Законодавчі ворота задоволені початком 2023 року і прогнозують позитивні зміни

З 2009 року опубліковано щорічне філантропічне повідомлення Фонду Білла та Мелінда Gates. Як Білл Гейтс оцінює стан справ в нашому загальному будинку називається Земля напередодні 2023? Його повідомлення – “The Future Our granddi Deserve”. І це символічно: філант навчається з дочки, яка вона очікує дитини.

Білл Гейтс торкнувшись про стан свого очікування. «Коли я думаю, що світ, в якому буде народитися мій онук, я більш натхненний, ніж коли-небудь хочу допомогти всім дітям і онукам, які мають шанс вижити і тривати. й

мільярдер знає серйозні виклики, що стоять на людях в найближчі роки і в найближчі десятиліття. загроза паніки, війни Росії проти України та отриманих економічних штамів, а також виклики змін клімату все роблять життя більш важким і небезпечним. Чим важливіше, за словами Білла Ворота, варто приєднати зусилля до подолання труднощів. І висвітлює основну діяльність Фонду в поточному році.

Як і раніше, Gates зосередиться на розвитку здоров'я. Так, ми з’ясували з гострої фази пандемії COVID-19. Але загроза нових небезпечних видів вірусних інфекцій залишається актуальним. Продовжуватиметься гонка для створення вакцин та інших засобів боротьби з хворобами небезпечних інфекцій. Таким чином, Фонд спільно з ВООЗ розпочав роботу над створенням Корпусу глобального здоров’я.

Глобальна мережа експертів по всьому світу буде постійно стежити за потенційними пандемами. Попередження про їх виникнення і допомогти у наявності паніки. Хлопці вже працюють в цьому напрямку. Фундація воріт активно бере участь в організації глобального корпусу.

Розробка в медицині

Поза «Ложки» Наступне завдання у створенні безпечного середовища для онуків мільярдера розглядає участь Фонду в іншій майже фантастичній програмі. Ми говоримо про розробки в галузі генної терапії для створення універсального лікування недуг, який в один раз скорочував життя Фредді Меркурій, Ісаак Асімов, Томми Моррісон.

Законодавство запевняє, що для підвищення уваги Фонду. Він описує глобальну хворобу пандемію з номерами. Зараз 38 мільйонів людей живуть з такою діагностикою, в той час як існує небезпечна тенденція для збільшення, і близько 1,5 мільйонів людей щорічно перевиражаються. Тексти пісень, а це означає: Це страшно, прямо?

З іншого боку, видається утопіан, щоб подумати, що одна ін'єкція, яка змінює «маленькі частини генетичної структури людини», оскільки Gates описує сутність генної терапії, може назавжди врятувати людства від небезпеки інфекції. Що ви думаєте? й

Гострий і досить небезпечний, згідно з щедрим філантропом, ситуація з зміною клімату залишається. Це призведе до багатьох природних катастроф. Щоб уникнути екологічної катастрофи, Білл Гейтс вважає, що людство має багато роботи. «В революції вся фізична економіка – це спосіб, що ми робимо речі, рухаємось, виготовляємо електрику, вирощуємо продукти харчування і тримайте теплу і остудити – менше трьох десятиліть». Не пізніше 2050 року ми повинні досягати нульових викидів парникових газів. В іншому випадку, наші діти і онуки повинні жити і вижити в умовах крутіше, ніж сьогодні, говорить Білл Гейтс.

р.

Instagram / @thisisbillgates Зауважте, щоб подолати ці проблеми, його фонд збільшує інвестиції в соціальні інновації. Кількість коштів, що інвестуються в 2019 рік становить 6 млрд. дол. США. До 2026 року кількість збільшиться до 9 мільярдів доларів на рік. Щоб зробити це можливо, щасливий майбутній дід вже пожертвував 20 мільярдів доларів на свій фонд.

Instagram / @thisisbillgates Життя зараз, кожен повинен спробувати їх краще, щоб поліпшити умови проживання для дітей і онуків. Законодавчі ворота: «Щоб наші онуки заслуговують на шляху!»

Фото на попередній перегляд і в статті