Я не хочу, щоб допомогти батькам.

Людмили пішов на Польщу навесні. Головною мотивацією було пересуватися на безпечне місце з 10-річною дочкою. Жінка здавна розлучення і виховання дитини самостійно. В Україні з’явилась старші батьки, які нещодавно розповіли про необхідність догляду. Перед героїном. вибірПрогулянка додому або перебування за кордоном з дочкою? Що вибрати Людмила, читайте далі в статті.

р.

Моя мама подарувала мені, коли вона була 38. В кінці дитини вже в підлітковому віці думати про те, що з'являються батьки. Я був в університеті. Я одружився і подумав більше про себе.

На жаль, мій особисте життя не працює. А рік після весілля я вагітна, і через півроку, мій чоловік і я зрозумів, що наше життя разом було більше, як катування, ніж щасливий шлюб. Ми розлучили взаємозгоду, але після народження Настенки, здавалося б, замінити.

р.

Серйоз відмовив у виплаті аліментів. Він сказав, що дочка не була і так далі. Я був похилий, що я вирішив не йти до суду. Я думав, що ми можемо зробити це якось. Це сталося. Перші 3 роки були дуже складними. Але після того, як наше життя стало краще.

Моя дочка 10 років і я 31. Коли почалася повномасштабна війна, я вирішив залишити країну так, щоб Настенка була безпечною. Ми не встигли думати довго, ми пішли в Польщу. Проживав довгоочікуваний друг, з яким навчається в одному університеті. Вона допомогла з папірами і начинками.

Як правильно зробити, ми дуже швидко адаптуємо. Моя дочка і я почала навчання польська разом. Настенка пішов до школи і зробив нові друзі, і я пощастило знайти роботу. Це невеликий, але є кімната для вирощування! Я думав, що я можу дати свою дочку краще майбутнє. Не зрозуміло, коли війна завершиться.

Все було просто чудово, поки мій мама почав дзвонити і скаржитися на її життя. Мій батько і я не роблю, і мені потрібна допомога. Так само, здоров'я не те ж саме. Моя мати 69 тепер. Я згоден, вік серйозний, але, на мій погляд, некритик.

Я не пам'ятаю, що має будь-які хронічні захворювання або що-небудь, як це. Я не хотів цього питання. Я не хочу залишити своїх батьків. Ми почали говорити частіше, мама поділилася її нащами. І здавалося мені, що проблема не те, що він і його батько потребує догляду.

р.

Я ніколи не повернувся назад. Як я пішов з мій тато. Але це не так! Я просто забрав дочку з місця, де вона може загинути в будь-який момент. Тексти пісень, а це означає: Чи є ще одна мама в моїй позиції?

В цілому, у мене є серйозний вибір перед мною: йти додому або залишитися з дочкою за кордоном. Я не збираюся залишити, бо війна не надходить. Я думав про це і вирішив, що я можу отримати медсестра для батьків. Що б вирішити всі питання один або два.

Р

Прийміть, що не підходить мами. Вона вважає, що медсестри беруть гроші за порожні слова. Ні один допоможе їй. Батьки почали протестувати як маленькі діти. І вони не, і це! Я не знаю, що робити. З одного боку я хочу допомогти їм. З іншого боку, маю дочку. Тексти пісень, а це означає: І вона важливі для мене, ніж що-небудь. Що це таке?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Постарші батьки, швидше за все, вони маніпулюють своїх дорослих дітей в певній точці. Кожен випадок відрізняється. Але рішення для цих проблем завжди є пріоритетом вашого життя і захистом ваших кордонів.

Людмила не зобов'язана їхати додому і шукати її батьками, враховуючи те, що вона вийшла за кордоном для майбутнього своєї молоді дочки. Крім того, жінка пропонує різне рішення для проблеми. Якщо батьки не погоджуються з медсестрам, можливо, це щось інше.

Що ви думаєте про цю ситуацію?