або орбіти можуть видалити гострий, неприємний запах. Так бути бруковим. Уявіть, що весна, гарячий будинок і ми висаджуємо цибулю. Для збору врожаю та здоров’я!