Подаруйте свою дружину брокколі суп за рецептом Гордона Рамсай

Брокколі страви Не всім подобається. Я зумів смакувати цей овочевий смак. Я люблю пар брокколі або зробити ароматний суп пюре з нього за рецептом Гордон Рамсай. Британський шеф-кухар має справжній кулінарний талант. З тільки 2 інгредієнтами він створив справжній шедевр. Сьогодні ми спробуємо повторити її. Ви будете любити!

р.

У броколі ми будемо готувати сьогодні кілька функцій. По-перше, для його приготування потрібно лише 2 основні інгредієнти і сіль. Це сама капуста і вода для її приготування. По-друге, важливо використовувати тільки суцвіття брокколі без коренів. Це впливає на смак готового супу, а також його колір.

інгредієнти
  • 2–3 великих голів брокколі
  • вода
  • сіль

Підготовка
  1. В першу чергу окропу в великій сковороді. Поки вода нагрівається, відокремлює суцвіття брокколі від капелюшки. Коли вода кипить, засолити її. Потім додайте брокколі до води і посоліть капусту знову.

2. Варити брокколі під кришкою в окропу не більше 3-4 хвилин. Далі кидаємо брокколі на кооп, зберігаючи воду, в якій капусту відварили.

3. Поставте варені брокколі з підігрівом в блендері. Додати в чашу блендеру трохи води, в якій капуста була варена. Налаштуйте кількість води на свій розсуд. Все залежить від того, яка консистенція пюре, яку ви хочете.
  4. Подрібніть брокколі в блендері до чистого стану. Спробуйте отриману масу за смаком. Якщо недостатньо солі, посоліть суп і спробуйте знову в блендері. Божевільний! 111744

Страви брокколі: поради редакційної колегії Чіпс цього супу простотою. Не потрібно велосипеда, щоб зробити смачне харчування. Тут важливо дати брокколі розкрити свій смак. А для цього не можна засвоювати овочі, інакше зі своїми смаковими якостями, колір також змінить.

Гордон Рамсай любить поєднувати прості страви з оригінальною подачею. Отже, він заливає брокколі суп на тарілку, що надходить в неї кілька горіхів і вишуканого сиру (наприклад, сир з цвіль). Зверху блюдо краще посипати оливковою олією. А якщо ви хочете побити гостей на смерть, подають суп брокколі в хлібі. Смачний!

р.

Якщо рецепт британського шефа не вразить вас, ви завжди можете оновити його. Наприклад, додайте вершки і сир до супу. Ви також можете зробити його більш задовольняти інші овочі. Дуже часто брокколі поєднується з капустим або звичайною картоплею.

На нашому сайті можна знайти безліч цікавих рецептів. Моя колега Анастасія Чубар продемонструвала мені, як зробити соковитий торт з брокколі та іншими овочами.

Я також раджу спробувати божественне поєднання брокколі і червоної риби. У домашньому каструлі ці вироби розкажуть смак один одного. Ви можете знайти рецепт тут.

Також можна використовувати брокколі. З нього готують здоровий овочевий салат без шкоди фігурі. Я рекомендую! А якщо ви хочете салат з жиром, ви знайдете таку страву на посилання.

Скажіть мені, що вам подобається брокколі? Як приготувати цей овоч?