Коли я був в Польщі, я закохався в іншу людину, і тепер я не знаю, як розповісти всю сім'ю.

Рішення про виїзд за кордон часто пояснюється тим, що вони хочуть заробити гроші і забезпечити їх сім'ю. Але іноді це спроба втекти з рутину, що ви не можете залишити на всіх. Це саме те, що сталося в героїні нашої історії. Коли вона залишилася, вона була нещастя з життям. «Я хочу сказати правду!» Але це не просто.

Редакція "Сайт" Вона ділить свою історію і просить вас мудрими порадами.

Я хочу сказати правду! Моя історія проста і заборонена до точки неможливість. Я одружився 20. Він був моїм сусідом, і ми були друзями з старшої школи. Я думав, що він був мій любов до життя. У нас була дитина прямо після весілля.

Коли я був дитиною, я не встигла думати про життя. Я не люблю чоловіка. Я не маю нічого спільного. Але моє почуття відповідальності не перестало мене відходити. Не було ніде йти з дитиною. Тексти пісень, а це означає: Тоді я вирішив, що тиха рутина була краще, ніж невідомо.

У великих змінах відбувалися. Син виріс і одружений. Вони переїхали в оренду квартиру. І мій чоловік, і я був абсолютно. І незабаром після війни почалася. Я з роботи. Я вирішив піти. Я думав, що тут нічого не сидить і чекав погода з моря. Не легко знайти роботу. Що я сказав чоловіка. Він погодився, що треба залишити.

Я знайшов роботу в Польщі. Спочатку я працюю і пішов на два зсуви. Відправляючи гроші на чоловіка і сина. Моя людина була щаслива, тому що гроші було добре. Він не назвав мене назад.

Через кілька місяців я зустрів чоловіка там. Ми зустрілися і спілкуємось. Ви знаєте, що це був якийсь моментальний іскровий. У нас була така парафія з ним... Я ніколи не відчував такі емоції в житті. За останні шість місяців я зберіг мій роман секрет. Але Я недавно сказав мені про розлучення мого чоловіка. Він запитав мене, щоб зрадити його.

Я думав про все це багато. Я був зрозумілим для мене, що я був за кордоном від мого чоловіка і втомився. І я дійсно не хочу повернутися туди. Я люблю це життя. Мені подобається людина, яка хоче здивувати мене. Я навіть віддаю дитину, бо я трохи більше сорока.

Так я пішов додому, щоб розповісти свою сім'ю. Я тут тиждень. Я не сказав, що в цей час. Повідомляємо про будь-які новини. Я хочу сказати правду, але я не хочу боляче всіх. Що говорять? Я втратив мій розум, коли я був старий. Як мені сказати? Чи варто це зробити? Можливо, не піти про бажання, але продовжувати тримати на сім'ї?

Р

Ми вважаємо, що жінка повинна бути чесним про все. Звісно, чоловік не схожий на це. За 20 років вона вибрала не себе, але життя для інших. Можливо, це час, щоб покласти себе першим і прийняти цей крок. Що ви думаєте про це?