20
Новий рецепт pilaf, який готують без рису і червоного м'яса, замінити звичайні інгредієнти
Час від часу хочу експериментувати з традиційними стравами і грати зі смаком. Для цього можна просто змінити інгредієнти в звичайному рецепті. Так виявилося пляшечка з куркою. Заміна рису і червоного м'яса в рецептурі.
Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому ви повинні підготувати вихованця для цього нового і оригінального рецепта. Тексти пісень, а це означає: Покажіть мені, ви будете любити його!
Булгурний плов з курячими інгредієнтами
Підготовка
Булгурська любов з куркою - це відмінне блюдо для обіду або вечері. Якщо додати в неї легкий салат, то він буде дуже задовільним і корисним. Звичайно, це дуже далеко від смаку традиційного пілфа, але також заслуговує на право на життя. Я сподіваюся, що вам подобається цей рецепт, скільки ми робимо. Бон привіт!
Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому ви повинні підготувати вихованця для цього нового і оригінального рецепта. Тексти пісень, а це означає: Покажіть мені, ви будете любити його!
Булгурний плов з курячими інгредієнтами
- 200г булгур
- 300 г курячого філе
- 2 морква
- 2 цибулини
- 3 зубчики часнику
- 50г родзинки
- 10г вершкове масло
- сіль і спеції
- лаціна
Підготовка
- В цілому приготування їжі не відрізняється від звичайного домашнього пілфа. Давайте вирізати овочі першим. Морква в кубиках і цибулях в півкілець. Змастіть їх в олії до золотистого.
- Курячі філе нарізають кубиками і обсмажують разом з овочами. За кілька хвилин. І не покрийте кришку так, щоб м'ясо не випустити занадто багато рідини.
- Покладіть суху крупу на сковороді. Це буде дуже добре, що булгур злегка обсмажений на олії, після чого буде замочений в ньому і буде набагато смачніше. Тому краще додати сіль і спеції на цьому етапі. Також додайте подрібнений часник. Це зробить найбільш ароматним блюдом.
- Говорячи про спеції. Перш за все, орієнтуватися на смак. Якщо ви не розумієте поєднання смаків, рекомендуємо придбати суміш спецій для пілфа в грузинських магазинах. Ця ароматна суміш не знайдеться в будь-якому місці.
- Повернутися до пілфа. Після обсмажування капусти і насиченого її спеціями додайте воду, щоб вона повністю покривала вміст каструлі. Томім під кришкою близько півгодини на невеликому вогні. Потім додайте вимиті родзинки і топки ще 5 хвилин. Подаємо свіжі зелені на столі!
Булгурська любов з куркою - це відмінне блюдо для обіду або вечері. Якщо додати в неї легкий салат, то він буде дуже задовільним і корисним. Звичайно, це дуже далеко від смаку традиційного пілфа, але також заслуговує на право на життя. Я сподіваюся, що вам подобається цей рецепт, скільки ми робимо. Бон привіт!
Алах Ніранан назвав найбільшу країну на планеті 2023
Що відбувається, якщо ви спати на підлозі, як мудра японська?