Швидкий гість дивився в морозильну камеру і попросила чого сметану.

Гість провела перевірку в морозильній камері і чудесним чином: «Що таке сметана? Зняття майстерності. «У наш непростий час відкидати продукти харчування блашним. Термін зберігання приїжджає до кінця, і ви не встигли його використовувати – в морозильній камері! «Що можна замерзнути сметану? Він запитав з сюрпризом. Я відповіла йому!

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, що мені потрібно. свінгери І не просто її. Збереження життя рубати!

Можна заморозити сметану заморожену сметану - це ПошукЦе також чудовий додаток для супів і борщів. Найкраще використовується в рецептах, які вимагають однорідної текстури: соуси, гарніри, деякі види випічки.

Сметана може зберігатися в морозильній камері близько місяця або навіть двох. Тут вам знадобиться пара хитрощів, як зберегти цей продукт у морозильній камері.

Магазин сметани досить відрізняється від ферми. Вам потрібно знати, як застигти кожного. Домашнього приготування сметани є більш жирним, тому після заморожування він зберігає більше своїх корисних якостей. Перед замороженням не можна збивати, але магазин (він містить багато води) важливо добре збити.

Заморожувати сметану слід Скляна контейнери. Для того, щоб продукт не пошкоджений навіть при 25 градусах заморозків. Заморожуйте сметану в холодильнику протягом дня. Але при кімнатній температурі вона швидко погіршиться. Після розморожування обов'язково збивати сметану вінком.

Іноді сметана. пост-тап втрачає консистенцію, розтираючи в сироваткову і білу масу з зернами. Не потрібно турбуватися в цьому випадку. Стискаючи сироватку через марлю, ви отримаєте ніжний вершковий сир. Ви можете поширити його на хлібі, використовувати його як начинку для ватри і тартлетів.

У замороженій формі сметана підходить до 3 місяців. Також відмінно зберігають в морозильній олії, сирі та інших молочних продуктах. Наприклад, сир перед замороженням повинен добре віджати від сироватки. Смак молочного сиру дещо поступається свіжому, але його можна використовувати для приготування пельменів, млинців, запіканок.

Ви можете заморожувати твердий сир і навіть молоко. Тим не менш, уважайте, що заморожені рідини розширюються.

Я також раджу заморожувати пресовані дріжджі. Для цього нарізаємо їх на шматки, упакуємо їх в пергамент або фольгу. Звичайний папір не буде працювати, так як він може вологий при відливанні. Призначте маркер на дата заморожування пакетів. У морозильній камері дріжджі зберігаються протягом 6 місяців. Необхідно розморожувати їх в холодильнику. Приймає близько 4 годин.

Також часто. фризе хлібТак що вона не буде покрита цвіль і застібкою. Дуже зручно і дуже практичне!

Також я пропоную познайомитися з супер стіл, завдяки якому ви будете знати всі умови зберігання продуктів в морозильній камері. Ніщо буде йти неправильно!

Тепер ви знаєте, що ви можете навіть заморозити сметану і не тільки. Цей метод помітний економить гроші щоб уникнути харчових відходів. Крім того, лабораторні дані вказують на те, що він абсолютно безпечний для здоров’я людини.

Ви коли-небудь заморожені сметани? Що робити?