25
Бородіна назвав радянський ворожий героя фільму «Дівчата»
Неймовірно, що місця, де знято фільм «Дівчатки», зможуть розповісти про те, що так зловживати в поведінці головного героя стрічки Ілля Ковригін. Зіграв Микола Рибніков. Він добре відігравав, тому що багато глядачів впало в любові з ним. Надія Румянцев і всі актори також талановиті, щирі, органічно довели персонажів своїх персонажів. «Дівчатка» вірять від перших кадрів до фіналу фільму.
Де зробив фільм "Дівчата"
Картина проста. Я впевнений, що ви пам'ятаєте його. Якщо ні, це чудовий спосіб дивитися фільм на ніч. Створення істинної ліричної комедії сприяло тому, що вона була знята в різних містах і селах країни. Село loggers, сцени в місцевому гуртожитку були зняті на сцені Мосфільму, на студії.
Але польові опитування роботи блогерів відбувалися в декількох місцях: спочатку ми пішли до Уралу, до реальної лісової промисловості Пермської області. Але в тридцять-дегредіозних заморозках занадто складний. Хоча б цей епізод: Ілля Ковригін, герой Рибніков, клацнув ложку в холоді - і вона відразу здавалася на губи.
Дорога принесла нас ближче: де знято фільм «Дівчатки» Микола Миколайович різко витягнув ложку, і він пішов прямо з шкірою. Що таке подвійне?! Ми переїхали до фільму в Тверській області. Сцени з поїздом були зняті в Спас-Клепіках Рибазької області: на одному з розтяжок по існуючій вузькій трасі. Так не потрібно робити все спеціально. У Ялті відбувся показ фінальних сцен. В короткий час ми робили. І дорога на користь рапсументу, створення дружніх відносин.
Тільки тут Рибніков і Рум'янцева не особливо стали друзями: ці два зірки були досить напружені до одного. Звісно, тому сцени, де їх персонажі виповнилося дуже успішним.
Чи є Ковригін? Ну, ми говорили про місця, де знімався фільм, але чому я можу Ілля Коврілін вважати зловживачем? Зверніть увагу!
Відмінні риси зловживачів
На випробування для зчитувачів
Пам'ятайте, що образлива поведінка властива чоловікам і жінкам. Отже, портрет зловживача в загальному контурі перед вами. Чи можна визначити, чи проявляється поведінка Ілля Коврігіна згубними рисами? Ви поділитесь думками Ксенії Бородини? Будь ласка, поділіть ваші спостереження.
Де зробив фільм "Дівчата"
Картина проста. Я впевнений, що ви пам'ятаєте його. Якщо ні, це чудовий спосіб дивитися фільм на ніч. Створення істинної ліричної комедії сприяло тому, що вона була знята в різних містах і селах країни. Село loggers, сцени в місцевому гуртожитку були зняті на сцені Мосфільму, на студії.
Але польові опитування роботи блогерів відбувалися в декількох місцях: спочатку ми пішли до Уралу, до реальної лісової промисловості Пермської області. Але в тридцять-дегредіозних заморозках занадто складний. Хоча б цей епізод: Ілля Ковригін, герой Рибніков, клацнув ложку в холоді - і вона відразу здавалася на губи.
Дорога принесла нас ближче: де знято фільм «Дівчатки» Микола Миколайович різко витягнув ложку, і він пішов прямо з шкірою. Що таке подвійне?! Ми переїхали до фільму в Тверській області. Сцени з поїздом були зняті в Спас-Клепіках Рибазької області: на одному з розтяжок по існуючій вузькій трасі. Так не потрібно робити все спеціально. У Ялті відбувся показ фінальних сцен. В короткий час ми робили. І дорога на користь рапсументу, створення дружніх відносин.
Тільки тут Рибніков і Рум'янцева не особливо стали друзями: ці два зірки були досить напружені до одного. Звісно, тому сцени, де їх персонажі виповнилося дуже успішним.
Чи є Ковригін? Ну, ми говорили про місця, де знімався фільм, але чому я можу Ілля Коврілін вважати зловживачем? Зверніть увагу!
Відмінні риси зловживачів
- На початку відносин, ідеалізація, майже заохочення партнера. Але потім...
- Часткове визнання зовнішніх і внутрішніх якостей партнера, приниження його гідності: ви не можете виходити з вами і людьми – критика, нікюрінг з будь-якого приводу і без неї.
- З’їзд до партнера в будь-якому з його проявів.
- Постійне спостереження, майже спостереження. Вимоги до звітів: де, з ким, коли ви вдома. Розгорніть телефон, отримайте персональне листування.
- Ялому.
- Бажання асоціювати партнера від спілкування з близькими, використання різних заборон.
- Подарувавши себе жертвою: «Це все з вас», «як вам не було...», «Я подарував вам найкращі роки життя...»
- Хвороба побити себе в грудях, вони кажуть, що монстра я. Але є повний недолік самоконтролю. Таке «покаяння» обов’язково слідує новим булінгом.
- Різкі зміни настрою: ніжність, потім іржі, навіть жорстокість.
На випробування для зчитувачів
Пам'ятайте, що образлива поведінка властива чоловікам і жінкам. Отже, портрет зловживача в загальному контурі перед вами. Чи можна визначити, чи проявляється поведінка Ілля Коврігіна згубними рисами? Ви поділитесь думками Ксенії Бородини? Будь ласка, поділіть ваші спостереження.
До 23. 02 Ви повинні викинути сміття з будинку, щоб змінити долю
Моя мати-в-права повністю вниз, і її дочка відмовляються доглядати за нею, вони хочуть поставити все на мене.